Film

Reality & TV Show

Vesti

Nemanji najnovije vesti

Saša Popović: Dragana pomogla Nemanji da ga ne izbace!

Saša Popović: Dragana pomogla Nemanji da ga ne izbace!

Kako je rekao prvi čovek "Granda", u emisiji "Narod oita, Saša Popović, on je nagovorio Draganu Milošević da uđe na imanje u Lisovićima ne bi li spasla Nemanju Stevanovića od izbacivanja iz šoua. Ovo je Popović rekao kao odogovor na pevačevu konstataciju da je Dragana VIP samo zato što je bila u njegovom krevetu dve godine.

"Ja sam je nagovorio da uđe na ‘Farmu’! To je trajalo nekoliko dana, čak sam i bio malo neprijatan prema njoj. Ona jednostavno nije želela da ode tamo. Rekla je: 'Sale, zaista mi je nezgodno i zaista ne želim da uđem na 'Farmu'! Odmah će svi reći - eno je devojka Nemanje Stevanovića", rekao je "tata Granda".

” Nemanja je u prvih 15-20 dana imao najmanje glasova! Bio je pred ispadanjem. Smatrao sam da Dragana može da mu pomogne. Iz kog razloga? Da prebaci težište gledalaca sa Mace, Firčija i Maje na Milenu i Nemanju. I to se pokazalo kao fenomenalno! Dragana je ušla unutra i spasla Nemanju! Kako? Tako što je narod odjednom počeo da glasa i za Nemanju, i za Milenu, i za Draganu. Ona je njega spasla i ona ga je zadržala na toj ‘Farmi’ do danas. Žao mi je što je napadaju zašto je tamo ulazila. Ona i ne zna zašto sam je ja tamo poslao. To je bio jedan razlog. Drugi razlog je taj što mu je stvarno bila devojka i tu se stvara jedan krug zanimanja i za Nemanju i za Milenu. To su mogli fenomenalno da iskoriste, a nisu. Nemanja nije bio pametan”, dodao je on.

 

 

Pročitaj više

>