Reality & TV Show

Film

Vesti

Metalika najnovije vesti

Mapa Ušća povodom koncerta grupe Metallica (Foto)

Mapa Ušća povodom koncerta grupe  Metallica (Foto)

Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da 8. maja, kao što su već i obećali, Ušće izgleda kao pravi mali grad. Svako koga put navede pored Ušća, ugledaće zaštitnu ogradu u dužini od 5 kilometara koja okružuje prostor u kome će biti koncert. Unutra su već postavljene tribine za publiku koje se nalaze na strani do Dunava. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom a postavljaju se i prvi elementi bine.

Pročitaj više

Metalika priprema brojna iznenadjenja za fanove

Metalika priprema brojna iznenadjenja za fanove

Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da koncert na Ušću, 8. maja bude pravi događaj za sve ljubitelje Metallice a i tvrđeg metal zvuka koji će doneti bendovi Gojira i Machine Head. Već od 17h kapije će biti otvorene a od 18.30h očekuje se nastup benda Gojira. Machine Head će usijati atmosferu pred izlazak Džejmsa, Larsa, Kirka, Roberta i Gira na impozantnu scenu pred više desetina hiljada fanova.

Pročitaj više

Jelen Live i Machine Head uz Metallicu na Ušću

Jelen Live i Machine Head uz Metallicu na Ušću

Jelen Live i dalje ostaje uz najveća imena svetske muzičke scene. Od  2006, kada je prvi put održan kao veliki muzički festival, pa do danas,Jelen live je omogućio publici u Srbiji da vidi nastupe nekih od najvećih imena pop i rok scene kao što su Ian Brown, Iggy and The Stooges. Posle GN’R i Slash-a, Jelen Live predstavlja koncert grupe Metallica.

Pročitaj više

Metalika 8. maja na Ušću (Video)

Metalika 8. maja na Ušću (Video)

Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd sa ponosom predstavljaju jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine. METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.

Pročitaj više

>