Region

Svet

Nataša Djordjević: Zašto da ne pišem, kad imam inspiraciju

Nataša Đorđević počela je da piše pesme. Kako otkriva, bacila se na pisanje ne samo zato što su pesme skupe, pa je isplativije biti sam svoj majstor, već zato što joj

Nataša Djordjević: Zašto da ne pišem, kad imam inspiraciju


kompozicije naviru u snovima. Tako je sanjala, a kasnije to i pretočila u pesmu "Došlo
vreme da i meni krene".

 “Znam, zvuči blesavo, ali počela sam da sanjam pesme i to kompletne - aranžman, muziku, tekst..Te pesme su hitovi, a muka je što ujutru ne mogu da ih se setim u celosti. Danima pokušavam da se prisetim, jedva čekam da zaspim pa da ponovo sanjam, ali ne ide... Verujem da ću ipak nekako uspeti da nađem način da osvežim pamćenje.

"Tako sam napisala pesmu 'Belo odelo' koju sam poklonila kolegi Zoranu Živkoviću”, otkriva Nataša u razgovoru za “Vesti”i objašnjava: “Nema to veze sa tim da li imam novca ili ne. Kad već imam inspiraciju, zašto da ne pišem? Pesme sam pisala još u srednjoj muzičkoj školi.

Zapostavila sam taj talenat i eto, sada ga izvlačim na videlo. Ko zna šta se od mene još sve može očekivati. Još nisam pokazala sve što znam. Čula sam i Cecinu i Breninu pesmu kaoi numeru Dragane Mirković. Sve tri su grunule u isto vreme. Sve mi se sviđaju. Sve tri pevačice su odlične, svaka je prepoznatljiva i ostale su verne svojim stilovima. Sve imaju svoje obožavaoce, a da li će doći do 'prelivanja' pokazaće vreme.

Uglavnom, biće ovo vruće leto, a borba na estradi žestoka! Sve tri su mi drage, pa prosto ne znam za koju da navijam. Nisam od onih koji za pesmu daju po nekoliko hiljada evra. Imam sreće da sarađujem sa sjajnim ljudima, sa kojima radim već godinama. Gotovo svi su mi rekli da mogu da uzmem njihove pesme ako mi se sviđaju, a za cenu ćemo se naknadno dogovoriti. Sem toga, kompozitori, tekstopisci i aranžeri su morali da snize cene, kao što smo i mi pevači korigovali svoje honorare. U odnosu na period od pre dve godine, recimo, pesme su danas upola jeftinije!” Nataša kaže da je snimila sve pesme za novi album. “Tri godine sam ih sakupljala, pripremala, snimala. Znači, imam gotov album, ali ne znam kome da ga ponudim.

Ovih dana ću otići do Granda da porazgovaram sa Sašom Popovićem i vidim da li je
zainteresovan. Ako nije, videću šta dalje. Volela bih da se nove pesme začuju pred leto. Ali, ako od toga ne bude ništa, mogu i da čekaju do jeseni. Lepo sam sarađivala sa Grandom i osnovni je red da krenem od te kuće. Ne bih volela da mi Saša Popović prebaci jednog dana što nisam prvo njemu ponudila. I ako odem iz te kuće, neću da odem bez pozdrava. Nema razloga”.

Posle drame sa bivšim nevenčanim suprugom prošle godine, Nataša otkiva da je
ponovo zaljubljena. “Neka to, za sada, bude sve što ću reći o novoj ljubavi. Najvažniji na svetu mi je sin Aleksandar. Odmah zatim, na mojoj listi važnijih stvari u životu je posao, odnosno muzika, a ljubav mi je tek na trećem mestu”, poručuje Nataša.

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti: