x
Region
Era Ojdanić se ženi, svadba na proleće
26. decembar 2010. 14:56
Folk pevač Era Ojdanić (63), po svemu sudeći, uskoro će stati pred matičara, i to sa Danijelom Sremčević (20) iz Barajeva, koju je upoznao prošlog leta na izboru za mis Oplenca.


Njihovoj emotivnoj vezi u startu se usprotivilo Danijelnih osmoro braće i sestara, ali su se u međuvremenu pomirili sa mišlju da će im Era Ojdanić biti zet. "Mogu samo da kažem da će svadba biti na proleće, kad jaganjci budu mladi. Najverovatnije u mom motelu na Ibarskoj magistrali," poručuje Era Ojdanić, srećan što je izgladio odnose sa porodicom svoje izabranice.

Vremešnom folkeru ovo će biti drugi brak, budući da je nekoliko decenija proveo sa suprugom Ljupkom, koja je preminula prošle godine.

   
| More    
Snajka Ere Ojdanića Jelena, nedavno je napustila pevačevog sina i iselila se iz kuće u Meljaku, a sada je poznatom pevaču zapretila i da n unuka neće videti do kraja života, jer iznosi laži o njoj u medijima.
25. septembar 2014. 23:39
Snajka Ere Ojdanića, nedavno je napustila pevačevog sina i iselila se iz kuće u Meljaka. Jelena, optužuje poznatog folkera da u medijima laže kako je samo otišla u Resnik kod majke.
14. septembar 2014. 12:43
Era Ojdanić nije uspeo da se skrasi pored, sada već bivše verenice Dijane Miladinović, iako su mnogi očekivali da će konačno stati na ludi kamen. Međutim, pevač i dalje ne gubi vreme u potrazi za onom pravom, pa je ponovo našao mlađu devojku.
4. septembar 2014. 10:04
Folker Era Ojdanić izazvao je saobraćajnu nesreću u okolini Ivanjice, kada je svojim automobilom udario u automobil ispred, zbog čega je vozač zadobio  lakše povrede i završio u bolnici.
22. avgust 2014. 10:42
Folker Era Ojdanić ostao je u Sarajevu bez novčanika i pozamašne sume novca, kada je prilikom šetnje gradom primetio da nema nikakvih novčanih sredstava pa ni kompletan novčanik.
4. avgust 2014. 11:02
Pobednik "Farme" Sulejman Memo Haljevac nastavio je da se druži sa Nenadom Aleksićem poznatijim kao Ša, i sa pevačem Erom Ojdanićem sa kojima se družio i dok je bio na Farmi u Lisoviću, a oni se i redovno sreću i posećuju.
3. avgust 2014. 20:36
Folk pevač Era Ojdanić nije se skrasio ni pored, sada već bivše verenice Dijane Miladinović, iako su mnogi očekivali da će se konačno uozbiljiti i stati na ludi kamen. Međutim, Era i dalje ne gubi vreme u potrazi za onom pravom, pa je sada našao još mlađu devojku.
9. jul 2014. 11:21
Era Ojdanić nedavno je raskinuo veridbu sa 32 godine mlađom Dijanom i dodao da ga je ta ljubav koštala preko 9.000 evra. Pevač se trenutno odmara u Crnoj Gori, gde pokušava da razbistri glavu od svega što mu se izdešavalo u poslednje vreme.
11. jun 2014. 23:15
Era Ojdanić raskinuo je veridbu sa svojom 32 godine mlađom verenicom sa kojom je planirao svadbu, jer je shvatio da ga ona nije volela, već da je preko njega htela da se probije na estradu.
6. jun 2014. 17:21
Eri Ojadiniću oduzeta je vozačka dozvola na mesec dana zbog brze vožnje, a bivši farmer je dodatno platio kaznu od 8.000 i dobio četiri kaznena poena. Pevač priznaje da je pogrešio i da ne beži od toga da snosi odgovornost zbog bahatog ponašanja.
5. maj 2014. 14:26

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus