x
Region
Era Ojdanić se ženi, svadba na proleće
26. decembar 2010. 14:56
Folk pevač Era Ojdanić (63), po svemu sudeći, uskoro će stati pred matičara, i to sa Danijelom Sremčević (20) iz Barajeva, koju je upoznao prošlog leta na izboru za mis Oplenca.


Njihovoj emotivnoj vezi u startu se usprotivilo Danijelnih osmoro braće i sestara, ali su se u međuvremenu pomirili sa mišlju da će im Era Ojdanić biti zet. "Mogu samo da kažem da će svadba biti na proleće, kad jaganjci budu mladi. Najverovatnije u mom motelu na Ibarskoj magistrali," poručuje Era Ojdanić, srećan što je izgladio odnose sa porodicom svoje izabranice.

Vremešnom folkeru ovo će biti drugi brak, budući da je nekoliko decenija proveo sa suprugom Ljupkom, koja je preminula prošle godine.

   
| More    
Folk pevač Era Ojdanić nije se skrasio ni pored, sada već bivše verenice Dijane Miladinović, iako su mnogi očekivali da će se konačno uozbiljiti i stati na ludi kamen. Međutim, Era i dalje ne gubi vreme u potrazi za onom pravom, pa je sada našao još mlađu devojku.
9. jul 2014. 11:21
Era Ojdanić nedavno je raskinuo veridbu sa 32 godine mlađom Dijanom i dodao da ga je ta ljubav koštala preko 9.000 evra. Pevač se trenutno odmara u Crnoj Gori, gde pokušava da razbistri glavu od svega što mu se izdešavalo u poslednje vreme.
11. jun 2014. 23:15
Era Ojdanić raskinuo je veridbu sa svojom 32 godine mlađom verenicom sa kojom je planirao svadbu, jer je shvatio da ga ona nije volela, već da je preko njega htela da se probije na estradu.
6. jun 2014. 17:21
Eri Ojadiniću oduzeta je vozačka dozvola na mesec dana zbog brze vožnje, a bivši farmer je dodatno platio kaznu od 8.000 i dobio četiri kaznena poena. Pevač priznaje da je pogrešio i da ne beži od toga da snosi odgovornost zbog bahatog ponašanja.
5. maj 2014. 14:26
Era Ojdanić je od kada je prvi put čuo harmoniku znao da je muzika njegov životni poziv, sebe smatra zavodnikom, a otkriva je je bio zaljubljen u Snežanu Savić, ali nije imao hrabrosti da napravi korak.
27. april 2014. 13:08
Po ugledu Hjua Hefnera, koji je nedavno mlađanoj supruzi priredio nezaboravnu rođendansku žurku, folk pevač Era Ojdanić obradovao je svoju dragu Dijanu Miladinović na sličan način.
7. mart 2014. 22:15
Divna Karleuša i Era Ojdanič sa svojom verenicom Dijanom bili su zajedno u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a novinarka je iskoristila priliku da provocira Eru Ojdanića zbog poprilično mlađe verenice.
25. januar 2014. 22:30
Pevač Era Ojdanić odlučio je da se ponovo oženi, a kako i sam kaže, razlog za to je što su mu se "smučile klinke". Ipak, njegova buduća supruga mlađa je od njega 32 godine.
13. januar 2014. 22:19
Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put. Iako je pre tri i po godine, posle smrti svoje supruge Ljupke, izjavio da više nikad neće stupiti u brak, pevač je pogazio reč jer se zaljubio do ušiju. On je nedavno započeo vezu sa Dijanom Miladinović (37) i preksinoć je predstavio prijateljima.
11. januar 2014. 14:00
Era Ojdanić i Memo Haljevac, bivši učesnici Farme, nastavili su da se druže i posle rijalitija u kojem je sarajevski slikar odneo pobedu. Svako njihovo druženje prođe u velikom stilu, pa tako i ovo, božićno, za koje su njih dvojica ispekli i prase i jagnje.
10. januar 2014. 09:39

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus