x
Region
Era Ojdanić se ženi, svadba na proleće
26. decembar 2010. 14:56
Folk pevač Era Ojdanić (63), po svemu sudeći, uskoro će stati pred matičara, i to sa Danijelom Sremčević (20) iz Barajeva, koju je upoznao prošlog leta na izboru za mis Oplenca.


Njihovoj emotivnoj vezi u startu se usprotivilo Danijelnih osmoro braće i sestara, ali su se u međuvremenu pomirili sa mišlju da će im Era Ojdanić biti zet. "Mogu samo da kažem da će svadba biti na proleće, kad jaganjci budu mladi. Najverovatnije u mom motelu na Ibarskoj magistrali," poručuje Era Ojdanić, srećan što je izgladio odnose sa porodicom svoje izabranice.

Vremešnom folkeru ovo će biti drugi brak, budući da je nekoliko decenija proveo sa suprugom Ljupkom, koja je preminula prošle godine.

   
| More    
Po ugledu Hjua Hefnera, koji je nedavno mlađanoj supruzi priredio nezaboravnu rođendansku žurku, folk pevač Era Ojdanić obradovao je svoju dragu Dijanu Miladinović na sličan način.
7. mart 2014. 22:15
Divna Karleuša i Era Ojdanič sa svojom verenicom Dijanom bili su zajedno u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a novinarka je iskoristila priliku da provocira Eru Ojdanića zbog poprilično mlađe verenice.
25. januar 2014. 22:30
Pevač Era Ojdanić odlučio je da se ponovo oženi, a kako i sam kaže, razlog za to je što su mu se "smučile klinke". Ipak, njegova buduća supruga mlađa je od njega 32 godine.
13. januar 2014. 22:19
Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put. Iako je pre tri i po godine, posle smrti svoje supruge Ljupke, izjavio da više nikad neće stupiti u brak, pevač je pogazio reč jer se zaljubio do ušiju. On je nedavno započeo vezu sa Dijanom Miladinović (37) i preksinoć je predstavio prijateljima.
11. januar 2014. 14:00
Era Ojdanić i Memo Haljevac, bivši učesnici Farme, nastavili su da se druže i posle rijalitija u kojem je sarajevski slikar odneo pobedu. Svako njihovo druženje prođe u velikom stilu, pa tako i ovo, božićno, za koje su njih dvojica ispekli i prase i jagnje.
10. januar 2014. 09:39
Era Ojdanić, bivši učesnik Farme, pokazao je da se prijateljstvo stečeno na imanju u Lisoviću može održati i nakon rijalitija. Tako, on je za svoje drugare, bivše farmere, organizovao proslavu Božića.
9. januar 2014. 15:56
Era Ojdaniću potpunosti prati trend mladih, pa je ovaj popularni pevać svoju snaju Jelenu, udatu za njegovog sina Dragutina, častio silikonskim grudima.
4. januar 2014. 14:18
Između starlete Mimi Živanović, poznatije kao Mimi Oro i folk pevača Ere Ojdanića koji se predstavlja kao najveći zavodnik na estradi, mogla bi se po svemu sudeći ddogoditi neka romansa. I to na seoski način.
25. decembar 2013. 15:47
Pobednik prošle sezone Farme Sulejman Memo Haljevac pre samo nekoliko dana dobio je ćerkicu Iman, a na proslavi u Sarajevu putem telefona mu se pridružila i farmerska ekipa iz Srbije.
13. novembar 2013. 10:08
Sulejman Memo Haljevac, pobednik prošle sezone Farme, ugostio je u Sarajevu Andriju Eru Ojdanića, svog bivšeg cimera sa imanja u Lisoviću.
28. septembar 2013. 20:22

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus