x
Region
Zorica Brunclik donirala sto hiljada dinara za Kraljevo
16. novembar 2010. 09:45
Zorica Brunclik i produkcijska kuća „Beoton“ donirali su sto hiljada dinara za pomoć građanima Kraljeva.


Ali to nije sve - pored novčanog priloga, folkerka je odlučila da nastupi i na humanitarnom koncertu (takođe za Kraljevčane) koji „Beoton“ organizuje 23. decembra u Beogradskoj areni.

"Prvo je sto hiljada dinara poklonio Aca Lukas, a sada i ja radim isto, jer je novac neophodan stanovnicima Kraljeva. Takođe, i Lukas i ja ćemo, zajedno s mnogim našim kolegama, pevati u Areni u decembru, a sav prihod ponovo će otići na istu adresu" - rekla je pevačica.

izvor: Kurir

   
| More    
Zorica Bruclink nedavno je zamerila Ani Sević na stajlingu koji promoviše tokom vođenja emisije Grand parada. Pevačici se ne dopada što njena mlada koleginica i dalje nosi uske haljine, iako se nalazi u podmakloj trudnoći.
15. april 2014. 09:54
Željko i Jovana Joksimović su postalo ponosni roditelji malog Koste, a dok je mama Jovana bila sa sinom u bolnici, tata je slavio sa prijateljima do kasno u noć. Iako sve zvanice donele poklon, Zorica Brunclik i Kemiš su oduševili svojim.
13. april 2014. 12:09
Folk pevačica Zorica Brunclik javno je ispred kamera Exkluziva izjavila da je jedina žena koja priznaje da spava sa dva muškarca, ali i da još uvek čeka nagradu da je najlepša i najzgodnija.
3. april 2014. 11:51
Zorica Brunclik koja je prepoznatljiva po svojoj specifičnoj boji kose, iznenadila je fanove na društvenoj mreži Fejsbuk kada je postavila fotografiju na kojoj ima dugu plavu talasastu kosu.
19. mart 2014. 22:34
Pevačica sa zavidnom karijerom, Zorica Brunclik, sledeće godine proslaviće ukupno četrdeset godina trajanja na sceni, a tim povodom za svoju publiku priprema čak nekoliko iznenađenja.
26. decembar 2013. 15:04
Iako se činilo da su stare rivalke Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik rešile da stave tačku na svoje neprijateljstvo, to se nije dogodile, te njih dve nastavljaju u starom duhu.
13. decembar 2013. 10:24
Stare suparnice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac srele su se na snimanju novogodišnje emisije "Grand",a sudeći po njihovom susretu, stare rivalke su izgleda zakopale ratne sekire.
11. decembar 2013. 13:30
Zorica Brunclik podsetila se vremena kada je tek počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, i kada je njegova bivša žena Vesna Zmijanac, kako kaže, slala gangstere da mu polome prste!
30. novembar 2013. 20:58
Drama, pa tuča na snimanju šou programa Zvezde Granda! Ali ne, kako bi se očekivalo, među takmičarima, već među članovima žirija!
9. oktobar 2013. 20:03
Pevačica Zorica Brunclik kaže da ne želi da menja boju svoje kose, ali bi za neku ozbiljnu cifru možda i pristala.
24. septembar 2013. 12:09

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus