x
Region
Zorica Brunclik donirala sto hiljada dinara za Kraljevo
16. novembar 2010. 09:45
Zorica Brunclik i produkcijska kuća „Beoton“ donirali su sto hiljada dinara za pomoć građanima Kraljeva.


Ali to nije sve - pored novčanog priloga, folkerka je odlučila da nastupi i na humanitarnom koncertu (takođe za Kraljevčane) koji „Beoton“ organizuje 23. decembra u Beogradskoj areni.

"Prvo je sto hiljada dinara poklonio Aca Lukas, a sada i ja radim isto, jer je novac neophodan stanovnicima Kraljeva. Takođe, i Lukas i ja ćemo, zajedno s mnogim našim kolegama, pevati u Areni u decembru, a sav prihod ponovo će otići na istu adresu" - rekla je pevačica.

izvor: Kurir

   
| More    
Iako su se prošle godine, kumovi Zorica Brunclik i Šaban Šaulić pomorili, dvoje kolega ponovo je došlo u sukob i to tokom muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u kome se oboje nalaze kao članovi žirija.
26. septembar 2014. 23:42
Zorica Brunclik koja je prepoznatljiva po svojoj specifičnoj boji kose, iznenadila je fanove na društvenoj mreži Fejsbuk kada je postavila fotografiju na kojoj ima dugu plavu talasastu kosu.
25. septembar 2014. 20:27
Zorica Brunclik priznaje da je tokom gostovanja na jednoj proslavi doživela veliku neprijatnost, kada je domaćin pružio ruku otkopčanog šlica. Ovakav potez slavljenika pevačicu je šokirao.
17. septembar 2014. 22:56
Zorica Brunclik neće biti član žirija u devetoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" pa je od septembra nećemo gledati u popularnom muzičkom serijalu, iako je je u prethodnoj sezoni ostavila najveći utisak na publiku i takmičare.
7. avgust 2014. 10:55
Folk pevačica Zorica Brunclik uveliko se priprema za beogradski koncert koji će održati u Kombank areni, a kako bi što bolje izgledala ima želju i da skine koji kilogram viška, no, ne ide joj baš najbolje.
26. jun 2014. 12:11
Zorica Brunclik izgubila spor protiv Miloša Bojanića, koji ju je tužio jer ga je tokom učešća u rijalitiju Farma, pljunula i nazvala pedofilom i lažovom. Pevač je od suda zatražio, da mu koleginica isplati 500.000 dinara odštete zbog povrede časti.
22. jun 2014. 18:32
Zorici Brunclik je navodno pre 15 godina ponuđeno mesto u politici, i to pozicija ministra kultre, koju je ona odbila. Sada kaže da bi rado zauzela tu istu poziciju i bavila se politikom.
1. jun 2014. 12:52
Zorica Brunclik gostovala je sinoć u emisiji Iz profila na televiziji Grand, u kojoj je sa autorkom emisije Vesnom Milanović otvoreno govorila o svom odrastanju, tinejdžerskim danima, kao i braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.
28. april 2014. 10:10
Zorica Brunclik je svoju karijeru počela pre četrdeset godina, a velikim koncertom će proslaviti ovaj jubilej. Ona kaže da je od detinjstva bila naklonjena muzici i znala je da će joj pevanje biti životni poziv.
21. april 2014. 21:59
Zorica Brunclik, pevačica i članica žirija Zvezde Granda 2014, otkrila je u prethodnoj takmičarskoj emisji, da je svoj glas jednom od kandidata dala, samo zato što joj se toliko dopao, da bi volela da joj bude zet.
21. april 2014. 10:49

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus