x
Region
Milica Pavlović: Pakleni plan u novom spotu (Video)
12. februar 2013. 21:04
Dok ste igrali tango u režiji mlade Grandove pevačice Milice Pavlović, igrali ste, sada je vreme da kujete pakleni plan.


Pred vama je novo video izdanje mlade zvezde koja svojom pozitivnom energijom pleni i kroz novi video za njenu novu pesmu "Pakleni plan."

Reči ove pesme napisala je Jovana Radosavljević dok je za muziku bio zadužen Vladimir Grajić Graja.

Pogledajte novi spot Milice Pavlović.Autor: S.P.
Foto: PrintScreen YouTube

   
| More    
Milica Pavlović u poslednje vreme ima problem sa očnim pritiskom zbog čega je odlučila da poseti oftamologa, koji je mladoj pevačici savetovao da je najbolje da počne da nosi naočare, kako bi na vreme regulisala vid.
22. april 2014. 11:41
Pevačica Milica Pavlović je neizmerno zahvalna pevaču  Acu Pejoviću jer je, kako pevačica navodi, pomogao njenom dedi u kriznoj situaciji i pronašao vrsnog hirurga koji bi ga operisao, nakon čega se deda Vladimir oseća odlično.
9. april 2014. 20:35
Sve popularnija atraktivna pevačica Milica Pavlović uveliko zauzima mesto među pravim profesionalcima na domaćoj estradnoj sceni, a to je dokazala i prilikom gostovanja u emisiji "Ami G Show" na televiziji Pink, kada ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.
2. april 2014. 13:13
Mlada i atraktivna Milica Pavlović još jednom se požalila kako joj muškarci ne prilaze, a da joj komplimenti pristižu uglavnom od nežnijeg pola, dok je se muškarci plaše.
21. mart 2014. 09:47
Iako Milica Pavlović nije devojka koja se često može videti u muškom društvu, ovog puta provodila se i ispijala vino u društvu, ne jednog, već dva muškarca, a sve se događalo na reviji njenog frizera.
6. mart 2014. 09:24
Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih pevačica sa domaće estrade požalila se kako trenutno nije u emotivnoj vezi, ali i kako je nijedan muškarac neće.
1. mart 2014. 20:08
Milica Pavlović važi za jednu od najseksipilnijih mladih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a sada je otkrila i neke intimne detalje iz svog privatnog života života.
19. februar 2014. 14:32
Pevačica Milica Pavlović, bez obzira na vremenske uslove, nastupa svakog vikenda. Ni olujni vetar, kao ni ledena kiša, nisu sprečili ovu mladu i vatrenu pevačicu da održi svoj nastup proteklog vikenda.
4. februar 2014. 18:05
Atraktivna i sve popularnija Milica Pavlović otkrila je nije korigovala svoje grudi te da se, kao i svaka druga žena, služi malim trikovima koji čine da joj dekolte izgleda bujnije.
27. januar 2014. 12:58
Milica Pavlović, nakon što je u "Grand šouu" pokazala zadnjicu i uzburkala javnost, ovog puta odlučila je da publiku počasti pogledom na njeno međunožje, te su joj na snimanju "Grand parade" sve vreme sevale gaćice.
23. januar 2014. 23:03

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus