Region

Svet

Neda Ukraden: Imam pravu pesmu za Beosong

Ukradenova se sprema za festival Beosong i ubeđena je da će predstavljati Srbiju u Malmeu.

Neda Ukraden: Imam pravu pesmu za BeosongPevačica se sprema za Beosong, festival čiji će pobednik otputovati u Malme na najveći evropski muzički festival. Ukoliko uspe da se domogne Švedske, pevačica će iza sebe ostaviti i mnogo mlađe takmičare. Njeni prijatelji već su počeli da se šale sa njom i govore joj da i Srbija ima svoju babušku, aludirajući na prošlogodišnje učesnice iz Rusije, grupu koju čine bake starije od 60 godina.

- Nedini prijatelji već zbijaju šale na njen račun. Govore kako može lako da se desi da opet gledamo babušku na Evroviziji, aludirajući na činjenicu da pevačica ima unuke - priča naš izvor.

Neda će na Beosongu imati veoma jaku konkurenciju, a samo jedan od 15 odabranih učesnika braniće boje Srbije u maju ove godine u Malmeu.

- Snimila sam pesmu Duleta Bačića, koji je napisao moje velike hitove „Da se nađemo na pola puta“ i „Na Balkanu“ Smatramo da je Beosong odlična prilika za promociju te pesme - kaže Neda.

Pevačica je spremna, a za šale prijatelja ne haje. Jer ona je ponosna na činjenicu da je baka bliznakinjama Nedi i Aleksandri.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>