Najnovije vesti

Selin Dion: Jedva čekam koncert u Beogradu!

Popularna kanadska pevačica Selin Dion ispričala je u intervjuu da nikada neće zaboraviti da nekadašnjoj Jugoslaviji duguje zahvalnost za pobedu na "Pesmi Evrovizije" 1988. godine, kao i da joj je velika želja da u sklopu naredne turneje konačno zapeva u Beogradu.

Selin Dion: Jedva čekam koncert u Beogradu!"Upoznala sam mnogo divnih ljudi iz Srbije, neki su bili i članovi mog muzičkog tima. Znam da je vaša zemlja imala problema u prošlosti, ali svi se s vremena na vreme nađemo u nekoj nevolji, zar ne? Takođe, znam da je Srbija bila deo Jugoslavije, kojoj na izvestan način dugujem pobedu na "Eurosongu" 1988. Naime, Britanija i Švajcarska, za koju sam ja nastupala, pred kraj takmičenja imale su gotovo isti broj poena, a jugoslovenski žiri, koji je poslednji glasao, odlučio je pobednika. To nikad neću zaboraviti", izjavila je Selin koja je dodala da definitivno ima u planu i nastup u Srbiji.

"Naravno, volela bih da konačno zapevam u Beogradu. Čula sam da kod vas gostuju najveće svetske zvezde. Međutim, zasad nemam još konkretan plan turneje, to ćemo znati tek nakon objave albuma na engleskom. Završila sam sa nastupima u Las Vegasu za ovu sezonu, pevaću tamo i za Novu godinu, a već za nekoliko meseci šou u gradu kocke se nastavlja. Moje turneje su velike i traju najmanje godinu dana, što znači da treba na vreme da me pozovete. Nadam se da se u Beogradu vidimo prvom prilikom", zaključila je popularna pevačica koja se proslavila mega hitom "My Heart Will Go On" iz filma "Titanik".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Svet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Nastup Selene Gomez rasplakao čitavu dvoranu (Video)

Nastup Selene Gomez rasplakao čitavu dvoranu (Video)

Selena Gomez nastupila je na dodeli AMA nagrada, gde je otpevala novi singl koji je posvetila svom bivšem dečku Džastinu Biberu. Emotivnim nastupom, mlada pevačica uspela je da rasplače veliki broj prisutne publike koja se nalazila u dvorani.

Vest sa galerijom25. novembar 2014

Svet

Region