Ni da čuje! Severina neće u Beograd!

Severina Vučković ne želi da dođe u Beograd dok se Milan ne smiluje da se javi i vidi sina. Nju su uveliko najavljivali kao specijalnog gosta u emisiji „VIP rum“ na Pinku kod Boška Jakovljevića, ali nije se pojavila na snimanju!

Ni da čuje! Severina neće u Beograd!- Seve neće u Beograd dok se ne reši situacija s Milanom. Zato je preko menadžera otkazala gostovanje kod Boška, a koliko je istrajna u svojoj odluci, govori i činjenica da kompozitor Filip Miletić stalno putuje u Zagreb kako bi tamo, u iznajmljenom studiju, završili njen album umesto da, kao dosad, rade kod njega u Beogradu - otkriva naš sagovornik.

Potvrdu da se Severina nije pojavila dobili smo i od Jakovljevića.
- Severina je poručila da dolazi u novembru - rekao nam je Boško.

Inače, ona je u poslednje vreme vidno smršala od nerviranja, ali smogla je snage da se u subotu uveče pojavi pred publikom u Frankfurtu, gde ju je u bekstejdžu, nakon koncerta s Draganom Mirković, sačekala 1.001 ruža.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Izvor: Svet Plus

Komentari

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Nakon deset meseci surovih eliminacija, takmičenje za "Pinkove zvezdice" se približilo samom kraju. Od 400 mališana koliko ih je bilo u septembru, ostalo ih je samo 10, a oni će svoje poslednje nastupe pred žirijem imati večeras, kada ćemo dobiti i prvog pobednika.

Tekstualna vest4. jul 2015

Region

Svet