Region

Svet

Region

Serija Otvorena vrata će se emitovati na TV Prva!? (Video)

Kada je Bojana Maljević objavila da će se nastaviti sa snimanjem serije "Otvorena vrata" svi su bili oduševljeni, a ponajviše sami glumci.

Serija Otvorena vrata će se emitovati na TV Prva!? (Video)U međuvremenu, od kako je prestala da se snima, ova serija je dobila i nove gledaoce, a sve njih kao i nas je interesovalo kada će se ova serija nastaviti.

Prema ranijim najavama serija ove jeseni kreće sa snimanjem i to nakon 18 godina, a ono što smo saznali je da se za sada zna da će se emitovati na TV Prva.

U iščekivanju novih pustolovina simpatične porodice podsetimo se nekih ranijih.Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Velimir Bata Živojinović ponovo u bolnici

Velimir Bata Živojinović ponovo u bolnici

Glumačka legenda Velimir Bata Živojinović će najmanje deset dana provesti u bolničkoj postelji dok se ne urade sve potrebne analize, a do tada će tim lekara pratiti zdravstveno stanje glumca.

Tekstualna vest29. april 2016

ONA MI JE SVE: Film posvećen mamama! VIDEO

ONA MI JE SVE: Film posvećen mamama! VIDEO

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smeštenih za vreme najomiljenijih praznika, legendarni reditelj Garry Marshall snimio je ONA MI JE SVE (MOTHERS DAY) , zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svetu.

Tekstualna vest28. april 2016

ZLOČINAČKI UM: Svet Plus vas vodio u bioskop! VIDEO

ZLOČINAČKI UM: Svet Plus vas vodio u bioskop! VIDEO

Priča o pravom čoveku u pogrešnom  telu. Kao poslednji pokušaj zaustavljanja katastrofe svetskih razmera, okorelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt se usađuju sećanja, tajne i veštine poginulog CIA-inog agenta s nadom da će on uspeti završiti misiju operativca.

Tekstualna vest26. april 2016