Region

Svet

Rada Manojlović dobila 5.000 evra u dukatima na romskoj svadbi

Za Radu Manojlović romska svadba u Beču bila je veoma berićetna. Osim odličnog honorara i velikog bakšiša u evrima, pevačica se u Beograd vratila okićena dukatima.

Rada Manojlović dobila 5.000 evra u dukatima na romskoj svadbiRada je nastupala s Darkom Lazićem i Harisom Džinovićem, a obzirom na to da su mladenci veoma imućni, organizovana je prava gala fešta u ogromnoj staklenoj hali koja liči na piramidu u Luvru. Jela i pića bilo je u izobilju, a novčanice od 500 evra nalazile su put do muzičara.

"Romi su bili oduševljeni Radinim repertoarom, ali i time što je sve vreme igrala sa svatovima. Kad su im se ispraznili novčanici, počeli su da je kite zlatom. U jednom trenutku pevačicine šake bile su prepune dukata. Minimum 5.000 evra je njihova vrednost!", naglašava sagovornik koji je prisustvovao pomenutom slavlju.

Rada Manojlović je i potvrdila da je finansijski odlično prošla: "Tačno je da sam dobila dukate i bakšiš, ali kao što je poznato, ne volim da govorim o novcu, jer je to neukusno. Ono što ću istaći je da je provod zaista bio sjajan i da sam polaskana time koliko me Romi vole, a to je zato što sam vesela i po celu noć igram s njima".

Podsećamo da je ševačica već ugovorila nastup za novogodišnju noć u Cirihu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>