Boba Živojinović sa sinom Stefanom u Americi

Nekadašnji teniski as Slobodan - Boba Živojinović otputovao je u Sjedinjene Američke Države kako bi bio uz sina Stefana prilikom njegovog upisa na fakultet.

Boba Živojinović sa sinom Stefanom u Americi



Sin funkcionera Međunarodne teniske federacije i folk zvezde Lepe Brene odlučio je da upiše studije na Univerzitetu Majami, jer tamo ima priliku da nastavi da trenira tenis.

"Veoma sam uzbuđen što Stefan kreće na fakultet, a tako je i sa ostalim članovima naše porodice. Pošto se on rekreativno bavi tenisom, odlučio se za univerzitet koji pruža dobre uslove da nastavi da trenira. Predavanja će mu početi u januaru i do tada će imati dovoljno vremena da se pripremi. Sada smo morali da rešimo formalnosti oko upisa. Pošto smo završili sa svim obavezama, odlučili smo da boravak u Americi iskoristimo i iz Majamija otputujemo u Njujork", kaže Živojinović i dodaje:

"Moja porodica i ja smo ovo leto uglavnom provodili na Zlatiboru, Hrvatskom primorju i u Monte Karlu, a sada je došlo vreme da se svi okrenemo svojim obavezama", zaključuje nekadašnji sportista.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PAROVI: Igor X i Ružica imali seks! VIDEO 18+

PAROVI: Igor X i Ružica imali seks! VIDEO 18+

Rijaliti PAROVI počeo od samog starta počeo je veoma uzbudljivo, a posle burnih dešavanja u toku protekle nedelje pao je i seks. Ovog puta u akciji su se našli Igor X i Ružica Veljković, koji su na samom ulasku najavili, da to njima nikako ne može da se dogodi.

Tekstualna vest19. mart 2015

Region

Svet