Najnovije vesti

Boba Živojinović sa sinom Stefanom u Americi

Nekadašnji teniski as Slobodan - Boba Živojinović otputovao je u Sjedinjene Američke Države kako bi bio uz sina Stefana prilikom njegovog upisa na fakultet.

Boba Živojinović sa sinom Stefanom u AmericiSin funkcionera Međunarodne teniske federacije i folk zvezde Lepe Brene odlučio je da upiše studije na Univerzitetu Majami, jer tamo ima priliku da nastavi da trenira tenis.

"Veoma sam uzbuđen što Stefan kreće na fakultet, a tako je i sa ostalim članovima naše porodice. Pošto se on rekreativno bavi tenisom, odlučio se za univerzitet koji pruža dobre uslove da nastavi da trenira. Predavanja će mu početi u januaru i do tada će imati dovoljno vremena da se pripremi. Sada smo morali da rešimo formalnosti oko upisa. Pošto smo završili sa svim obavezama, odlučili smo da boravak u Americi iskoristimo i iz Majamija otputujemo u Njujork", kaže Živojinović i dodaje:

"Moja porodica i ja smo ovo leto uglavnom provodili na Zlatiboru, Hrvatskom primorju i u Monte Karlu, a sada je došlo vreme da se svi okrenemo svojim obavezama", zaključuje nekadašnji sportista.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Milica Todorović ogorčena na muškarce!

Milica Todorović ogorčena na muškarce!

Milica Todorovć iako je u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, u emisiji kod Lee Kiš otvoreno je govorila o jačem polu i dodala da većinu muškaraca vredi držati samo u ramu na zidu.

Vest sa videom19. januar 2015

Bivši dečko moli Gocu Božinovsku da mu se vrati!

Bivši dečko moli Gocu Božinovsku da mu se vrati!

Goca Božinovska i Nebojša Tubić poznatiji kao Žabac, prekinuli su višegodišnju romansu na pevačicino insistiranje, ali nakon rastanka, njen bivši dečko ne želi tako lako da odustane od nje, već je moli da mu se vrati.

Vest sa videom19. januar 2015

Region

Svet