Mis sveta Rozana Dejvison se skinula za Plejboj (Foto 18+)

Svaka joj čast! Irkinja Rozana Dejvison, mis sveta iz 2003. godine, slikala se u toplesu za „Plejboj” i tako oduševila brojne fanove!

Mis sveta Rozana Dejvison se skinula za Plejboj (Foto 18+)Lepotica kojoj poziranje pred objektivom nije strano kaže da nije imala problema da se fotografiše razgolićena:

„Bila sam skroz opuštena”, kaže Rosana, koja je u Dablinu diplomirala sociologiju i istoriju umetnosti.

Njen otac je poznati irski pevač Kris de Burg.

„Nije mi uopšte bilo neugodno da se skinem. Slikanje za ‘Plejboj’ je novo iskustvo za mene. Svi u porodici i dečko su mi dali podršku”, istakla je seksepilna plavuša.

Rosana je pozirala na peščanim plažama Mauricijusa, a njene fotografije će biti objavljene u oktobarskom broju magazina za muškarce u Nemačkoj.

„Svi geni koji su zaslužni za lepotu moje kćerke su došli od moje supruge Dajane. Velika je razlika između pornografije i erotike“, rekao je Kris de Burg, tvorac čuvenog hita „Lady in red”.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto; playboy.de

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Kim Kardašijan prestala sa kopiranjem Jelene Karleuše? FOTO

Svetski mediji poslednjih meseci tražili su našu popularnu pevačicu Jelenu Karleušu, kao i njene forografije kako bi saznali da li svetski poznata starleta Kim Kardašijan nju kopira. Jelena se tih dana našla na mnogim naslovnicama svetskih medija zajedno za Kim!

Tekstualna vest23. april 2015

Svet

Region