x
Region
Prvi kuvar Srbije: Izbačena Jellena (Video)
14. septembar 2012. 22:09
Deseta jubilarna emisija počela je diskvalifikacijom Viktorije koja je odbila da izvrši jučerašnji zadatak da sprema palačinke, pa je izbačena iz daljeg takmičenja. Za rastanak, napravila je žiriju mantije, ali je Petar odbio da proba jer je našao dlaku u tanjiru.


Romana je kao pobednica jučerašnjeg dana pošteđena današnjeg izbacivanja. Današnji zadatak takmičara je da naprave jelo koje najviše liči gotovom jelu koje je napravio Petar, a to je rolovana piletina, tikvice, šargarepa i krompir neobičnog oblika. Danas se ocenjuje tehnika rada i oblikovanje, a ne ukus. Posle vremena provedenog u prodavnici, žiri je dao znak za početak zadatka. Članovi žirija pomažu svim takmičarima u rolovanju, seckanju, oblikovanju tikvica i šargarepe. Anji je potrebna pomoć, a Nenad Čanak je smatrao da je to jedan očinski zagrljaj, pa ju je zagrlio, što je izazvalo ovacije kod kuvara.Pred početak ocenjivanja jela, u studio je ušla Viktorija koja je želela da se raspravi sa Petrom oko njegovog odbijanja da proba njeno jelo i nađene dlake u tanjiru. Takmičari smatraju da žiri ovaj put nije u pravu i da se nije lepo poneo prema njoj.

Nakon ocenjivanja jela, žiri je smatrao da su Jelica i Jellena napravile jela koja najmanje liče zadatom jelu, pa su im dali šansu da se zajedno bore za opstanak, tako što će probati zadato jelo i naizmenično pogađati koje se namirnice i začini nalaze u jelu. Jellena je smatrala da je od mesa korišćena svinjetina, Jelica da je teletina, pa je svinjetina koštala Jellenu izbacivanja, tako da je ona drugi takmičar koji je izbačen iz serijala.

Od ove emisije, žiri bira najboljeg kuvara protekle nedelje, a ove nedelje je to Nemanja, koji je dobijene poklone dao u humanitarne svrhe, a dobijeni bedž će ga zaštiti od izbacivanja, onda kada on bude smatrao da je ugrožen.Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet
Video: YouTube

   
| More    
Pink music festival održaće se 28. i 29. aprila, a organizatori manifestacije odgovorno tvrde da će se iz ovog muzičkog projekta izroditi brojni hitovi koje će odmeriti poznata imena domaće estrade, ali je zanimljivo da će izostati "Grandovi" pevači.
11. april 2014. 14:39
Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) o odluci da više neće emitovati svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.
10. april 2014. 15:49
Suzana Mančić doživela je peh na otvaranju jedne radnje u beogradskom tržnom centru, kada se saplela i pala. Tom prilikom povredila je kolena, a sama voditeljka dodaje da je sa velikom poteškoćom došla zbog nedavne operacije kuka koju je imala.
7. april 2014. 19:50
Voditeljka Suzana Mančić je do sada izdala dve autobiografije, a planira da izda i treću knjigu. Za sebe kaže da će verovatno uvek biti večita verenica, i da joj papiri za brak ništa ne znače, a treća knjiga će se umesto autobiografskim baviti drugim temama.
3. april 2014. 09:26
Pevačica Pink je 2012. godine na svet donela ćerku Vilou Sejdž, a vrlo brzo vratil se na staru kilažu i na scenu izašla sa takvom energijom da su se svi pitali kako je za kratko vreme uspela da smrša 25 kilograma.
22. februar 2014. 22:46
Nekadašnja loto devojka Suzana Mančić govorila je u emisiji na televiziji "Pink" o udvaračima sa kojima je imala iskustva i o tome da zašto muškarci nekada imaju čudne komentare, pa otkrila da joj je jedan rekao da ima celulit na zadnjici.
22. februar 2014. 20:17
Vest da su Lepa Brena i Saša Popović prodali 51 procenat "Granda" SBB-u glavna je tema proteklih sedam dana u medijima, a sada se govori i o tome kako su čelni ljudi Grand produkcije uložili u novu opremu čak pola miliona evra.
20. februar 2014. 10:36
Čelnici televizije "Pink" sada pod velikim su pritiskom posle raskida ugovora sa "Grand" produkcijom jer se na njihovim programima više neće emitovati četiri emisije kojima su izgradili svoj rejting.
19. februar 2014. 09:42
Popularna voditeljka Suzana Mančić ponovo je obukla venčanicu, ovog puta za potrebe “Wedding Weekend" koji se protekle nedelje održao u hotelu Hajat na Novom Beogradu.
18. februar 2014. 16:47
Vlasnik kompanije RTV Pink Željko Mitrović, rešio je da uzvrati udarac Grand produkciji koja je u vlasništvu Saše Popovića i Lepe Brene, pa im se nakon prodaje ove grandiozne produkcije, suprotstavi novim emisijama na svojoj televiziji.
18. februar 2014. 10:12

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus