x
Region
Prvi kuvar Srbije: Izbačena Jellena (Video)
14. septembar 2012. 22:09
Deseta jubilarna emisija počela je diskvalifikacijom Viktorije koja je odbila da izvrši jučerašnji zadatak da sprema palačinke, pa je izbačena iz daljeg takmičenja. Za rastanak, napravila je žiriju mantije, ali je Petar odbio da proba jer je našao dlaku u tanjiru.


Romana je kao pobednica jučerašnjeg dana pošteđena današnjeg izbacivanja. Današnji zadatak takmičara je da naprave jelo koje najviše liči gotovom jelu koje je napravio Petar, a to je rolovana piletina, tikvice, šargarepa i krompir neobičnog oblika. Danas se ocenjuje tehnika rada i oblikovanje, a ne ukus. Posle vremena provedenog u prodavnici, žiri je dao znak za početak zadatka. Članovi žirija pomažu svim takmičarima u rolovanju, seckanju, oblikovanju tikvica i šargarepe. Anji je potrebna pomoć, a Nenad Čanak je smatrao da je to jedan očinski zagrljaj, pa ju je zagrlio, što je izazvalo ovacije kod kuvara.Pred početak ocenjivanja jela, u studio je ušla Viktorija koja je želela da se raspravi sa Petrom oko njegovog odbijanja da proba njeno jelo i nađene dlake u tanjiru. Takmičari smatraju da žiri ovaj put nije u pravu i da se nije lepo poneo prema njoj.

Nakon ocenjivanja jela, žiri je smatrao da su Jelica i Jellena napravile jela koja najmanje liče zadatom jelu, pa su im dali šansu da se zajedno bore za opstanak, tako što će probati zadato jelo i naizmenično pogađati koje se namirnice i začini nalaze u jelu. Jellena je smatrala da je od mesa korišćena svinjetina, Jelica da je teletina, pa je svinjetina koštala Jellenu izbacivanja, tako da je ona drugi takmičar koji je izbačen iz serijala.

Od ove emisije, žiri bira najboljeg kuvara protekle nedelje, a ove nedelje je to Nemanja, koji je dobijene poklone dao u humanitarne svrhe, a dobijeni bedž će ga zaštiti od izbacivanja, onda kada on bude smatrao da je ugrožen.Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet
Video: YouTube

   
| More    
Suzana Mančić je prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji iskreno progovorila o burnom ljubavnom životu, navodeći kako je uzrokovala okončanje čak dva braka.
29. septembar 2014. 10:06
Suzana Mančić među prvim poznatim ličnostima pre nekoliko godina obnažila se za naslovnu stranu prestižnog časopisa Plejboj, a sada je voljna da to ponovo učini onog trenutka kada bude napunila 60. godina.
17. septembar 2014. 18:53
Suzana Mančić doživela je veliku neprijatnost kada je jedna gledateljka pokušala u emisiji da je ponizi, tako što joj je postavila veoma provokativno pitanje povodom porno snimka koji se pojavio.
14. avgust 2014. 18:59
Vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović, koji je otputovao u Rusiju sa delegacijom Srbije, oglasio se povodom spekulisanja da prodaje svoju medijsku kuću, i da u poset Rusiji ide baš zbog toga.
8. jul 2014. 14:48
Suzana Mančić više nije voditeljka emisije "Stotka" na televiziji Pink. Umesto nje, do kraja sezone emisiju će voditi Vladimir Stanojević i to sa pevačicom Lepom Lukić.
2. jul 2014. 20:27
Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka i aktuelna voditeljka emisije "Stotkana" na televiziji Pink i danas, u 58. godini izgleda veoma zanosno i negovano, a pritom obećava da će, kada napuni šezdesetu, ponovo skinuti za Plejboj.
21. jun 2014. 21:31
Pevačica Jelena Ristić, poznatija kao Jellena i Komlenom Lalović venčali su se juče u crkvi Svetog Georgija u prisustvu rodbine i prijatelja, a potom su svadbeno veselje priredili u jednom od prestoničkih restorana.
15. jun 2014. 18:54
Novi šou TV Pink, naziva "Pinkove zvezde", od jeseni kreće sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a najbolji autori sa naših prostora selektovaće prijavljene takmičare na audicijama koje počinju već 14. juna.
9. jun 2014. 10:24
Televizija Pink se uveliko priprema za novi šou program u sopstvenoj režiji koji će pružiti priliku novim talentima da postanu muzičke zvezde. Radni naziv projekta je "Pinkove zvezde", a šou počinje sa emitovanjem 1. septembra.
7. jun 2014. 20:15
Voditeljka Suzana Mančić često zna da se našali na svoj račun pa ponekad zna da nazove sebe "čeličnom lejdi", zbog veštačkih kukova zbog kojih je bila podvrgnuta dvema poeracijama.
3. jun 2014. 13:40

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus