x
Svet
Tom Kruz i Kameron Dijaz više nisu samo prijatelji!?
13. septembar 2012. 22:31
Prijateljstvo Toma Kruza i Kameron Dijaz koje je počelo na zajedničkom snimanju filma "Noć i dan" pre dve godine preraslo je u pravu romansu, tvrdi izvor blizak glumcu.


Naime, upravo je Kameron bila ta koja je tešila Kruza nakon razvoda od Kejti Holms. Njih dvoje su nakon snimanja filma ostali u odličnim odnosima, a zbližili su se navodno na rođendanskom slavlju slavne glumice u Londonu krajem avgusta. Dan pre dolaska u Hrvatsku na odmor Tom Kruz je boravio u Londonu kao i Kameron koja ga je pozvala da zajedno proslave njen 40. rođendan. I pre tog događaja viđeni su u zajedničkim izlascima u Londonu.

"Tom i Kameron oduvek su imali neku posebnu vezu, na snimanju su se savršeno slagali.  Ona nikad nije skrivala da je Kruz za nju divan muškarac. Nema ničeg čudnog u tome da se dve velike filmske zvezde zbliže", kaže izvor.Glumica je u svom poslednjem intervjuu provukla da može da se zamisli u budućnosti s partnerom koji već ima dete.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: internet


   
| More    
Nikol Kidman doživela je veliku porodičnu tragediju kada je njen otac Erik preminuo usled nezgodnog pada u kući svoje ćerke u Singapuru.
12. septembar 2014. 17:55
Nikol Kidman prvi put je javno progovorila o svom braku sa slavnim holivudksim glumcem Tom Kruzom. Iako ga mnoge žene smatraju veoma poželjnim muškarcem, njgeova bivša supruga otkriva da je veza sa njim pravi pakao.
31. avgust 2014. 22:37
Tom Kruz doputovao je prošle nedelje u Beč, gde trenutno snima novi filmski projekat "Nemoguća misija 5", a pojedini srećnici videli su jednu od uzbudljivih scena.
26. avgust 2014. 16:35
Kameron Dijaz i Džejson Sigel u glavnim ulogama naći će se u našim bioskopima od 24. jula u filmu "Seksi snimak", a ova dva glumca vas pozivaju da i sami objavite svoju "O, ne!" reakciju i postavite je na društvene mreže.
14. jul 2014. 14:01
Kamerun Dijaz uveliko promoviše svoj novi film "Sex Tape", ali često u intervjuima naglašava kako ne želi da postane majka. Iako su njeni obožavaoci mislili da će se promeniti mišljenje, glumica još jednom je potvrdila svoje mišljenje.
2. jul 2014. 19:36
Tom Kruz nedavno je oborio rekord, kada se u jednom danu pojavio na sve tri premijere novog filma "Na rubu vremena", koje su u organizovane u Londonu, Parizu i Njujorku, a specijalno u emisiji Džimija Felona otkrio je kako, kako je on zapravo inovator toga da glumci putuju na sve premijere filmova.
5. jun 2014. 20:44
Jutros je u Londonu održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će danas prisustvovati zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom.
29. maj 2014. 11:14
Kada je gostovala u emisiji kod Džimija Kamela, Emili Blant je otkrila da je svog kolegu Toma Kruza za proslavu Met Dejomonovog rođendana odvela u seks klub.
18. maj 2014. 14:15
Stojite na prelepom vidikovcu, nasmejani i spremni za fotografisanje, a u trenutku kada fotoaparat škljocne shvatite da su vam Kameron Dijaz i Džimi Felon upali u kadar... Šta biste uradili?
3. maj 2014. 14:40
Šuškanja da je Tom Kruz u vezi sa glumicom Laurom Prepon su opet aktuelna. Njih dvoje su se prijateljili putem Sajentološke crkve, a viđeni su kako imaju romantične večere i sastanke.
19. april 2014. 14:20

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus