Tom Kruz i Kameron Dijaz više nisu samo prijatelji!?

Prijateljstvo Toma Kruza i Kameron Dijaz koje je počelo na zajedničkom snimanju filma "Noć i dan" pre dve godine preraslo je u pravu romansu, tvrdi izvor blizak glumcu.

Tom Kruz i Kameron Dijaz više nisu samo prijatelji!?Naime, upravo je Kameron bila ta koja je tešila Kruza nakon razvoda od Kejti Holms. Njih dvoje su nakon snimanja filma ostali u odličnim odnosima, a zbližili su se navodno na rođendanskom slavlju slavne glumice u Londonu krajem avgusta. Dan pre dolaska u Hrvatsku na odmor Tom Kruz je boravio u Londonu kao i Kameron koja ga je pozvala da zajedno proslave njen 40. rođendan. I pre tog događaja viđeni su u zajedničkim izlascima u Londonu.

"Tom i Kameron oduvek su imali neku posebnu vezu, na snimanju su se savršeno slagali.  Ona nikad nije skrivala da je Kruz za nju divan muškarac. Nema ničeg čudnog u tome da se dve velike filmske zvezde zbliže", kaže izvor.Glumica je u svom poslednjem intervjuu provukla da može da se zamisli u budućnosti s partnerom koji već ima dete.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Šta se desi kad Kara Delevinj zakuca na prozor usred noći? VIDEO

Šta se desi kad Kara Delevinj zakuca na prozor usred noći? VIDEO

Svi oni koji su prošle godine tiho plakali u bioskopima zbog filma „"Krive su zvezde", urađenom po istoimenom bestseleru Džona Grina, mogu da odlože maramice! Iako su „Gradovi na papiru” filmska adaptacija još njegove hit jedne knjige, fanovima maramice neće biti potrebne.

Vest sa galerijom30. jun 2015

Ko je Čarobni Mike XXL? VIDEO

Ko je Čarobni Mike XXL? VIDEO

Čening Tejtum, Met Bomer, Džoe Mandjanelo, i  Adam Rodrigez  ponovo su se okupili nakon velikog plesnog bioskopskog hita iz 2012 -  Čarobni Mike.

Vest sa galerijom29. jun 2015

Svet

Region