Najnovije vesti

Prvi kuvar Srbije: Danielov rođendan i treća pobeda Bojane Stojković (Foto)

Pobednica Anja Šaranović kao nagradu je dobila privilegiju da svojim kolegama podeli meso od kojeg će veceras praviti jelo, pa su tako takmičari nazimenično dobijali svinjski file, krmenadle i vratove.

Prvi kuvar Srbije: Danielov rođendan i treća pobeda Bojane Stojković (Foto)Posle vremena provedenog u prodavnici, takmičari su počeli da spremaju jela, pa tako Dinča pravi mućkalicu, Bojana file u sosu od bibera, Anja bečke šnicle, Aleksandra Bursać pilav, a Aleksandra Janković i Big Lale pohuju mozak i jezik. Žiri se šeta od kuvara do kuvara, deli savete, ukazuje na greške, hvali takmičare…

Posle vremena predviđenog za spremanje jela, žiri poziva Daniela da izađe bez tanjira i Cakanu da ponese svoj tanjir, a od ostalih kuvara traži da Danielu otpevaju neku pesmu, s obzirom na to da mu je danas rođendan. Daniel se zahvaljuje na čestitkama i pesmi, a žiri hvali Cakanu što je pored svog zadatog jela uspela da napravi i slatkiš za Daniela.Takmičari koji su pravili jela od svinjskih glava su dobili sve pohvale za hrabrost. Suzanin file je ocenjen kao suv, krompir živ, a kombinacija luka i višanja ocenjena je kao loša. Petar je za Viktorijine rolovane šnicle sa suvim šljivama rekao da je sigurno najbolje jelo koje je ona napravila u životu. Ani Milenković su karamelizovane paprike i luk, u kombinaciji sa sosom od brusnica i borovnica, kojim je prelila meso, donele finale u kojem se borila sa Bojanom. Međutim, Bojana Stojković je ponovo pohvaljena da nikada do sada nije imala jednostavan prilog, a to su danas bile kruške, koje su joj zajedno sa fileom i sosom od bibera i senfa donele treću pobedu u takmičenju.Žiri je današnji dan ocenio kao uspešan i pohvalio napredak kuvara.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Seka Aleksić se povlači u medijsku ilegalu!

Seka Aleksić se povlači u medijsku ilegalu!

Pevačica Seka Aleksić pojavila se u društvu svog supruga Veljka Piljkića, na rođendanu poznatog modnog kreatora Saše Vidića koje je organizovano na jednom beogradskom splavu i tom prilikom otkrila da se do izlaska novog albuma povlači u medijsku ilegalu.

Vest sa galerijom19. januar 2015

Porodila se Aleksandra Jeftanović! FOTO

Porodila se Aleksandra Jeftanović! FOTO

Voditeljka Aleksandra Jeftanović porodila se danas i na svet je donela zdravu devojčicu, a srećnu vest ponosni roditelji podelili su sa svojim najmilijima.

Vest sa galerijom19. januar 2015

Region

Svet