x
Region
Prvi kuvar Srbije: Danielov rođendan i treća pobeda Bojane Stojković (Foto)
11. septembar 2012. 22:53
Pobednica Anja Šaranović kao nagradu je dobila privilegiju da svojim kolegama podeli meso od kojeg će veceras praviti jelo, pa su tako takmičari nazimenično dobijali svinjski file, krmenadle i vratove.


Posle vremena provedenog u prodavnici, takmičari su počeli da spremaju jela, pa tako Dinča pravi mućkalicu, Bojana file u sosu od bibera, Anja bečke šnicle, Aleksandra Bursać pilav, a Aleksandra Janković i Big Lale pohuju mozak i jezik. Žiri se šeta od kuvara do kuvara, deli savete, ukazuje na greške, hvali takmičare…

Posle vremena predviđenog za spremanje jela, žiri poziva Daniela da izađe bez tanjira i Cakanu da ponese svoj tanjir, a od ostalih kuvara traži da Danielu otpevaju neku pesmu, s obzirom na to da mu je danas rođendan. Daniel se zahvaljuje na čestitkama i pesmi, a žiri hvali Cakanu što je pored svog zadatog jela uspela da napravi i slatkiš za Daniela.Takmičari koji su pravili jela od svinjskih glava su dobili sve pohvale za hrabrost. Suzanin file je ocenjen kao suv, krompir živ, a kombinacija luka i višanja ocenjena je kao loša. Petar je za Viktorijine rolovane šnicle sa suvim šljivama rekao da je sigurno najbolje jelo koje je ona napravila u životu. Ani Milenković su karamelizovane paprike i luk, u kombinaciji sa sosom od brusnica i borovnica, kojim je prelila meso, donele finale u kojem se borila sa Bojanom. Međutim, Bojana Stojković je ponovo pohvaljena da nikada do sada nije imala jednostavan prilog, a to su danas bile kruške, koje su joj zajedno sa fileom i sosom od bibera i senfa donele treću pobedu u takmičenju.Žiri je današnji dan ocenio kao uspešan i pohvalio napredak kuvara.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

   
| More    
Prva epizoda kontroverznog seks rijalitija "Sex Box" emitovana je preksinoć u Velikoj Britaniji. Parovi vode ljubav u kutiji u studiju, a potom svoja iskustva dele sa voditeljem!
10. oktobar 2013. 12:05
Televizija "Pink" početkom jula započinje emitovanje "Model house", novog rijaliti šou-programa namenjenog mlađoj populaciji.
3. jun 2013. 21:16
Posle Farme - Farma, a u predahu od imanja u Lisovićima još dva nova rijalitija na ružičastoj televiziji: "Krstarenje" i "The voice". Da ne bude dosadno, tu je i B92, koji će od jeseni ponovo krenuti sa Velikim bratom.
30. maj 2013. 20:59
Novi rijaliti šou "Sudnica", popularan u brojnim evropskim zemljama, startuje na televiziji Pink od ponedeljka 14. januara.
12. januar 2013. 13:28
Došli smo do finalne emisije prvog serijala najvećeg kuvarskog takmičara u zemlji, a za ovu titulu bore se Marko Kon, Romana Panić i Bojana Stojković.
14. decembar 2012. 21:30
Današnja emisija je polufinalna i jedan od takmičara će napustiti takmičenje. Finalisti danas imaju zadatak da naprave četiri jela po sopstvenom izboru: hladno i toplo predjelo, glavno jelo i salatu.
13. decembar 2012. 22:42
Treća emisija završne nedelje počinje novim zadatkom za finaliste - spremanjem mesa jelena, koje je odstajalo dva dana.
12. decembar 2012. 23:15
Startuje druga emisija poslednje nedelje serijala "Prvi kuvar Srbije" u kojoj VIP ličnosti pripremaju jela i bore se za titulu najboljeg kuvara među njima.
11. decembar 2012. 21:15
Prvi zadatak takmičara u završnoj nedelji je da spreme rolat od mlevenog mesa, poznatiji kao rolat Štefani. Za pripremanje imaju 45 minuta i dodatna tri minuta za nabavku namirnica u prodavnici.
10. decembar 2012. 23:04
Došao je taj petak, dan kada su svi kuvari na iglama jer će jedan otići kući bez mogućnosti da osvoji nagradu.
7. decembar 2012. 21:21

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus