Najnovije vesti

Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)

Posle dva neuspela braka i nekoliko propalih veza izgleda da se naš proslavljeni vaterpolista Danilo – Dača Ikodinović ponovo zaljubio. Naime, on je  pre mesec dana počeo svojoj novoj simpatiji da “šalje” romantične poruke preko Tvitera.

Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, raspisao se Dača jedne tople avgustovske večeri.

Međutim, naprasno je shvatio da devojka kojoj su nežne reči upućene to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti..”, napisao je Ikodinović poslednju romantičnu poruku.

Ali, sudeći po fotografiji koja je pred vama izgleda da Dača nije uzalud pisao poruke. U njegovom zagrljaju se posle plavokosih dama, sada našla jedna brineta, a da li je to devojka kojoj je pisao poruke još uvek ne znamo. Međutim, nadamo se da će ovoga puta imati više sreće nego ranije, a ljubav neka potraje!

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Tanja Savić oduševljena guzom Stanije Dobrojević!

Tanja Savić oduševljena guzom Stanije Dobrojević!

Tanja Savić uskoro će ekranizovati pesmu "Ginisov rekord" kojom se predstavila na ovogodišnjem petom Grand festivalu, a u spotu je poželela da joj dublerka bude Stanija Dobrojević, jer je pevačica oduševljena starletinom guzom.

Tekstualna vest16. januar 2015

Slavica Ćukteraš se udaje u maju!

Slavica Ćukteraš se udaje u maju!

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov su se nedavno pomirili,  te sada kako se spekuliše, već uveliko pripremaju svadbu koju su prema navodima zakazali za maj.

Tekstualna vest16. januar 2015

Region

Svet