Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)

Posle dva neuspela braka i nekoliko propalih veza izgleda da se naš proslavljeni vaterpolista Danilo – Dača Ikodinović ponovo zaljubio. Naime, on je  pre mesec dana počeo svojoj novoj simpatiji da “šalje” romantične poruke preko Tvitera.

Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, raspisao se Dača jedne tople avgustovske večeri.

Međutim, naprasno je shvatio da devojka kojoj su nežne reči upućene to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti..”, napisao je Ikodinović poslednju romantičnu poruku.

Ali, sudeći po fotografiji koja je pred vama izgleda da Dača nije uzalud pisao poruke. U njegovom zagrljaju se posle plavokosih dama, sada našla jedna brineta, a da li je to devojka kojoj je pisao poruke još uvek ne znamo. Međutim, nadamo se da će ovoga puta imati više sreće nego ranije, a ljubav neka potraje!

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dara Bubamara sa sinom u Srbiji! FOTO

Dara Bubamara sa sinom u Srbiji! FOTO

Poznato nam je da Dara sa suprugom i sinom živi u Parizu, ali zbog poslovnih obaveza i nove pesme, Dara je već neko vreme u Srbiji. Kod nje došao je i njen sin!

Vest sa videom9. april 2015

SPEKTAKL: Nova pravila i nova scenografija u Pinkovim zvezdama od subote FOTO

SPEKTAKL: Nova pravila i nova scenografija u Pinkovim zvezdama od subote FOTO

Treći krug najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde, počinje ove subote. Novi krug donosi i nova pravila pa će se tokom večeri smenjivati šest grupa po 4 pevača koji će se međusobno nadmetati. Ćlanovi žirija više neće podizati stolice već će izvođenje numera ocenjivati elektronski.

Vest sa videom9. april 2015

Region

Svet