x
Region
Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)
11. septembar 2012. 17:51
Posle dva neuspela braka i nekoliko propalih veza izgleda da se naš proslavljeni vaterpolista Danilo – Dača Ikodinović ponovo zaljubio. Naime, on je  pre mesec dana počeo svojoj novoj simpatiji da “šalje” romantične poruke preko Tvitera.


“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, raspisao se Dača jedne tople avgustovske večeri.

Međutim, naprasno je shvatio da devojka kojoj su nežne reči upućene to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti..”, napisao je Ikodinović poslednju romantičnu poruku.

Ali, sudeći po fotografiji koja je pred vama izgleda da Dača nije uzalud pisao poruke. U njegovom zagrljaju se posle plavokosih dama, sada našla jedna brineta, a da li je to devojka kojoj je pisao poruke još uvek ne znamo. Međutim, nadamo se da će ovoga puta imati više sreće nego ranije, a ljubav neka potraje!

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet

   
| More    
Nakon spekulacija da je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ostavio svoju devojku, odbojkašicu Maju Ognjenović zbog profesorke španskog jezika, na Tviteru je "palo" pomirenje pa Dača i Maja učestalo izjavljuju javno ljubav jedno drugom.
25. avgust 2014. 12:35
Maja Ognjenović veoma je lepo prihvatila ćerku svog dečka Danila Ikodinovića, koju bivši vaterpolista ima iz braka sa pevačicom Natašom Bekvalac. Odbojkašica je na svoj Tviter profil postavila fotografiju na kojoj uživa u društvu male Hane.
20. jul 2014. 19:30
Maja Ognjenović, koja trenutno igra u Poljskoj, posle dugogodišnjeg mukotrpnog treniranja, otkriva da je došla u fazu kada uživa u sportu kojim se bavi, kao i da joj veliku podršku u svemu što radi pruža Danilo Ikodinović, za koga kaže da je njena srodna duša.
1. jul 2014. 20:40
Odbojkašica Maja Ognjenović kaže da ona i njen partner Danilo Ikodinović, bivši vaterpolo reprezentativac, još uvek ne planiraju brak i da uživaju u svojoj ljubavi i bez papira.
7. jun 2014. 16:36
Nataša Bekvalac nedavno je otkrila da želi da skine tetovažu sa ruke koja je bila posvećena njenom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću, ali nakon nekoliko tretmana, ipak se predomislila, jer slovo "D" nikako neće da se izbriše.
14. maj 2014. 11:28
Danilo Ikodinović pruža svom prijatelju Aleksandru Šapiću veliku podršku tokom učešća u šou Ples sa zvezdama, ali i otkriva da se jako smejao kada je svog bivšeg saigrača ugledao u trikou.
21. april 2014. 10:02
Nataša Bekvalac odlučila je da razvod od Danila Ikodinovića ostavi zauvek iza sebe, tako što je nedavno odlučila i da ukloni tetovažu sa početinm slovom njegovog imena. Pevačicina najstarija sestra Dragana je ovaj trenutak zabeležila kamerom i postavila na svoj Instagram profil.
3. april 2014. 21:31
Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, otkrila je da sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem i posle svega ima odličan odnos i da bi, kada bi mogla, ponovo izabrala njega za oca svog deteta.
12. mart 2014. 17:12
Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ne skrivaju koliko su srećni u svojoj vezi. Često svoje fanove putem društvenih mreža umeju da obraduju nekom zajedničkom fotografijom, a naša proslavljena odbojkašica otkrila je da bez Dače ne može da izdrži duže od dve nedelje.
22. februar 2014. 14:21
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović svoju ljubavnu vezu obznanili su na Tviteru, te upravo uz pomoć ove društvene mreže lakše podnose razdvojenost kada odbojkašica mora da napusti svog dragog i ode u Poljsku gde igra za tamošnji klub
23. januar 2014. 16:15

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus