x
Region
Ovo je nova devojka Danila Ikodinovića?! (Foto)
11. septembar 2012. 17:51
Posle dva neuspela braka i nekoliko propalih veza izgleda da se naš proslavljeni vaterpolista Danilo – Dača Ikodinović ponovo zaljubio. Naime, on je  pre mesec dana počeo svojoj novoj simpatiji da “šalje” romantične poruke preko Tvitera.


“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, raspisao se Dača jedne tople avgustovske večeri.

Međutim, naprasno je shvatio da devojka kojoj su nežne reči upućene to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti..”, napisao je Ikodinović poslednju romantičnu poruku.

Ali, sudeći po fotografiji koja je pred vama izgleda da Dača nije uzalud pisao poruke. U njegovom zagrljaju se posle plavokosih dama, sada našla jedna brineta, a da li je to devojka kojoj je pisao poruke još uvek ne znamo. Međutim, nadamo se da će ovoga puta imati više sreće nego ranije, a ljubav neka potraje!

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet

   
| More    
Danilo Ikodinović pruža svom prijatelju Aleksandru Šapiću veliku podršku tokom učešća u šou Ples sa zvezdama, ali i otkriva da se jako smejao kada je svog bivšeg saigrača ugledao u trikou.
21. april 2014. 10:02
Nataša Bekvalac odlučila je da razvod od Danila Ikodinovića ostavi zauvek iza sebe, tako što je nedavno odlučila i da ukloni tetovažu sa početinm slovom njegovog imena. Pevačicina najstarija sestra Dragana je ovaj trenutak zabeležila kamerom i postavila na svoj Instagram profil.
3. april 2014. 21:31
Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, otkrila je da sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem i posle svega ima odličan odnos i da bi, kada bi mogla, ponovo izabrala njega za oca svog deteta.
12. mart 2014. 17:12
Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ne skrivaju koliko su srećni u svojoj vezi. Često svoje fanove putem društvenih mreža umeju da obraduju nekom zajedničkom fotografijom, a naša proslavljena odbojkašica otkrila je da bez Dače ne može da izdrži duže od dve nedelje.
22. februar 2014. 14:21
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović svoju ljubavnu vezu obznanili su na Tviteru, te upravo uz pomoć ove društvene mreže lakše podnose razdvojenost kada odbojkašica mora da napusti svog dragog i ode u Poljsku gde igra za tamošnji klub
23. januar 2014. 16:15
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkom životu, a kao pravi zaljubljeni par, njima dvoma niko drugi nije bio potreban za novogodišnje slavlje, već su u svojoj intimi dočekali 2014. godinu.
1. januar 2014. 15:55
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović nedavno su potvrdili spekulacije da su u ljubavnoj vezi, a koliko je to ozbiljno, potvrđuje i to što ovaj emotivno-sportski par otpočinje i zajednički život.
14. decembar 2013. 12:49
Sa desne ruke nekadašnjeg vaterpoliste Dače Ikodinovića više se ne smeši njegova bivša supruga Nataša Bekvalac, već umesto njene tetovaže stoje cvetovi bodljikavih crvenih ruža.
22. novembar 2013. 13:08
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović više ne kriju da su u vezi, te su na društvenim mrežama osvanule njihove zajedničke fotografije koje su zvanično i potvrdile šuškanja da je ovaj sportski par u ljubavi.
28. oktobar 2013. 20:07
Danilo Ikodinović, bivši suprug Nataše Bekvalac, putem Tvitera ozvaničio je defintiivno svoju vezu sa Majom Ognjenović.
1. avgust 2013. 11:25

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus