Region

Svet

Suzana Mančić umalo poginula sa Halidom Bešlićem

Suzana Mančić u svojoj knjizi pod nazivom "Neukrotivo srce" piše i o udesu koji je doživela sa Halidom Bešlićem kada su se zaleteli u brdo.

Suzana Mančić umalo poginula sa Halidom BešlićemNaime, Suzana i Halid su mogli da nastradaju kada je voditeljka udarila u brdo vozeći velikom brzinom, u mestu Čestobrodica na putu Zaječar-Beograd. Voditeljka je za Kurir otkrila deo iz svoje prve, još neobjavljene knjige "Neukrotivo srce", u kojem opisuje kako su česta putovanja mogla da je koštaju života krajem 1986. goidine.

"Iz kasetofona se čula muzika, sa zadnjeg sedišta uporno su tražili da je promenim, i tako nekoliko puta. Išli su mi na živce strašno. U jednom momentu, Halid mi je rekao: "Suzana, uspori malo. Uspori, prebrzo voziš... ", piše Suzana u knjizi."Te večeri jugoslovenska estrada mogla je da ostane bez dve velike zvezde. Jer, kad sam pipnula kočnicu, potpuno sam izgubila kontrolu nad kolima i zakucali smo se u brdo. Istina je da ti, u takvim trenucima, ceo život prođe kroz glavu. Kad smo se zaustavili, uz prasak, u kolima je nastupio potpun tajac. U sekundi sam se uplašila da su svi mrtvi. Niko ništa nije govorio, niko ni da zakuka. Muk. Okrenula sam se uspaničeno. Svi su sedeli, najnormalnije. "Jeste li dobro? Jeste li svi dobro?", samo sam pitala. Bili su dobro."

Ovako je Suzana opisala događaj koji se, na svu sreću, nije kobno završio.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>