Najnovije vesti

Ovako izgledaju korice autobiografske knjige Suzane Mančić (Foto)

Izdavačka kuća Alnari je sa Suzanom Mančić potpisala ugovor o objavljivanju njene prve knjige, romansirane biografije, koja će doneti neke od najvažnijih, ali i najšokantnijih podataka iz njenog života. Mi vam ekskluzivno predstavljamo naziv knjige i izgled.

Ovako izgledaju korice autobiografske knjige Suzane Mančić (Foto)

Promocija Suzaninog književnog prvenca, desiće se 19. oktobra u 17 sati, u holu Delta sitija, gde će, na improvizovanom štandu Vulkan knjižare, potpisivati svoju autobiografiju i deliti poklone posetiocima.

Druženje sa čitaocima će nastaviti i na predstojećem Sajmu knjiga, na Beogradkom sajmu od 21. do 28. oktobra na štandovima Alnari i Vulkan.

Ono što izdavač najavljuje jesu podaci koje do sada nismo znali o Suzani, a koje je ona napisala u knjizi. Najveću pažnju, svakako, privući će deo u kom otvoreno govori o svojim ljubavima i tajnim vezama, kao i o udarcima koje joj je naneo život. 

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Ljiljana Jakšić plakala na krštenju ćerke Darije!

Ljiljana Jakšić plakala na krštenju ćerke Darije!

Ljiljana Jakšić je proteklog vikenda povodom prvog rođendana svoje mezimice Darije, organizovala krštenje u Sabornoj crkvi, a prilikom svečanog čina poznata glumica nije mogla da sakrije emocije, te je pustila i suzu.

Tekstualna vest24. novembar 2014

Region

Svet