x
Region
Ovako izgledaju korice autobiografske knjige Suzane Mančić (Foto)
8. septembar 2012. 21:53
Izdavačka kuća Alnari je sa Suzanom Mančić potpisala ugovor o objavljivanju njene prve knjige, romansirane biografije, koja će doneti neke od najvažnijih, ali i najšokantnijih podataka iz njenog života. Mi vam ekskluzivno predstavljamo naziv knjige i izgled.
Promocija Suzaninog književnog prvenca, desiće se 19. oktobra u 17 sati, u holu Delta sitija, gde će, na improvizovanom štandu Vulkan knjižare, potpisivati svoju autobiografiju i deliti poklone posetiocima.

Druženje sa čitaocima će nastaviti i na predstojećem Sajmu knjiga, na Beogradkom sajmu od 21. do 28. oktobra na štandovima Alnari i Vulkan.

Ono što izdavač najavljuje jesu podaci koje do sada nismo znali o Suzani, a koje je ona napisala u knjizi. Najveću pažnju, svakako, privući će deo u kom otvoreno govori o svojim ljubavima i tajnim vezama, kao i o udarcima koje joj je naneo život. 

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

   
| More    
Suzana Mančić doživela je peh na otvaranju jedne radnje u beogradskom tržnom centru, kada se saplela i pala. Tom prilikom povredila je kolena, a sama voditeljka dodaje da je sa velikom poteškoćom došla zbog nedavne operacije kuka koju je imala.
7. april 2014. 19:50
Voditeljka Suzana Mančić je do sada izdala dve autobiografije, a planira da izda i treću knjigu. Za sebe kaže da će verovatno uvek biti večita verenica, i da joj papiri za brak ništa ne znače, a treća knjiga će se umesto autobiografskim baviti drugim temama.
3. april 2014. 09:26
Nekadašnja loto devojka Suzana Mančić govorila je u emisiji na televiziji "Pink" o udvaračima sa kojima je imala iskustva i o tome da zašto muškarci nekada imaju čudne komentare, pa otkrila da joj je jedan rekao da ima celulit na zadnjici.
22. februar 2014. 20:17
Popularna voditeljka Suzana Mančić ponovo je obukla venčanicu, ovog puta za potrebe “Wedding Weekend" koji se protekle nedelje održao u hotelu Hajat na Novom Beogradu.
18. februar 2014. 16:47
Suzana Mančić i ove godine pripremila je bogatu božićnu trpezu, a razne božićne đakonije pripremila je sa ćerkom Natalijom i sestričinom Nevenom.
6. januar 2014. 18:42
Suzana Mančić bila je gost u emisiji "Magazin In" na televiziji "Pink", a ovom prilikom komentarisala je i koliko joj novca mesečno treba kako bi preživela.
14. decembar 2013. 22:02
Pevačica Vesna Zmijanac i Suzana Mančić očigledno dele isti ukus, pa su se pojavile obučene u istim haljinama, doduše na različitim događajima.
12. decembar 2013. 11:53
Najpoznatija loto devojka na ovim prostorima, Suzana Mančić, gostovala je na HRT-u gde je izvlačila "sedmicu". Međutim, srećnog dobitnika nije bilo, a Suzana je tamošnjoj publici ispričala kako je počastvovana što je bila gošća na njihovoj televiziji.
29. oktobar 2013. 15:16
Najčuvenija loto devojka Suzana Mančić doneće večeras sreću nekome u Hrvatskoj, u popularnoj igri lutrije. Ona će samo večeras, u čast 40 godina postojanja ove lutrije u Hrvatskoj, kao specijalni gost pokušati da izvuče "sedmicu".
23. oktobar 2013. 14:09
Dok se priprema za promociju svoje druge knjige, Suzana Mančić je progovorila o svojim seksualnim iskustvima, ali i otkrila koja je njena neostvarena fantazija. Tako bi nekadašnja loto devojka volela da ima seks na vrhu Ajfelove kule, dok svima preporučuje "one stvari" na hrastovom stepeništu.
17. oktobar 2013. 12:27

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus