Najnovije vesti

Ovako izgledaju korice autobiografske knjige Suzane Mančić (Foto)

Izdavačka kuća Alnari je sa Suzanom Mančić potpisala ugovor o objavljivanju njene prve knjige, romansirane biografije, koja će doneti neke od najvažnijih, ali i najšokantnijih podataka iz njenog života. Mi vam ekskluzivno predstavljamo naziv knjige i izgled.

Ovako izgledaju korice autobiografske knjige Suzane Mančić (Foto)

Promocija Suzaninog književnog prvenca, desiće se 19. oktobra u 17 sati, u holu Delta sitija, gde će, na improvizovanom štandu Vulkan knjižare, potpisivati svoju autobiografiju i deliti poklone posetiocima.

Druženje sa čitaocima će nastaviti i na predstojećem Sajmu knjiga, na Beogradkom sajmu od 21. do 28. oktobra na štandovima Alnari i Vulkan.

Ono što izdavač najavljuje jesu podaci koje do sada nismo znali o Suzani, a koje je ona napisala u knjizi. Najveću pažnju, svakako, privući će deo u kom otvoreno govori o svojim ljubavima i tajnim vezama, kao i o udarcima koje joj je naneo život. 

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Anastasija Ražnatović drastično promenila imidž! FOTO

Anastasija Ražnatović drastično promenila imidž! FOTO

Anastasija Ražnatović poznata je po čestim promenama imidža, te je svoje fanove ponovo iznenadila novom bojom kose kou je ofarbala u plavo. Ćerka naše folk zvezde, što je starija sve više liči na svoju majku, a u prilog tome ide i fotografija koju je postavila na svoj Instagram profil.

Tekstualna vest18. januar 2015

Region

Svet