Region

Svet

Vesna Zmijanac: Ne žurim pred oltar

Avgust broji poslednje dane, a od dugo najavljivanog trećeg venčanja i svadbe Vesne Zmijanac (55), koje je trebalo da bude ovog meseca, nema ništa. Kako kaže, nije odustala od odlaska pred matičara sa 14 godina mlađim Željkom Rstićem, građevinskim preduzimačem, ali sada nema vremena.

Vesna Zmijanac: Ne žurim pred oltar“Mi odlično funkcionišemo i bez potpisanog papira kod matičara, što je najvažnije. Oboje želimo da napravimo svadbu, ali ne stižemo. Zapravo, mi nikada do sada nismo precizno odredili datum venčanja. Svašta, kao da nema važnijih stvari na ovom svetu od toga kada će Vesna Zmijanac praviti svadbu. Nas dvoje nameravamo da se venčamo i pozovemo prijatelje na slavlje, samo da nađemo vremena jer je potrebno bar dva-tri meseca za pripreme i organizaciju. Ne žurimo, biće, obavestićemo sve”, kaže Vesna.

Imate li udvarača, mada već svi znaju da ste dve godine u vezi sa Željkom?

“Ne znam, možda ih ima, ali njih treba zapaziti, a ja ne gledam druge muškarce. Željko je kraj mene, zadovoljna sam, prati me na gostovanjima kada nema poslovnih obaveza.”

Da li je ljubomoran?

“Jeste, ali ne preterano. Nije to klasična ljubomora, ponekad se naljuti bez pravog razloga i povoda, obično zbog beznačajnih sitnica. Ne svađa se, ne viče, samo digne nos i duri se kada mi recimo stigne SMS od nekog obožavaoca. Ali, zato na neke mnogo ozbiljne stvari ne reaguje.”

Šta radite u slobodno vreme?

“Bilo je trenutaka u mom životu kad sam bila nezadovoljna i prazna, iako sam punila dvorane i zarađivala mnogo novca. Čovek ne zna šta da radi kad dostigne ciljeve kojima je stremio. Onda sam shvatila da je sreća u jednostavnim stvarima, pa sam čeprkala po bašti na Bukulji. Nikad nisam vezla, štrikala ili plela, sudove ne volim da perem, ali volim da peglam, iako to nije kreativan posao. Prija mi kad na Bukulji sa žice skinem veš, koji je produvao vetar, pređem po njemu peglom i zapahne me neki specifičan opojni miris. Baš kao što je poseban i tek ubrani paradajz iz bašte što u gradu nikada ne može da se oseti.”

Godinama ste pristalica makrobiotičke ishrane. Da li je i Željko uz vas počeo drugačije da se hrani?

“I dalje koristim makrobiotički način ishrane, koja traži red i mir, pa čim manje vremena provodim na Bukulji, onda to nije moguće. Ko poznaje makrobiotiku i zna šta može da koristi od namirnica, kako da ih kombinuje, pravilno se hrani. Nije strašno što sam često na putu, veći je problem moj Željko, koji makrobiotiku shvata površno. Pojede on sve što mu spremim, ali već sutradan naruči jagnjetinu. I onda šta ću – ne mogu da ga gledam, nego mu se pridružim”, iskrena je Vesna.

Kada ćete održati solistički koncert u Beogradu?

“Održaću koncert, sigurno, samo me ne terajte da kažem kada. Nisam odredila datum, ni odabrala prostor.”

Izvor: Vesti
Foto: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Komentari

Lovefest 2016: Martin Buttrich 6. avgusta u Vrnjačkoj banji!

Lovefest 2016: Martin Buttrich 6. avgusta u Vrnjačkoj banji!

U svojoj rođendanskoj godini Lovefest 2016 i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent  6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage.

Tekstualna vest29. jun 2016

Pinkove zvezde: Pobednik je Mite Stoilkov! VIDEO

Pinkove zvezde: Pobednik je Mite Stoilkov! VIDEO

Pobednik druge sezone emisije Pinkove zvezde je Mite Stoilkov. Nakon žestoke borbe u finalu popularnog muzičkog rijalitija na Balkanu, publika je svojim SMS glasovima odlučila da titula Pinkove zvezde pripadne Miteu Stoilkovu . 

Tekstualna vest29. jun 2016