x
Region
Vesna Zmijanac: Ne žurim pred oltar
26. avgust 2012. 15:11
Avgust broji poslednje dane, a od dugo najavljivanog trećeg venčanja i svadbe Vesne Zmijanac (55), koje je trebalo da bude ovog meseca, nema ništa. Kako kaže, nije odustala od odlaska pred matičara sa 14 godina mlađim Željkom Rstićem, građevinskim preduzimačem, ali sada nema vremena.


“Mi odlično funkcionišemo i bez potpisanog papira kod matičara, što je najvažnije. Oboje želimo da napravimo svadbu, ali ne stižemo. Zapravo, mi nikada do sada nismo precizno odredili datum venčanja. Svašta, kao da nema važnijih stvari na ovom svetu od toga kada će Vesna Zmijanac praviti svadbu. Nas dvoje nameravamo da se venčamo i pozovemo prijatelje na slavlje, samo da nađemo vremena jer je potrebno bar dva-tri meseca za pripreme i organizaciju. Ne žurimo, biće, obavestićemo sve”, kaže Vesna.

Imate li udvarača, mada već svi znaju da ste dve godine u vezi sa Željkom?

“Ne znam, možda ih ima, ali njih treba zapaziti, a ja ne gledam druge muškarce. Željko je kraj mene, zadovoljna sam, prati me na gostovanjima kada nema poslovnih obaveza.”

Da li je ljubomoran?

“Jeste, ali ne preterano. Nije to klasična ljubomora, ponekad se naljuti bez pravog razloga i povoda, obično zbog beznačajnih sitnica. Ne svađa se, ne viče, samo digne nos i duri se kada mi recimo stigne SMS od nekog obožavaoca. Ali, zato na neke mnogo ozbiljne stvari ne reaguje.”

Šta radite u slobodno vreme?

“Bilo je trenutaka u mom životu kad sam bila nezadovoljna i prazna, iako sam punila dvorane i zarađivala mnogo novca. Čovek ne zna šta da radi kad dostigne ciljeve kojima je stremio. Onda sam shvatila da je sreća u jednostavnim stvarima, pa sam čeprkala po bašti na Bukulji. Nikad nisam vezla, štrikala ili plela, sudove ne volim da perem, ali volim da peglam, iako to nije kreativan posao. Prija mi kad na Bukulji sa žice skinem veš, koji je produvao vetar, pređem po njemu peglom i zapahne me neki specifičan opojni miris. Baš kao što je poseban i tek ubrani paradajz iz bašte što u gradu nikada ne može da se oseti.”

Godinama ste pristalica makrobiotičke ishrane. Da li je i Željko uz vas počeo drugačije da se hrani?

“I dalje koristim makrobiotički način ishrane, koja traži red i mir, pa čim manje vremena provodim na Bukulji, onda to nije moguće. Ko poznaje makrobiotiku i zna šta može da koristi od namirnica, kako da ih kombinuje, pravilno se hrani. Nije strašno što sam često na putu, veći je problem moj Željko, koji makrobiotiku shvata površno. Pojede on sve što mu spremim, ali već sutradan naruči jagnjetinu. I onda šta ću – ne mogu da ga gledam, nego mu se pridružim”, iskrena je Vesna.

Kada ćete održati solistički koncert u Beogradu?

“Održaću koncert, sigurno, samo me ne terajte da kažem kada. Nisam odredila datum, ni odabrala prostor.”

Izvor: Vesti
Foto: Vesti

   
| More    
Vesna Zmijanac je brižna majka, a "Ples sa zvezdama" u kome njena ćerka Nikolija Jovanović učestvuje ju je učinio prilično zabrinutom. Ona kaže da Nikolija sama sebi stvara tremu, a to pogađa i Vesnu.
21. april 2014. 21:16
Pevačica Vesna Zmijanac pre nekoliko dana slučajno je na sceni "Granda" podigla haljinu i pokazala donji veš, što nije promaklo prisutnim fotografima, kao ni njen jutarnji izlazak bez šminke gde je neprepoznatljiva.
19. mart 2014. 10:40
Folk pevačica Vesna Zmijanac je po svemu sudeći ozbiljna tašta, jer iako je njena ćerka Nikolija Jovanović već dve godine u vezi sa dečkom Atanasiosom, ona njega ne smatra ozbiljnim zetom i da Nikolija i on nisu još uvek spremni za brak.
18. mart 2014. 10:28
Vesna Zmijanac je na snimanju emisije "Grand šou" u jednom trenutku potpuno zaboravila gde se nalazi, pa je nesvesno podigla haljinu, pritom pokazavši donji veš, na iznenađenje svih prisutnih.
15. mart 2014. 13:37
Pevačica Vesna Zmijanac i njen kolega Ćemo putovali su zajedno u Ljubljanu na nastup, ali su zbog njegovog prekršaja u saobraćaju zajedno i privedeni u blizini Sremske Mitrovice.
5. mart 2014. 09:36
Jedno od najznačajnijih imena folk scene, Vesna Zmijanac, potvrdila je da će uskoro leći na operacioni sto. Pevačica je ozbiljno narušila svoje zdravlje, pa povremeno ima i gušenja.
20. februar 2014. 16:12
Mlada pevačica Nikolija Jovanović, koja je nastavila stopama svoje majke Vesne Zmijanac i počela da gradi muzičku karijeru, dobila je majčinski savet od slavne pevačice nakon uloge u spotu u kome puši travu i šmrče kokain.
14. januar 2014. 21:19
Folk pevačica Vesna Zmijanac danas proslavlja svoj 57. rođendan koji će provesti radno, zajedno sa svojom ćerkom, sve popularnijom pevačicom Nikolijom Jovanović.
4. januar 2014. 20:06
Folk zvezda Vesna Zmijanac izdala je album "Sve za ljubav" pre dve godine i vrativši se na scenu posle osam godina diskografske pauze dala publici nadu da će im prirediti i koncert u glavnom gradu. Ipak, do toga nije došlo, ali je pevačica sada odlučila da se okrene sebi i obećala publici dobar koncert.
20. decembar 2013. 09:31
Iako se činilo da su stare rivalke Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik rešile da stave tačku na svoje neprijateljstvo, to se nije dogodile, te njih dve nastavljaju u starom duhu.
13. decembar 2013. 10:24

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus