x
Region
Vesna Zmijanac: Ne žurim pred oltar
26. avgust 2012. 15:11
Avgust broji poslednje dane, a od dugo najavljivanog trećeg venčanja i svadbe Vesne Zmijanac (55), koje je trebalo da bude ovog meseca, nema ništa. Kako kaže, nije odustala od odlaska pred matičara sa 14 godina mlađim Željkom Rstićem, građevinskim preduzimačem, ali sada nema vremena.


“Mi odlično funkcionišemo i bez potpisanog papira kod matičara, što je najvažnije. Oboje želimo da napravimo svadbu, ali ne stižemo. Zapravo, mi nikada do sada nismo precizno odredili datum venčanja. Svašta, kao da nema važnijih stvari na ovom svetu od toga kada će Vesna Zmijanac praviti svadbu. Nas dvoje nameravamo da se venčamo i pozovemo prijatelje na slavlje, samo da nađemo vremena jer je potrebno bar dva-tri meseca za pripreme i organizaciju. Ne žurimo, biće, obavestićemo sve”, kaže Vesna.

Imate li udvarača, mada već svi znaju da ste dve godine u vezi sa Željkom?

“Ne znam, možda ih ima, ali njih treba zapaziti, a ja ne gledam druge muškarce. Željko je kraj mene, zadovoljna sam, prati me na gostovanjima kada nema poslovnih obaveza.”

Da li je ljubomoran?

“Jeste, ali ne preterano. Nije to klasična ljubomora, ponekad se naljuti bez pravog razloga i povoda, obično zbog beznačajnih sitnica. Ne svađa se, ne viče, samo digne nos i duri se kada mi recimo stigne SMS od nekog obožavaoca. Ali, zato na neke mnogo ozbiljne stvari ne reaguje.”

Šta radite u slobodno vreme?

“Bilo je trenutaka u mom životu kad sam bila nezadovoljna i prazna, iako sam punila dvorane i zarađivala mnogo novca. Čovek ne zna šta da radi kad dostigne ciljeve kojima je stremio. Onda sam shvatila da je sreća u jednostavnim stvarima, pa sam čeprkala po bašti na Bukulji. Nikad nisam vezla, štrikala ili plela, sudove ne volim da perem, ali volim da peglam, iako to nije kreativan posao. Prija mi kad na Bukulji sa žice skinem veš, koji je produvao vetar, pređem po njemu peglom i zapahne me neki specifičan opojni miris. Baš kao što je poseban i tek ubrani paradajz iz bašte što u gradu nikada ne može da se oseti.”

Godinama ste pristalica makrobiotičke ishrane. Da li je i Željko uz vas počeo drugačije da se hrani?

“I dalje koristim makrobiotički način ishrane, koja traži red i mir, pa čim manje vremena provodim na Bukulji, onda to nije moguće. Ko poznaje makrobiotiku i zna šta može da koristi od namirnica, kako da ih kombinuje, pravilno se hrani. Nije strašno što sam često na putu, veći je problem moj Željko, koji makrobiotiku shvata površno. Pojede on sve što mu spremim, ali već sutradan naruči jagnjetinu. I onda šta ću – ne mogu da ga gledam, nego mu se pridružim”, iskrena je Vesna.

Kada ćete održati solistički koncert u Beogradu?

“Održaću koncert, sigurno, samo me ne terajte da kažem kada. Nisam odredila datum, ni odabrala prostor.”

Izvor: Vesti
Foto: Vesti

   
| More    
Nikolija Jovanović našalila se na svom Instagramu i to na račun svoje mame Vesne Zmijanac. Provokativna i vrlo aktraktivna pevačica često postavlja fotografije na kojima je krajnje prirodna, ali je ovog puta imala mali dodatak.
22. jul 2014. 15:47
Pre svadbe Novaka i sada Jelene Đoković, bilo je dosta spekulacija o detaljima, a posebno o tome ko će u ovoj specijalnoj noći zabavljati goste. Među pevačicama iskrslo je i ime Vesne Zmijanac.
16. jul 2014. 19:27
Pevačica Vesna Zmijanac uslikana je u Tivtu na aerodromu, kada je doletela u Crnu Goru na manji odmor. Iako je Vesna uglavnom našminkana i sređena, izgleda da se ovog puta odlučila za opušteniju varijantu i potpuno prirodan izgled.
13. jul 2014. 22:36
Zorica Brunclik gostovala je sinoć u emisiji Iz profila na televiziji Grand, u kojoj je sa autorkom emisije Vesnom Milanović otvoreno govorila o svom odrastanju, tinejdžerskim danima, kao i braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.
28. april 2014. 10:10
Vesna Zmijanac je brižna majka, a "Ples sa zvezdama" u kome njena ćerka Nikolija Jovanović učestvuje ju je učinio prilično zabrinutom. Ona kaže da Nikolija sama sebi stvara tremu, a to pogađa i Vesnu.
21. april 2014. 21:16
Pevačica Vesna Zmijanac pre nekoliko dana slučajno je na sceni "Granda" podigla haljinu i pokazala donji veš, što nije promaklo prisutnim fotografima, kao ni njen jutarnji izlazak bez šminke gde je neprepoznatljiva.
19. mart 2014. 10:40
Folk pevačica Vesna Zmijanac je po svemu sudeći ozbiljna tašta, jer iako je njena ćerka Nikolija Jovanović već dve godine u vezi sa dečkom Atanasiosom, ona njega ne smatra ozbiljnim zetom i da Nikolija i on nisu još uvek spremni za brak.
18. mart 2014. 10:28
Vesna Zmijanac je na snimanju emisije "Grand šou" u jednom trenutku potpuno zaboravila gde se nalazi, pa je nesvesno podigla haljinu, pritom pokazavši donji veš, na iznenađenje svih prisutnih.
15. mart 2014. 13:37
Pevačica Vesna Zmijanac i njen kolega Ćemo putovali su zajedno u Ljubljanu na nastup, ali su zbog njegovog prekršaja u saobraćaju zajedno i privedeni u blizini Sremske Mitrovice.
5. mart 2014. 09:36
Jedno od najznačajnijih imena folk scene, Vesna Zmijanac, potvrdila je da će uskoro leći na operacioni sto. Pevačica je ozbiljno narušila svoje zdravlje, pa povremeno ima i gušenja.
20. februar 2014. 16:12

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus