x
Region
Vesna Zmijanac: Ne žurim pred oltar
26. avgust 2012. 15:11
Avgust broji poslednje dane, a od dugo najavljivanog trećeg venčanja i svadbe Vesne Zmijanac (55), koje je trebalo da bude ovog meseca, nema ništa. Kako kaže, nije odustala od odlaska pred matičara sa 14 godina mlađim Željkom Rstićem, građevinskim preduzimačem, ali sada nema vremena.


“Mi odlično funkcionišemo i bez potpisanog papira kod matičara, što je najvažnije. Oboje želimo da napravimo svadbu, ali ne stižemo. Zapravo, mi nikada do sada nismo precizno odredili datum venčanja. Svašta, kao da nema važnijih stvari na ovom svetu od toga kada će Vesna Zmijanac praviti svadbu. Nas dvoje nameravamo da se venčamo i pozovemo prijatelje na slavlje, samo da nađemo vremena jer je potrebno bar dva-tri meseca za pripreme i organizaciju. Ne žurimo, biće, obavestićemo sve”, kaže Vesna.

Imate li udvarača, mada već svi znaju da ste dve godine u vezi sa Željkom?

“Ne znam, možda ih ima, ali njih treba zapaziti, a ja ne gledam druge muškarce. Željko je kraj mene, zadovoljna sam, prati me na gostovanjima kada nema poslovnih obaveza.”

Da li je ljubomoran?

“Jeste, ali ne preterano. Nije to klasična ljubomora, ponekad se naljuti bez pravog razloga i povoda, obično zbog beznačajnih sitnica. Ne svađa se, ne viče, samo digne nos i duri se kada mi recimo stigne SMS od nekog obožavaoca. Ali, zato na neke mnogo ozbiljne stvari ne reaguje.”

Šta radite u slobodno vreme?

“Bilo je trenutaka u mom životu kad sam bila nezadovoljna i prazna, iako sam punila dvorane i zarađivala mnogo novca. Čovek ne zna šta da radi kad dostigne ciljeve kojima je stremio. Onda sam shvatila da je sreća u jednostavnim stvarima, pa sam čeprkala po bašti na Bukulji. Nikad nisam vezla, štrikala ili plela, sudove ne volim da perem, ali volim da peglam, iako to nije kreativan posao. Prija mi kad na Bukulji sa žice skinem veš, koji je produvao vetar, pređem po njemu peglom i zapahne me neki specifičan opojni miris. Baš kao što je poseban i tek ubrani paradajz iz bašte što u gradu nikada ne može da se oseti.”

Godinama ste pristalica makrobiotičke ishrane. Da li je i Željko uz vas počeo drugačije da se hrani?

“I dalje koristim makrobiotički način ishrane, koja traži red i mir, pa čim manje vremena provodim na Bukulji, onda to nije moguće. Ko poznaje makrobiotiku i zna šta može da koristi od namirnica, kako da ih kombinuje, pravilno se hrani. Nije strašno što sam često na putu, veći je problem moj Željko, koji makrobiotiku shvata površno. Pojede on sve što mu spremim, ali već sutradan naruči jagnjetinu. I onda šta ću – ne mogu da ga gledam, nego mu se pridružim”, iskrena je Vesna.

Kada ćete održati solistički koncert u Beogradu?

“Održaću koncert, sigurno, samo me ne terajte da kažem kada. Nisam odredila datum, ni odabrala prostor.”

Izvor: Vesti
Foto: Vesti

   
| More    
Vesna Zmijanac nedavno se suočila sa bolnim raskidom uzrokovanim preljubom, pa je spakovala kofere i uputila se u Atinu kako bi u ćerkinom društvu zaboravila na sve probleme i prebolela višegodišnju ljubav Željka Rstića. Osim toga, odlučila je i da drastično poradi na svom fizičkom izgledu.
8. septembar 2014. 11:42
Vesna Zmijanac nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem zboog njegove preljube. Iako je u medijima izjavljivao kako je srećan u novoj vezi sa voditeljkom Tamarom Tojmirom, biznismen na sve načine pokušava da se pomiri sa pevačicom koju navodno još uvek voli.
7. septembar 2014. 11:39
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim bivši dečko sada optužuje pevačicu da mu duguje pare.
28. avgust 2014. 23:48
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim, brzo ga je prebolela i navodno već ima novog partnera.
26. avgust 2014. 10:41
Vesna Zmijanac je, čini se, već prebolela nedavni raskid sa Željkom Rstićem, nakon kojeg je otišla u Atinu kod ćerke Nikolije Jovanović sa kojom trenutno uživa provodeći se na egzotičnim plažama ove zemlje.
21. avgust 2014. 10:47
Kantautor Dino Merlin bio je iznenađen kada je čuo da je njegova dugogodišnja prijateljica Vesna Zmijanac, okončala četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem i otkrio kakvo mišljenje ima o svojoj koleginici.
19. avgust 2014. 21:22
Vesna Zmijanac se nakon konačnog raskida sa Željkom Rstićem kog je uhvatila u prevari sa voditeljkom "Granda" Tamarom Stojmirov, otputovala  kod ćerke Nikolije Jovanović u Atinu, gde će u dogovoru sa bivšim mužem kupiti još jednu nekretninu.
18. avgust 2014. 12:08
Bivši dečko Vesne Zmijanac Željko Rstić priznaje da mu je s Vesnom Zmijanac u vezi bilo lepo dok je trajalo, ali i da isto tako sada uživa u vezi s voditeljkom Tamarom Stojmirov.
17. avgust 2014. 13:59
Folk pevačica Vesna Zmijanac okončala je nedavno četvorogodišnju vezu sa izabranikom Željkom Rstovićem, nakon bolnog saznanja da ju je varao sa mladom voditeljkom Grand narodne televizije, Tamarom Stojmirov.
16. avgust 2014. 21:47
Folk pevačica Vesna Zmijanac ostavila je posle četiri godine veze svog 14 godina mlađeg dečka Željka Rstića, jer ju je varao s "Grandovom" voditeljkom Tamarom Stojmirov.
16. avgust 2014. 14:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus