x
Smešno
Meksički Gidra peva na srpskom! (Video)
20. avgust 2012. 15:10
Poznati srpski glumac Dragomir Bojanić, zvani Gidra, poznat po ulozi u Žikinoj dinastiji,  dobio je svog dvojnika  i to u Meksiku!


Pevač benda banda Blanca, u širokim pantalonama, sa ogrlicom oko vrata i šarmerskim brkovima neodoljivo podseća na glumca koji je do suza nasmejao mnoge generacije.

Da meksički i srpski jezik ima mnogo sličnosti i da se lako prevodi, pogledajte u ovom videu:


Autor: I.L.
Izvor: You Tube


   
| More    
U sklopu čuvenog Oskara nastupio je i veličanstveni Circus du Soleil sa svojim izvođenjem koje je oduševilo publiku i ostavilo ih bez daha. Akrobate su savršeno predstavile delove filma koje su puštene u pozadini.
16. april 2014. 23:02
Poznato je da su psi inteligentne životinje, ali iako zvuči neverovatno ove četiri kuce dresirane su da se pomole pre svakog obroka, a potom i da pospreme posle jela za sobom.
16. april 2014. 14:13
Dvadeset i četiri osobe koje su se prijavile na konkurs za ovaj posao nisu mogle da veruju svojim ušima kada su čule o kakvim se uslovima za rad govori. Smena koja traje 24 sata, a plata ne postoji. Da li biste vi radili tako?
15. april 2014. 22:56
Aviokompanija Southwest Airlines (SWA), jedna od vodećih američkih  avioprevoznika, učinila je pravu stvar kada je zaposlila ovu ženu kao stjuardesu, a uverićete se i zbog čega.
15. april 2014. 15:16
Da li ste ikada ušli u raspravu sa bebom? Većina osoba će odgovoriti negativno, ali ako jeste onda znate da to ume da bude veoma smešno i pomalo nerazumljivo. U svakom slučaju vi ne možete da pobedite.
12. april 2014. 14:22
Tinejdžere širom sveta je uhvatila nova manija, a ovoga puta ona se našla u obliku aplikacije za iPhone. Shots, aplikacija za slikanje selfija je dostigla preko milion korisnika.
11. april 2014. 22:19
Zub Džona Lenona koji je prodat pre dve godine na aukciji završiće kao uzorak DNK za mogućeg klona pevača, a čitav eksperiment je isplanirao kanadski zubar Majkl Zuk, kome ni ilegalnost ovog poduhvata ne predstavlja problem.
10. april 2014. 21:59
Neki su mislili da je pravljenje selfija fenomen koji se događa samo na Zemlji. Fotografije koje je MSS objavio na društvenoj mreži Instagram dokazale su suprotno. Astronaut Stiven R. Svanson je postavio prvi selfi u istroriji slikan van Zemljine atmosfere.
9. april 2014. 21:51
Glasine da će Tviter prikloniti svoj izgled društvenim mrežama poput Fejsbuka su istinite! Sajt je predstavio novi redizajnirani izgled koji neodoljivo podseća na konkurentski sajt za druženje.
8. april 2014. 21:01
Ovi preslatki mališani su prvi put u životu stavili u usta krišku limuna, a svi jako dobro znamo kakvog je ukusa limun. I zamislite onda reakciju ovih malih bića kada ga probaju i otkriju tu kiselost..
7. april 2014. 00:31

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus