Najnovije vesti

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Brak neka sačeka

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić proslavili su dvogodišnjicu veze koju su započeli u rijalitiju "Survajver". 

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Brak neka sačekaObzirom na to da je Bojanino prebivalište u u Los Anđelesu a Nikolino u Beogradu, manekenka je otkrila na koji način održava vezu na daljinu. Iako je u reklami za jedan sladoled obukla venčanicu, tvrdi da još nije spremna za brak.

"To jeste san svake devojke, ali sigurno neću još dve-tri godine da se udajem. Nikola i ja smo mladi, ima vremena, a do tada ćemo se posvetiti karijeri, koja nam je oboma bitna. Krenula je uzlaznom putanjom, pa ne bih da je prekidam", rekla je Bojana.

Autor: B.B.
Izvor: Press

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Milica Todorović ogorčena na muškarce!

Milica Todorović ogorčena na muškarce!

Milica Todorovć iako je u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, u emisiji kod Lee Kiš otvoreno je govorila o jačem polu i dodala da većinu muškaraca vredi držati samo u ramu na zidu.

Vest sa galerijom19. januar 2015

Bivši dečko moli Gocu Božinovsku da mu se vrati!

Bivši dečko moli Gocu Božinovsku da mu se vrati!

Goca Božinovska i Nebojša Tubić poznatiji kao Žabac, prekinuli su višegodišnju romansu na pevačicino insistiranje, ali nakon rastanka, njen bivši dečko ne želi tako lako da odustane od nje, već je moli da mu se vrati.

Vest sa galerijom19. januar 2015

Region

Svet