x
Region
Nikola Rokvić i Bojana Barović: Brak neka sačeka
18. avgust 2012. 11:38
Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić proslavili su dvogodišnjicu veze koju su započeli u rijalitiju "Survajver". 


Obzirom na to da je Bojanino prebivalište u u Los Anđelesu a Nikolino u Beogradu, manekenka je otkrila na koji način održava vezu na daljinu. Iako je u reklami za jedan sladoled obukla venčanicu, tvrdi da još nije spremna za brak.

"To jeste san svake devojke, ali sigurno neću još dve-tri godine da se udajem. Nikola i ja smo mladi, ima vremena, a do tada ćemo se posvetiti karijeri, koja nam je oboma bitna. Krenula je uzlaznom putanjom, pa ne bih da je prekidam", rekla je Bojana.

Autor: B.B.
Izvor: Press

   
| More    
Marinko Rokvić uvek je isticao koliko je ponosan na svoje sinove, kao i na njihove karijere. U emisiji Premijera pevač je otkrio da je sa Nikolom imao ozbiljan sukob kada je snimao svoj prvi album .
29. jul 2014. 21:12
Nikola Rokvić demantovao je putem društvene mreže Tviter glasine da je njegova dugogodišnja devojka Bojana Barović u drugom stanju i dodao kako je vest da će postati roditelji saznao iz medija.
29. jul 2014. 18:28
Dugogodišnji par Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će postati roditelji. Manekenka je u drugom mesecu trudnoće i za mesec dana ona i Nikola će stati na ludi kamen, a srećnu vest o prinovi saznali su pre petnaest dana.
26. jul 2014. 14:02
Nikola Rokvić je, od kad su počele poplave u Srbiji, aktivno učestvovao u spašavanju i humanitarnom radu, pa je tako i među prvima posetio Šabac da bi branio grad, a sada se i zahvalio ruskim spasiocima koji su pomogli Srbiji.
26. maj 2014. 21:30
Braća Nikola i Marko Rokvić odmah su se odazvali na poziv za pomoć i pre dve večeri se uputili za Šabac kako bi pomogli najugroženijima i sačuvali domove od poplave koja je pogodila Srbiju.
18. maj 2014. 21:25
Braća Nikola i Marko Rokvić su se sinoć uputili za Šabac kako bi pomogli najugroženijima i sačuvali domove od poplave koja je pogodila Srbiju. Oni su na društvenim mrežama pozvali sve ljude da učestvuju u spašavanju.
17. maj 2014. 12:12
Nikola Rokvić i njegova dugogodišnja devojka, manekenka i fotomodel Bojana Barović, uživali su u proteklom periodu na Jamajci, a kada je došao trenutak za povratak... Pa, nisu baš bili srećni.
28. mart 2014. 14:59
Mnogobrojni ljubitelji rijalitija "Survior" konačno imaju razlog za radovanje, jer se ovaj šou koji prati preživljavanje učesnika u ekstremnim uslovima konačno vraća na TV ekrane.
4. decembar 2013. 15:59
Poznate ličnosti sve više koriste društvene mreže kako bi izneli svoje stavove po pitanju najrazličitijih tema. Tako se i Nikola Rokvić na Tviteru oglasio, i to mišljenjem o rijalitijima i turskim serijama.
10. novembar 2013. 20:35
Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović pre tačno tri godine započeli su ljubavnu vezu na dalekim Filipinima, u rijalitiju Survajver.
23. jul 2013. 20:04

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus