x
Svet
Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)
16. avgust 2012. 21:44
Nakon burnog i, po javnost šokantnog, razvoda od Toma Kruza u junu, glumica Kejti Holms zasigurno nastavlja sa svojim životom.


Naime, sa svojom 6-godišnjom ćerkom Suri, napustila je kuću u kojoj su ona i Tom živeli tokom braka, i odselila se u novi stan u Njujorku.  Zgrada koja će biti njeno novo prebivalište, poseduje teretanu i sve ostale pogodnosti koje su Kejti i Tom imali u zajedničkom domu. Ni maloj Suri neće ništa nedostajati, jer joj je novi prostor za igru već prilagođen, te će sigurno u kratkom roku steći nove drugare.

Bivša supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers, nedavno je prokomentarisala okončanje njegovog i Kejtinog braka.

"Mislim da je ovakva situacija teška za svakoga i nadam se da su oboje dobro. Zaista se nadam. Tom i ja se ne viđamo tako često, štaviše, jako retko, ali uvek mi je drago kada naletimo jedno na drugo", izjavila je Mimi.

Priložene fotografije snimljene su juče, prilikom iznošenja stvari iz Kejtinog i Tomovog bivšeg doma.Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

   
| More    
Nikol Kidman doživela je veliku porodičnu tragediju kada je njen otac Erik preminuo usled nezgodnog pada u kući svoje ćerke u Singapuru.
12. septembar 2014. 17:55
Nikol Kidman prvi put je javno progovorila o svom braku sa slavnim holivudksim glumcem Tom Kruzom. Iako ga mnoge žene smatraju veoma poželjnim muškarcem, njgeova bivša supruga otkriva da je veza sa njim pravi pakao.
31. avgust 2014. 22:37
Tom Kruz doputovao je prošle nedelje u Beč, gde trenutno snima novi filmski projekat "Nemoguća misija 5", a pojedini srećnici videli su jednu od uzbudljivih scena.
26. avgust 2014. 16:35
Viktorija Bekam još jedna je u nizu poznatih svetskih zvezda koja se priključila akciji za prikupljanje pomoći za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Supruga Dejvida Bekama odgovorila je na izazov Eve Longorije, nakon čega je prozvala Kejti Holms, Kruz Bekam i Toma Forda.
21. avgust 2014. 23:41
Tom Kruz nedavno je oborio rekord, kada se u jednom danu pojavio na sve tri premijere novog filma "Na rubu vremena", koje su u organizovane u Londonu, Parizu i Njujorku, a specijalno u emisiji Džimija Felona otkrio je kako, kako je on zapravo inovator toga da glumci putuju na sve premijere filmova.
5. jun 2014. 20:44
Jutros je u Londonu održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će danas prisustvovati zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom.
29. maj 2014. 11:14
Kada je gostovala u emisiji kod Džimija Kamela, Emili Blant je otkrila da je svog kolegu Toma Kruza za proslavu Met Dejomonovog rođendana odvela u seks klub.
18. maj 2014. 14:15
Šuškanja da je Tom Kruz u vezi sa glumicom Laurom Prepon su opet aktuelna. Njih dvoje su se prijateljili putem Sajentološke crkve, a viđeni su kako imaju romantične večere i sastanke.
19. april 2014. 14:20
Zvezda filma "Top Gun" Tom Kruz je uradio ekskluzivni intervju na crvenom tepihu sa voditeljkom TV "Prva", koja mu je otkrila da rođendan slave na isti dan, a na poziv da da naprave zajedničku žurku glumac je velikodušno pristao.
2. april 2014. 22:52
Holivudski glumac Tom Kruz ponovo će se naći u ulozi akcionog heroja Džeka Ričera, inače junaka bestselera "Jedan hitac", čija je ekranizacija, očito, bila i više no uspešna.
11. decembar 2013. 16:21

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus