Najnovije vesti

Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)

Nakon burnog i, po javnost šokantnog, razvoda od Toma Kruza u junu, glumica Kejti Holms zasigurno nastavlja sa svojim životom.

Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)Naime, sa svojom 6-godišnjom ćerkom Suri, napustila je kuću u kojoj su ona i Tom živeli tokom braka, i odselila se u novi stan u Njujorku.  Zgrada koja će biti njeno novo prebivalište, poseduje teretanu i sve ostale pogodnosti koje su Kejti i Tom imali u zajedničkom domu. Ni maloj Suri neće ništa nedostajati, jer joj je novi prostor za igru već prilagođen, te će sigurno u kratkom roku steći nove drugare.

Bivša supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers, nedavno je prokomentarisala okončanje njegovog i Kejtinog braka.

"Mislim da je ovakva situacija teška za svakoga i nadam se da su oboje dobro. Zaista se nadam. Tom i ja se ne viđamo tako često, štaviše, jako retko, ali uvek mi je drago kada naletimo jedno na drugo", izjavila je Mimi.

Priložene fotografije snimljene su juče, prilikom iznošenja stvari iz Kejtinog i Tomovog bivšeg doma.Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Nastavak filma Avatar stiže u bioskope krajem 2016. godine

Nastavak filma Avatar stiže u bioskope krajem 2016. godine

Reditelj Džejms Kameron veoma je uzbuđen zbog snimanja nastavka filma Avatar, ali i dodaje da je zbog veoma komplikovanog scenarija,  premijeru prvog nastavka  morao da odloži za godinu dana kasnije, odnosno sam kraj 2016. godine.

Vest sa videom16. januar 2015

Vil i Grejs ponovo zajedno u seriji

Vil i Grejs ponovo zajedno u seriji

Glavni junaci TV serije "Vil i Grejs", Erik Mekormak i Debra Mesing, ponovo će se zajedno naći na malim ekranima, ali ovaj put u kriminalističkoj drami.

Vest sa videom14. januar 2015

Svet

Region