x
Svet
Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)
16. avgust 2012. 21:44
Nakon burnog i, po javnost šokantnog, razvoda od Toma Kruza u junu, glumica Kejti Holms zasigurno nastavlja sa svojim životom.


Naime, sa svojom 6-godišnjom ćerkom Suri, napustila je kuću u kojoj su ona i Tom živeli tokom braka, i odselila se u novi stan u Njujorku.  Zgrada koja će biti njeno novo prebivalište, poseduje teretanu i sve ostale pogodnosti koje su Kejti i Tom imali u zajedničkom domu. Ni maloj Suri neće ništa nedostajati, jer joj je novi prostor za igru već prilagođen, te će sigurno u kratkom roku steći nove drugare.

Bivša supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers, nedavno je prokomentarisala okončanje njegovog i Kejtinog braka.

"Mislim da je ovakva situacija teška za svakoga i nadam se da su oboje dobro. Zaista se nadam. Tom i ja se ne viđamo tako često, štaviše, jako retko, ali uvek mi je drago kada naletimo jedno na drugo", izjavila je Mimi.

Priložene fotografije snimljene su juče, prilikom iznošenja stvari iz Kejtinog i Tomovog bivšeg doma.Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

   
| More    
Šuškanja da je Tom Kruz u vezi sa glumicom Laurom Prepon su opet aktuelna. Njih dvoje su se prijateljili putem Sajentološke crkve, a viđeni su kako imaju romantične večere i sastanke.
19. april 2014. 14:20
Zvezda filma "Top Gun" Tom Kruz je uradio ekskluzivni intervju na crvenom tepihu sa voditeljkom TV "Prva", koja mu je otkrila da rođendan slave na isti dan, a na poziv da da naprave zajedničku žurku glumac je velikodušno pristao.
2. april 2014. 22:52
Holivudski glumac Tom Kruz ponovo će se naći u ulozi akcionog heroja Džeka Ričera, inače junaka bestselera "Jedan hitac", čija je ekranizacija, očito, bila i više no uspešna.
11. decembar 2013. 16:21
Ukoliko pitate tabloide, bez sumnje će vam kazati: Tom Kruz našao je novu devojku, i to opet koleginicu - glumicu Lauru Prepon.
28. novembar 2013. 13:19
Glumac Tom Kruz demantovao je da je prošle godine u avgustu bio sa Kameron Dijaz na proslavi u jednom londonskom hotelu, a usput i tužio medije koji su pisali o navodnoj vezi između ovo dvoje glumaca.
14. novembar 2013. 10:46
Holivudski glumac Tom Kruz rekao je federalnom sudu da nije napustio svoju ćerku Suri, već da sa njom ima veoma blizak odnos uprkos razvodu od njene majke Kejti Holms i velikom broju obaveza.
7. novembar 2013. 13:53
Oskarovka Nikol Kidman (48) rekla je da je bila "samo dete" kada se sa 23 godine udala za holivudskog glumca Toma Kruza.
31. oktobar 2013. 10:34
Kejti Holms je prava lepotice u svetu glumica, a svoju prirodnu lepotu i atletski građene noge ističe na vrlo jednostavne načine.
10. oktobar 2013. 15:22
Kejti Holms pojavila se kao jedna od zvanica na njujorškoj premijeri filma "Gravity" u kome glavne uloge tumače holivudske zvezde Sandra Bulok i Džordž Kluni i predstavila sebe u preslatkom izdanju.
3. oktobar 2013. 13:43
Tom Kruz, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, imao je svojevremeno konkurs preko kojeg je trebalo da mu sajentolozi nađu ženu, a budući da je i dalje bez partnerke reči ove Norvežanke mogu vam dočarati šta je potrebno kako biste ispunli uslove da budete njegova žena.
29. avgust 2013. 11:44

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus