Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)

Nakon burnog i, po javnost šokantnog, razvoda od Toma Kruza u junu, glumica Kejti Holms zasigurno nastavlja sa svojim životom.

Kejti Holms se odselila i započela novi život! (Foto)Naime, sa svojom 6-godišnjom ćerkom Suri, napustila je kuću u kojoj su ona i Tom živeli tokom braka, i odselila se u novi stan u Njujorku.  Zgrada koja će biti njeno novo prebivalište, poseduje teretanu i sve ostale pogodnosti koje su Kejti i Tom imali u zajedničkom domu. Ni maloj Suri neće ništa nedostajati, jer joj je novi prostor za igru već prilagođen, te će sigurno u kratkom roku steći nove drugare.

Bivša supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers, nedavno je prokomentarisala okončanje njegovog i Kejtinog braka.

"Mislim da je ovakva situacija teška za svakoga i nadam se da su oboje dobro. Zaista se nadam. Tom i ja se ne viđamo tako često, štaviše, jako retko, ali uvek mi je drago kada naletimo jedno na drugo", izjavila je Mimi.

Priložene fotografije snimljene su juče, prilikom iznošenja stvari iz Kejtinog i Tomovog bivšeg doma.Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

Film PAKLENE ULICE 7 je u punoj brzini osvojio svetske blagajne, zaradivši masivnih 384 miliona dolara boks ofisa preko vikenda u 63 zemlje sveta, gde se pozicionirao na prvo mesto na listi aktuelnih filmova. Poslednji nastavak ove uzbudljive franšize u kome se po poslednji put pojavljuje tragično preminuli glumac Pol Voker, našao se i na 1. mestu u bioskopima u Srbiji. 

Vest sa videom6. april 2015

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Dugoočekivani film Paklene ulice 7 u kome pored Vin Dizela jednu od glavnih uloga tumači i tragično preminuli glumca Pol Voker, konačno je doživeo svoju premijeru i opravdao očekivanja mnogih obožavaoca, koji su s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak.

Vest sa videom6. april 2015

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Film "Bezdušni 2" naći će se u bioskopima od 16. aprila. Ovo je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni Filmski Festival u Moskvi te godine. A ovoga puta jednu od glavnih uloga igra naš poznati glumac Miloš Biković.

Vest sa videom6. april 2015

Svet

Region