Region

Svet

Novak Đoković: Sanjao sam da donosim medalju sa Olimpijade!

Najbolji srpski teniser priznao je da oseća veliku prazninu u srcu zbog propuštene prilike za Olimpijsku medalju, ali i da je naučio da gubi.

Novak Đoković: Sanjao sam da donosim medalju sa Olimpijade!Popularni Nole zahvalio se svim navijačima, a naročito olimpijcima koji su Srbiji doneli medalje.

"Posle toliko dana čitanja vaših poruka i komentara vreme je da i ja napišem jedan zar ne? Znam da znate kako su mi poslednje nedelje bile teške. I baš mi je falio osećaj osvajanja titule. Imam veliku prazninu u srcu zbog propuštene prilike za Olimpijsku medalju. Sanjao sam o tome dugo i znam koliko bi to radosti donelo mom narodu. Ali sport me je naučio da budem snažan u pobedi i još snažniji u porazu. To je sada već deo mog karaktera. Hvala vam što ste verovali u mene! Želim još da kažem da sam jako ponosan na svoje prijatelje i suigrače iz Olimpijskog tima Srbije. Čestitam našem vaterpolo timu, Andriji i našim devojkama Milici i Ivani na medaljama i zadovoljstvu koje nam donose. Naše vreme tek dolazi. Hvala vam svima", napisao je na svom Facebook profilu Novak, koji je nedavno osvojio turnir masters serije u Torontu.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Novak Đoković facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>