x
Region
Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz Granda!
14. avgust 2012. 11:25
Edita Aradinović postala je poznata široj javnosti kao, sada već bivša, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i sestra pevačice Indi Aradinović.


Mlada pevačica pokušala je da objasni kako je došlo do nesporazuma između nje i Saše Popovića, tokom takmičenja za nove Zvezde Granda.

"Pred sam famozni nastup, pozvala sam Sašu Popovića da ga pitam za savet – da li da pevam pesmu od Zlate Petrović, "Dođi da mi ruke greješ". Savetovao je da ću se bolje plasirati da pevam sestrinu pesmu "Bato bre", objašnjavajući da je to super, kao i da me "jako voli", da ću "daleko dogurati". Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali, kaže Edita.

Iako uplašena, odlučuje da, ipak, izvede numeru "Bato bre".

"Opšte je poznato da, kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać, i mnogim Zvezdama Granda. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž – nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra, tvrdi Edita, koja je i pored iskustva sa Popovićem, zahvalna prvom čoveku Granda, za sve što joj se dogodilo u dosadašnjoj karijeri.

"Možda bih i ispala u tom krugu, ali mi je sve jako nejasno šta se, zapravo, desilo?! I danas se pitam – zašto baš ja? I pored svega, hvala Saši Popoviću jer, da sam ostala u Grandu, nikada ne bih imala ovako dobar i veliki početak, ovako dobru pesmu i kvalitetnu publiku."

Autor: S.P.
Izvor: Svet

   
| More    
Nova muzička emisija "Bravo šou" koju televizija Pink priprema svojim gledocima, prema zvaničnom najavnom snimku, biće nema sumnje pravi spektakl u grandioznom studiju sa vrhunskom produkcijom i raskošnom scenografijom!
22. april 2014. 12:40
Proslavi otvaranja Grand televizije upriličenoj sinoć u jednom beogradskom luksuznom restoranu prisustvovale su mnoge domaće muzičke i šoubiz zvezde. Seka Aleksić, Lepa Brena, zvezde "Granda", samo su neka od imena na glamuroznoj zabavi koja je okupila oko 500 zvanica.
16. april 2014. 10:05
Zorana Šijan, mlađa ćerka Goce Božinovske postaće voditeljka Grand televizije koja bi sa svojim emitovanjem uskoro trebala da  počne na SBB kablovskom sistemu
16. mart 2014. 13:05
Nova "Grand televizija" uskoro bi trebalo da počne sa emitovanjem na SBB kablovskom sistemu, koji će prikazivati program 24 sata dnevno, a sada je predstavljen i njen izgled.
14. mart 2014. 22:20
Lepa Brena i Saša Popović prodali su krajem prošle nedelje SBB mreži 51 odsto kapitala "Grand produkcije", čime je završeno emitovanje njihovih emisija na TV Pink. Budući da su mnogi pevači potekli iz ove kuće, pitanje je koga će odabrati - Grand ili Pink.
20. februar 2014. 15:37
Čelnici televizije "Pink" sada pod velikim su pritiskom posle raskida ugovora sa "Grand" produkcijom jer se na njihovim programima više neće emitovati četiri emisije kojima su izgradili svoj rejting.
19. februar 2014. 09:42
Vest da su Lepa Brena i Saša Popović prodali 51 procenat "Granda" SBB-u, odnosno fondu koji je odnedavno njihov vlasnik podigla je veliku prašinu i poslednjih dana se samo o tome govori.
18. februar 2014. 20:25
Vlasnik kompanije RTV Pink Željko Mitrović, rešio je da uzvrati udarac Grand produkciji koja je u vlasništvu Saše Popovića i Lepe Brene, pa im se nakon prodaje ove grandiozne produkcije, suprotstavi novim emisijama na svojoj televiziji.
18. februar 2014. 10:12
Nova "Grand televizija" počeće sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu. Emisije "Zvezde Granda", "Grand šou" i "Narod pita" gledaćemo još do septembra na televiziji Pink.
17. februar 2014. 12:19
U okviru Pinkovog paketa programa, "Grand produkcija" će uskoro početi sa emitovanjem Grand kanala, saopštio je direktor ove produkcijske kuće Saša Popović.
9. oktobar 2013. 13:06

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus