x
Region
Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz Granda!
14. avgust 2012. 11:25
Edita Aradinović postala je poznata široj javnosti kao, sada već bivša, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i sestra pevačice Indi Aradinović.


Mlada pevačica pokušala je da objasni kako je došlo do nesporazuma između nje i Saše Popovića, tokom takmičenja za nove Zvezde Granda.

"Pred sam famozni nastup, pozvala sam Sašu Popovića da ga pitam za savet – da li da pevam pesmu od Zlate Petrović, "Dođi da mi ruke greješ". Savetovao je da ću se bolje plasirati da pevam sestrinu pesmu "Bato bre", objašnjavajući da je to super, kao i da me "jako voli", da ću "daleko dogurati". Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali, kaže Edita.

Iako uplašena, odlučuje da, ipak, izvede numeru "Bato bre".

"Opšte je poznato da, kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać, i mnogim Zvezdama Granda. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž – nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra, tvrdi Edita, koja je i pored iskustva sa Popovićem, zahvalna prvom čoveku Granda, za sve što joj se dogodilo u dosadašnjoj karijeri.

"Možda bih i ispala u tom krugu, ali mi je sve jako nejasno šta se, zapravo, desilo?! I danas se pitam – zašto baš ja? I pored svega, hvala Saši Popoviću jer, da sam ostala u Grandu, nikada ne bih imala ovako dobar i veliki početak, ovako dobru pesmu i kvalitetnu publiku."

Autor: S.P.
Izvor: Svet

   
| More    
Saša Popović postao je voditelj nove emisije na Grand televiziji "Nedeljno popodne - narod pita", koju će voditi sa čak sedam voditelja. Emisija će ići uživo i trajaće nekoliko sati.
4. septembar 2014. 10:19
Posle pokretanja Grand narodne televizije, Saša Popović je odlučio da pokrene još jedan televizijski kanal "Grand pop", koji će krenuti sa emitovanjem već od 1. januara.
30. avgust 2014. 12:32
Saša Popović nakon odlaska sa televizije Pink, sklopio je još jednu odličnu saradnju, ovog puta sa Radio-televizijom Srbije da oni budu emiteri Grand narodnog festivala.
2. jul 2014. 22:35
Dragana Katić, rasplakala se tokom snimanja emisje Grand šou. Naime, u jednom momentu Saša Popović je pozvao voditeljku da se popne na scenu kako bi počeli sa emisijom, video da je ona plače.
27. jun 2014. 19:14
Sve popularnija trojka iz humorističke serije "Državni posao" otkriva svoje viđenje televizijskih programa i razloge zbog kojih dovode u pitanje nastavak saradnje sa Prvom srpskom televizijom.
21. jun 2014. 17:00
Prva TV od jeseni će potpuno izmeniti programsku šemu. Pored brojnih novina dogodila se i saradnja sa Grand produkcijom, vodećom muzičkom kućom na Balkanu. Prva i Grand potpisale su ugovor o emitovanju tri velika šou programa među kojima je i popularna emisija "Zvezde Granda", koja će startovati u septembru.
14. jun 2014. 12:22
Grand produkcija sprema brojna iznenađenja za publiku, koja će od jeseni imati prilike da gleda dva potpuno nova formata, i to na Prvoj televiziji. Finalni dogovori dve kuće biće ozvaničen uskoro, a samim tim znaće se i svi detalji zajedničke programske šeme.
8. jun 2014. 20:06
Nakon raskida ugovora sa televizijom Pink i direktorom i vlasnikom Željkom Mitrovićem, dve najgledanije emisije "Grand šou" i "Zvezde Granda" biće emitovane od septembra na konkurentskoj televiziji, Prvoj srpskoj, i to u udarnim terminima.
6. jun 2014. 11:36
Nova muzička emisija "Bravo šou" koju televizija Pink priprema svojim gledocima, prema zvaničnom najavnom snimku, biće nema sumnje pravi spektakl u grandioznom studiju sa vrhunskom produkcijom i raskošnom scenografijom!
22. april 2014. 12:40
Proslavi otvaranja Grand televizije upriličenoj sinoć u jednom beogradskom luksuznom restoranu prisustvovale su mnoge domaće muzičke i šoubiz zvezde. Seka Aleksić, Lepa Brena, zvezde "Granda", samo su neka od imena na glamuroznoj zabavi koja je okupila oko 500 zvanica.
16. april 2014. 10:05

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus