Najnovije vesti

Suzana Mančić i dalje izgleda kao top model (Foto)

Oduvek je slovila za jednu od najlepših žena sa naše javne scene. Ali, sada Suzana Mančić izgleda neverovatno. Iako ima dve odrasle ćerke, spremne za udaju, voditeljka ostavlja bez teksta svojom savršenom figurom.

Suzana Mančić i dalje izgleda kao top model (Foto)Bujnih oblina i bez viška kilograma, Suzi u bikiniju izgleda kao lutka sa naslovne strane. U šta možete da se uverite i sami.Njeno telo definitivno odoleva "zubu" vremena... Kada se ona skine u kupaći, apsolutno niko ne može ostati ravnodušan...

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara trenutno boravi na Tajlandu gde puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju. Nakon što je otputovala na egzotičnu destinaciju, pevačica je nekoliko dana provela na Kopaoniku, gde je kako i sama kaže mogla da nastrada.

Tekstualna vest17. februar 2015

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelenu Žigon pre nekoliko dana preživela je veliku traumu kada je mlađi nepoznati muškarac upao sa kapom preko glave, koji je upao u subotu oko 13 časova u kuću porodice Žigon na Senjaku. U tom momentu poznata glumica je bila sama u prizemlju, dok su na spratu bili njena ćerka Ivana i unuk Steva.

Tekstualna vest17. februar 2015

Snežana Dakić ima novog dečka?!

Snežana Dakić ima novog dečka?!

Autorka emisije “Život u trendu”, Snežana Dakić nakon razvoda  u avgustu prošle godine konačno je nastavila sa svojim ljubavnim životom, te je utehu pronašla u mladom modnom kreatoru iz Venecuele.

Tekstualna vest16. februar 2015

Region

Svet