x
Region
Ognjen Amidžić doživeo blam na ulici!
9. avgust 2012. 21:29
Ognjen Amidžić ima dobar ukus kada su žene u pitanju a to je dokazao kada je stupio u vezu a zatim i brak sa Danijelom Dimitrovskom.


"Ulovio" je devojku 13 godina mlađu od sebe, koja je pritom i supermodel. Ali ako je mislio da ovu razliku u godinama niko neće primetiti, grdno se varao. A kakva neprijatnost se dogodila ovom voditelju otkrila je njegova supruga.

- Mali rom prosi na semaforu i kaže mom mužu: "Daj neki dinar, lepa ti je ćerka". - opisala je neobičnu situaciju Danijela koja ju je, kako kaže, naterala da se "valja" od smeha.

Pitamo se da li je ovo bilo toliko smešno i Ognjenu...

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

   
| More    
Pink music festival održaće se 28. i 29. aprila, a organizatori manifestacije odgovorno tvrde da će se iz ovog muzičkog projekta izroditi brojni hitovi koje će odmeriti poznata imena domaće estrade, ali je zanimljivo da će izostati "Grandovi" pevači.
11. april 2014. 14:39
Televizija Pink obavestila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) o odluci da više neće emitovati svojih 68 programa u kablovskom sistemu Srbije, pa je RRA donela odluku o oduzimanju dozvole tim kanalima pre isteka vremena.
10. april 2014. 15:49
Pevačica Pink je 2012. godine na svet donela ćerku Vilou Sejdž, a vrlo brzo vratil se na staru kilažu i na scenu izašla sa takvom energijom da su se svi pitali kako je za kratko vreme uspela da smrša 25 kilograma.
22. februar 2014. 22:46
Vest da su Lepa Brena i Saša Popović prodali 51 procenat "Granda" SBB-u glavna je tema proteklih sedam dana u medijima, a sada se govori i o tome kako su čelni ljudi Grand produkcije uložili u novu opremu čak pola miliona evra.
20. februar 2014. 10:36
Čelnici televizije "Pink" sada pod velikim su pritiskom posle raskida ugovora sa "Grand" produkcijom jer se na njihovim programima više neće emitovati četiri emisije kojima su izgradili svoj rejting.
19. februar 2014. 09:42
Vlasnik kompanije RTV Pink Željko Mitrović, rešio je da uzvrati udarac Grand produkciji koja je u vlasništvu Saše Popovića i Lepe Brene, pa im se nakon prodaje ove grandiozne produkcije, suprotstavi novim emisijama na svojoj televiziji.
18. februar 2014. 10:12
Nova "Grand televizija" počeće sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu. Emisije "Zvezde Granda", "Grand šou" i "Narod pita" gledaćemo još do septembra na televiziji Pink.
17. februar 2014. 12:19
Ognjen Amidžić uživa u društvu svog dvomesečnog sina Matije, te upravo u onim slatkim roditeljskim mukama crpi energiju i za posao u kojem će uskoro proslaviti čak dve deceije rada na televiziji.
6. februar 2014. 15:41
Novopečeni tata Ognjen Amidzić na slatkim je mukama dok tokom neprospavanih noći čuva dvomesečnog sina Mateja, kog ima sa Danijelom Amidžić.
27. januar 2014. 20:13
Ognjen Amidžić i Lepi Mića snimili su parodiju na reklamu za čokoladicu snikers, te pogledajte u šta se pretvara bivši učesnik nedavno završene sezone rijalitija Farma kada je gladan!
2. januar 2014. 21:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus