Region

Svet

Ognjen Amidžić doživeo blam na ulici!

Ognjen Amidžić ima dobar ukus kada su žene u pitanju a to je dokazao kada je stupio u vezu a zatim i brak sa Danijelom Dimitrovskom.

Ognjen Amidžić doživeo blam na ulici!"Ulovio" je devojku 13 godina mlađu od sebe, koja je pritom i supermodel. Ali ako je mislio da ovu razliku u godinama niko neće primetiti, grdno se varao. A kakva neprijatnost se dogodila ovom voditelju otkrila je njegova supruga.

- Mali rom prosi na semaforu i kaže mom mužu: "Daj neki dinar, lepa ti je ćerka". - opisala je neobičnu situaciju Danijela koja ju je, kako kaže, naterala da se "valja" od smeha.

Pitamo se da li je ovo bilo toliko smešno i Ognjenu...

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Didi osvaja Ameriku: Da li je Dijana Janković potpisala ugovor sa Sony-jem? FOTO

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Didi Janković izgleda da će opravdati nadimak koji su joj fanovi nadenuli – internacionalna diva! Naime, zgodna brineta prošle nedelje otputovala je za Ameriku, a na njenim profilima na društvenim mrežama osvanule su fotografije sa sastanka u jednoj od najeminentnijih svetskih izdavačkih kuća Sony Music.

Tekstualna vest27. jun 2016

Otkrivamo vam tajnu: Pogledajte šta radi Maya Berović!

Otkrivamo vam tajnu: Pogledajte šta radi Maya Berović!

Od kako se pojavila na javnoj sceni, Maya Berović ni jednim svojim postupkom nijedala povoda da se priča loše o njoj. Nizala je hit za hitom, pa sada važi za pevačicu čija svaka pesma postane hit, ali o njoj nikada nije bilo tračeva i skandala.

Tekstualna vest27. jun 2016