x
Region
Ognjen Amidžić doživeo blam na ulici!
9. avgust 2012. 21:29
Ognjen Amidžić ima dobar ukus kada su žene u pitanju a to je dokazao kada je stupio u vezu a zatim i brak sa Danijelom Dimitrovskom.


"Ulovio" je devojku 13 godina mlađu od sebe, koja je pritom i supermodel. Ali ako je mislio da ovu razliku u godinama niko neće primetiti, grdno se varao. A kakva neprijatnost se dogodila ovom voditelju otkrila je njegova supruga.

- Mali rom prosi na semaforu i kaže mom mužu: "Daj neki dinar, lepa ti je ćerka". - opisala je neobičnu situaciju Danijela koja ju je, kako kaže, naterala da se "valja" od smeha.

Pitamo se da li je ovo bilo toliko smešno i Ognjenu...

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

   
| More    
Ognjen Amidžić odlučio je da se oproba i u novoj profesiji. Pored toga što je sjajan voditelj, pevač i glumac, on će biti i producent u novoj pesmi Danijele Vranić.
12. septembar 2014. 22:16
Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela trenutno borave na moru u Turskoj, a putem društvene mreže Instagram poznati par se pohvalio koliko je ponosan na svog sina Matiju, koji je sa devet meseci napravio i svoje prve korake.
31. avgust 2014. 21:26
Ognjen Amidžić ugostio je sinoć u svojoj emisiji "Amidži šou" pevačicu Milicu Pavlović i mladu glumicu i sestru Slobode Mićalović, Draganu. Tom prilikom šarmanti voditelj upitao je pevačicu, da li želi da bude njen rob.
16. jul 2014. 13:00
Vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović, koji je otputovao u Rusiju sa delegacijom Srbije, oglasio se povodom spekulisanja da prodaje svoju medijsku kuću, i da u poset Rusiji ide baš zbog toga.
8. jul 2014. 14:48
Novi šou TV Pink, naziva "Pinkove zvezde", od jeseni kreće sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a najbolji autori sa naših prostora selektovaće prijavljene takmičare na audicijama koje počinju već 14. juna.
9. jun 2014. 10:24
Dženan Lončarević i Ognjen Amidžić polako privode kraju snimanje spota za novu duetsku pesmu koja će, sigurni smo, obeležiti ovo leto. Kako je i sam pevač najavio, premijera se očekuje za nekoliko dana.
8. jun 2014. 18:45
Televizija Pink se uveliko priprema za novi šou program u sopstvenoj režiji koji će pružiti priliku novim talentima da postanu muzičke zvezde. Radni naziv projekta je "Pinkove zvezde", a šou počinje sa emitovanjem 1. septembra.
7. jun 2014. 20:15
Jedan od najpopularnijih pevača naše scene Dženan Lončarević uskoro će publici predstaviti još jednu novu pesmu i to duet sa Ognjenom Amidžićem koji će, bez sumnje, biti veliki letnji hit!
6. jun 2014. 10:26
U humanitarnoj akciji "Moje srce kuca za Srbiju" u organizaciji televizije Pink učestvovale su najpopularnije javne ličnosti sa naših prostora, od pevača preko glumaca do voditelja, sportista, državnih funkcionera i umetnika, a prikupljeno je više od 18 miliona dinara.
23. maj 2014. 10:42
Poplave koje se još uvek ne smiruju u našoj zemlji, naterale su Ognjena Amidžića da veoma brzo odreaguje i evakuše svoju majku koja se nalazila u njihovoj kuću u Šapcu. Voditelj je nekoliko dana ranije i putem društvenih mreža obaveštavao pratioce da se sprema vremenska nepogoda.
20. maj 2014. 12:18

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus