x
Region
Darko Lazić sa bebom u naručju (Foto)
8. avgust 2012. 14:59
Zvezda Granda Darko Lazić se uslikao sa malom bebom u naručju. Prizor je zaista predivan, a pevač nikada razneženiji nije bio.


Iako je još mlad momak, ovo bi mogla biti i najava Darkovih daljih planova... Bar kada su privatne stvari u pitanju. U svakom slučaju, lepo izgleda kako zamišljeni tata...Autor: J.B.
Izvor: smedia
Foto: smedia

   
| More    
Pevačica Andreana Cekic je na svom profilu nedavno objavila da je uspela da sazna ko joj priča iza leđa i podmeće glasine koje nisu istinite. Takođe je pripretila da se se ta osoba neće dobro provesti.
13. april 2014. 23:51
Darko Lazić našalio se sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk, kada je ispričao anegdotu kako njegova bivša devojka još uvek ne zna da su raskinuli, dok će pevač sa koleginicom Anom Sević uskoro dobiti dete.
6. april 2014. 22:58
Iako je Ana Sević već u poodmakloj trudnoći to je ne sprečava da sa Darkom Lazićem izađe u provod i odlično se zabavi, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa ludog i nezaboravnog slavlja.
5. april 2014. 14:11
Pevač Darko Lazić i Ana Sević su se očigledno umorili od gradske gužve, pa su rešili da se presele u Brestač, pevačevo rodno selo, gde Darko poseduje kuću, koju sređuju za budući život. Par se nada da će radovi biti gotovi do rođenja bebe.
29. mart 2014. 12:23
Iako  Ana Sević i Darko Lazić se uveliko spremaju za roditeljstvo, to ih ne sprečava da svoje slobodne dane iskoriste da otputuju u Dubai na dugo očekivani odmor gde su se posvetili jedno drugom.
24. mart 2014. 11:10
Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji, a svojoj mezimici počeli su da pripremaju dečiju sobu i do sada su odvojili već 5.000 evra kako bi je najbolje moguće opremili.
18. mart 2014. 20:38
Darko Lazić uskoro bi trebalo da postane tata, a Ana sević će mu za nekoliko meseci pokloniti ćerku, no pre toga pevač je sebi nabavio novu bebicu. U pitanju je motor, kojim se Darko odmah pohvalio na Fejsbuku.
14. mart 2014. 10:00
Pevački par Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji jedne devojčice, a pevačica koja je u petom mesecu trudnoće uživa u svom blaženom stanju i kaže da joj Darko u svemu pomaže, kao i da će njihova ćerka možda naslediti profesiju.
8. mart 2014. 17:44
Darko Lazić i Ana Sević za pet meseci će postati roditelji, a ovaj mladi pevački par pretpostavlja da je u pitanju devojčica, iako im pol nije bitan, već samo da dete bude živo i zdravo.
31. januar 2014. 15:33
Pevač Darko Lazić i njegova devojka Ana Sević čekaju bebu, a gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Darko je otkrio da će dobiti devojčicu i pritom pokazao fotografiju sa ultrazvuka.
30. januar 2014. 09:25

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus