Majkl Felps priznao da piški u bazen: To svi plivači rade

Bivši član američkog plivačkog tima Karli Gir pre nekoliko dana potvrdio je da svi plivači piške u bazenu, a priču o tome je pokrenuo prvi američki plivač Rajan Lohte. Novinar ga je iz šale pitao, ali je još jedan osvajač zlatne medalje za Ameriku u plivanju potvrdio da je to plivačima postala automatika.

Majkl Felps priznao da piški u bazen: To svi plivači rade“Naravno da piškimo u bazenu, to uvek radimo”, rekao je Lohte.

Po istom pitanju se oglasio i najuspešniji olimpijac svih vremena Majkl Felps, priznavši da je piškio u bazenu i na treningu i tokom trka.

“Mislim da svi plivači piške u bazenu. Znate, ako smo u bazenu dva sata, ne izlazimo iz njega da bismo mokrili. To je skroz normalna stvar za plivače. Piškimo čim nas stisne, bilo da smo u tom trenutku na trci ili na treningu. Hlor sve to “ubije”, pa nije tako strašno kao što se čini”, rekao je Amerikanac, inače novo lice Luj Vitona, za “Vol strit žurnal”.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Orlando Blum stigao u Beograd! VIDEO

Orlando Blum stigao u Beograd! VIDEO

Holivudski glumac, Orlando Blum stigao je na beogradski aerodrom u ranim jutarnjim časovima pravo iz Makedonije, gde je posetio sirijske migrante.

Tekstualna vest1. oktobar 2015

Razvode se Bijons i Džej Zi?!

Razvode se Bijons i Džej Zi?!

Važili su za jedan od najskaldnijih parova, ali izgleda da je njihovoj romansi došao kraj! Bijons i Džej Zi se razvode?!

Tekstualna vest11. septembar 2015

Svet

Region