Majkl Felps priznao da piški u bazen: To svi plivači rade

Bivši član američkog plivačkog tima Karli Gir pre nekoliko dana potvrdio je da svi plivači piške u bazenu, a priču o tome je pokrenuo prvi američki plivač Rajan Lohte. Novinar ga je iz šale pitao, ali je još jedan osvajač zlatne medalje za Ameriku u plivanju potvrdio da je to plivačima postala automatika.

Majkl Felps priznao da piški u bazen: To svi plivači rade“Naravno da piškimo u bazenu, to uvek radimo”, rekao je Lohte.

Po istom pitanju se oglasio i najuspešniji olimpijac svih vremena Majkl Felps, priznavši da je piškio u bazenu i na treningu i tokom trka.

“Mislim da svi plivači piške u bazenu. Znate, ako smo u bazenu dva sata, ne izlazimo iz njega da bismo mokrili. To je skroz normalna stvar za plivače. Piškimo čim nas stisne, bilo da smo u tom trenutku na trci ili na treningu. Hlor sve to “ubije”, pa nije tako strašno kao što se čini”, rekao je Amerikanac, inače novo lice Luj Vitona, za “Vol strit žurnal”.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Sestra Kim Kardašijan u toplesu! FOTO

Sestra Kim Kardašijan u toplesu! FOTO

Polu sestra popularne starlete Kim Kardašijan postala je miljenica popularnih modnih kritičara i dizajnera. Atraktivna Kendal slikala se za časopis GQ u toplesu, ali je rukama sakrila grudi!

Tekstualna vest16. april 2015

Džastin Timberlejk postao tata!

Džastin Timberlejk postao tata!

Poznati pevač Džastin Timberlejk i glumica Džesika Bil dobili su u subotu prvo dete. Ovaj američki bračni bar dobio je sina Sajlasa Rendala, preneli su američki mediji.

Tekstualna vest13. april 2015

Svet

Region