x
Region
Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda
26. jul 2012. 14:14
Iako je prošao kritičan period od tri nedelje otkako je Velimir Bata Živojinović doživeo moždani udar, slavni glumac neće više biti isti. Slabije i sporije će govoriti, a bez pomagala neće moći ni da hoda.


"Bati se, nažalost, funkcije nikad neće vratiti na staro, možda samo delić toga. Njegovo zdravstveno stanje sigurno neće biti kao ranije jer je on i srčani bolesnik. O trajnim posledicama teško je govoriti, ali će ih biti. Neće moći samostalno da hoda, biće mu potrebno pomagalo. Počeo je da pomera ruke, govor mu je usporen, ali to se leči terapijama. Preživeo je kritičan period i njegovo stanje se dosta popravilo. Ipak, prilično je iscrpljen i umoran, pa su mu potrebni odmor i apsolutni mir. Očekujemo da će početkom sledeće nedelje izaći iz bolnice i da će biti premešten u centar za rehabilitaciju, ali još uvek nismo sigurni u koji. Pregovaramo s klinikom za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, ali još uvek se nismo dogovorili. Lečenje će trajati dva meseca i posle će se videti krajnji rezultati. Bata je veliki borac" - rekao je dr Milan Savić za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: internet

   
| More    
Nova domaća serija "Urgentni centar", adaptacija američke serije "ER", u režiji Dejana Zečevića i Stevana Filipovića, 6. oktobra će premijerno startovati sa prikazivanjem na televiziji Prva.
1. oktobar 2014. 12:49
Filip Živojinović prihvatio je ledeni izazov i priključio se brojnim domaćim i stranim zvezdama u humanitarnoj akciji koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze.
26. avgust 2014. 21:46
Lepa Brena se i posle svih problema sa kojima se ovog leta suočila, odlično zabavila na popularnom Zrću na Pagu, gde je kao prava tinejdžerka uživala u društvu nekolicine prijatelja i supruga Bobe Živojinovića.
20. avgust 2014. 11:31
Serijal "Srećni ljudi" ponovo možete pratiti na RTS-u, šesti put od premijernog emitovanja popularne serije. Ipak, postoje neki detalji koje niste znali o porodici Golubović i glumcima...
11. avgust 2014. 13:29
Lepa Brena, koja se uspešno oporavlja u Novom Vinodolskom posle preloma i operacije desnog zgloba i levog lakta, otišla je u nedelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će sa suprugom Slobodanom Živojinovićem provesti nekoliko dana.
11. avgust 2014. 10:41
Naš legendarni glumac Velimir Bata Živojinović izašao je iz bolnice, nakon što je primljen zbog gangrene stopala, a lekar koji se trudi da Batin oporavak bude što uspešniji otišao je na Kubu kako bi doneo još doza lekova za glumca.
10. avgust 2014. 12:14
Lepa Brena zajedno sa svojim suprugom je pre nekoliko dana su u svom domu organizovali žurku, na kojoj se pored brojnih gostiju našala i bivša supruga Bobe Živojinovića, Zorica.
8. jul 2014. 17:26
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović žurkom su dočekali Bobinog najstarijeg sina Filipa (29), koji je pre dva dana sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Majom Mandžukom (32), doputovao iz Los Anđelesa u Beograd.
5. jul 2014. 15:08
Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, odlično se zabavljao tokom finalne večeri Zvezda Granda. Novinarima u bekstejdžu je otkrio, kako jedva čeka, da izbaci mamu i tatu iz kuće pa da organizuje ludu zabavu.
30. jun 2014. 21:09
Prva klapa nove serije po romanu Mir Jam "To je bilo jedne noći na Jadranu" pašće sredinom avgusta. Radni naziv serije koju će režirati Ivan Stefanović je "Jedne letnje noći", a glavne uloge biće poverene mladim, neafirmisanim glumcima.
30. jun 2014. 13:51

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus