x
Region
Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda
26. jul 2012. 14:14
Iako je prošao kritičan period od tri nedelje otkako je Velimir Bata Živojinović doživeo moždani udar, slavni glumac neće više biti isti. Slabije i sporije će govoriti, a bez pomagala neće moći ni da hoda.


"Bati se, nažalost, funkcije nikad neće vratiti na staro, možda samo delić toga. Njegovo zdravstveno stanje sigurno neće biti kao ranije jer je on i srčani bolesnik. O trajnim posledicama teško je govoriti, ali će ih biti. Neće moći samostalno da hoda, biće mu potrebno pomagalo. Počeo je da pomera ruke, govor mu je usporen, ali to se leči terapijama. Preživeo je kritičan period i njegovo stanje se dosta popravilo. Ipak, prilično je iscrpljen i umoran, pa su mu potrebni odmor i apsolutni mir. Očekujemo da će početkom sledeće nedelje izaći iz bolnice i da će biti premešten u centar za rehabilitaciju, ali još uvek nismo sigurni u koji. Pregovaramo s klinikom za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, ali još uvek se nismo dogovorili. Lečenje će trajati dva meseca i posle će se videti krajnji rezultati. Bata je veliki borac" - rekao je dr Milan Savić za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: internet

   
| More    
Lepa Brena zajedno sa svojim suprugom je pre nekoliko dana su u svom domu organizovali žurku, na kojoj se pored brojnih gostiju našala i bivša supruga Bobe Živojinovića, Zorica.
8. jul 2014. 17:26
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović žurkom su dočekali Bobinog najstarijeg sina Filipa (29), koji je pre dva dana sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Majom Mandžukom (32), doputovao iz Los Anđelesa u Beograd.
5. jul 2014. 15:08
Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, odlično se zabavljao tokom finalne večeri Zvezda Granda. Novinarima u bekstejdžu je otkrio, kako jedva čeka, da izbaci mamu i tatu iz kuće pa da organizuje ludu zabavu.
30. jun 2014. 21:09
Prva klapa nove serije po romanu Mir Jam "To je bilo jedne noći na Jadranu" pašće sredinom avgusta. Radni naziv serije koju će režirati Ivan Stefanović je "Jedne letnje noći", a glavne uloge biće poverene mladim, neafirmisanim glumcima.
30. jun 2014. 13:51
Naš legendarni glumac Velimir Bata Živojinović danas je proslavio svoj 81. rođendan. Živojinović, koji je rođen 5. juna 1933. u Koraćici kod Mladenovca, nedaleko od Beograda, odigrao je mnoštvo uloga na prostoru negdašnje Jugoslavije.
5. jun 2014. 21:22
Andija Aki Marković je nedavno upao u tuču sa menadžerom, a Viktor Živojinović, sin Lepe Brene se našao u središtu tuče, pa je odmah razdvojio zavađene strane, a kako se čini spasao pevača od sigurnih batina.
29. maj 2014. 21:11
Venčani kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića, rumunski teniski stručnjak Jon Cirjak, odlučio je da se pridruži humanitarnoj akciji i da na račun Vlade Srbije uplati 100.000 dolara za pomoć nastradalima u poplavama.
22. maj 2014. 11:48
Nakon što su mediji njenog najmlađeg sina dovodili u vezu sa raznim poznatim devojkama, Lepa Brena kaže da je normalno da njenog Viktora jure dame, ali i dodaje da je još uvek mali da bi imao ozbiljnu vezu.
21. april 2014. 16:15
Kako je navedeno, u BiH će uskoro započeti snimanje "Valter brani Sarajevo" rimejka, a navodno kultna uloga neće pripasti Bati Živojinoviću. Kineska kompanija koja finansira snimanje je već potpisala ugovor, uskoro se očekuje snimanje.
11. april 2014. 23:00
Seriju "Uvod u anatomiju" već je napustilo nekoliko ključnih glumaca, no u desetoj sezoni odlaze i stažisti koji su poznati po aferama sa Kristinom i Arizonom - Lija i Šejn.
27. mart 2014. 15:52

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus