Region

Svet

Region

Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda

Iako je prošao kritičan period od tri nedelje otkako je Velimir Bata Živojinović doživeo moždani udar, slavni glumac neće više biti isti. Slabije i sporije će govoriti, a bez pomagala neće moći ni da hoda.

Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda"Bati se, nažalost, funkcije nikad neće vratiti na staro, možda samo delić toga. Njegovo zdravstveno stanje sigurno neće biti kao ranije jer je on i srčani bolesnik. O trajnim posledicama teško je govoriti, ali će ih biti. Neće moći samostalno da hoda, biće mu potrebno pomagalo. Počeo je da pomera ruke, govor mu je usporen, ali to se leči terapijama. Preživeo je kritičan period i njegovo stanje se dosta popravilo. Ipak, prilično je iscrpljen i umoran, pa su mu potrebni odmor i apsolutni mir. Očekujemo da će početkom sledeće nedelje izaći iz bolnice i da će biti premešten u centar za rehabilitaciju, ali još uvek nismo sigurni u koji. Pregovaramo s klinikom za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, ali još uvek se nismo dogovorili. Lečenje će trajati dva meseca i posle će se videti krajnji rezultati. Bata je veliki borac" - rekao je dr Milan Savić za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Održana premijera filma BUREK! VIDEO

Održana premijera filma BUREK! VIDEO

Premijera filma "Burek" Vladana Nikolića održana je sinoć u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Ušće. Premijeri su prisustvovali glavni glumci, Sergej i Bane Trifunović, kao i poznate ličnosti iz sveta muzike i filma. 

Tekstualna vest6. maj 2016

X-men: Stiže Apokalipsa! VIDEO

X-men: Stiže Apokalipsa! VIDEO

Premijera dugoočekivanog 3D filma X-men: Apokalipsa zakazana je za 19. maj u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u terminu od 20 časova.

Tekstualna vest5. maj 2016