Region

Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda

Iako je prošao kritičan period od tri nedelje otkako je Velimir Bata Živojinović doživeo moždani udar, slavni glumac neće više biti isti. Slabije i sporije će govoriti, a bez pomagala neće moći ni da hoda.

Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda"Bati se, nažalost, funkcije nikad neće vratiti na staro, možda samo delić toga. Njegovo zdravstveno stanje sigurno neće biti kao ranije jer je on i srčani bolesnik. O trajnim posledicama teško je govoriti, ali će ih biti. Neće moći samostalno da hoda, biće mu potrebno pomagalo. Počeo je da pomera ruke, govor mu je usporen, ali to se leči terapijama. Preživeo je kritičan period i njegovo stanje se dosta popravilo. Ipak, prilično je iscrpljen i umoran, pa su mu potrebni odmor i apsolutni mir. Očekujemo da će početkom sledeće nedelje izaći iz bolnice i da će biti premešten u centar za rehabilitaciju, ali još uvek nismo sigurni u koji. Pregovaramo s klinikom za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, ali još uvek se nismo dogovorili. Lečenje će trajati dva meseca i posle će se videti krajnji rezultati. Bata je veliki borac" - rekao je dr Milan Savić za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Uskoro u bioskopima domaći film AMANET! VIDEO

Uskoro u bioskopima domaći film AMANET! VIDEO

Premijera najnovijeg domaćeg filma AMANET zakazana je za petak, 15. oktobar. Ova uzbudljiva drama će vas zasigurno oduševiti, posebno zbog mladih glumaca koji glume u filmu Amanet, reditelja Nemanje Ćipranića.

Tekstualna vest10. oktobar 2015

Region

Svet