x
Region
Bata Živojinović neće moći samostalno da hoda
26. jul 2012. 14:14
Iako je prošao kritičan period od tri nedelje otkako je Velimir Bata Živojinović doživeo moždani udar, slavni glumac neće više biti isti. Slabije i sporije će govoriti, a bez pomagala neće moći ni da hoda.


"Bati se, nažalost, funkcije nikad neće vratiti na staro, možda samo delić toga. Njegovo zdravstveno stanje sigurno neće biti kao ranije jer je on i srčani bolesnik. O trajnim posledicama teško je govoriti, ali će ih biti. Neće moći samostalno da hoda, biće mu potrebno pomagalo. Počeo je da pomera ruke, govor mu je usporen, ali to se leči terapijama. Preživeo je kritičan period i njegovo stanje se dosta popravilo. Ipak, prilično je iscrpljen i umoran, pa su mu potrebni odmor i apsolutni mir. Očekujemo da će početkom sledeće nedelje izaći iz bolnice i da će biti premešten u centar za rehabilitaciju, ali još uvek nismo sigurni u koji. Pregovaramo s klinikom za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici, ali još uvek se nismo dogovorili. Lečenje će trajati dva meseca i posle će se videti krajnji rezultati. Bata je veliki borac" - rekao je dr Milan Savić za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: internet

   
| More    
Kako je navedeno, u BiH će uskoro započeti snimanje "Valter brani Sarajevo" rimejka, a navodno kultna uloga neće pripasti Bati Živojinoviću. Kineska kompanija koja finansira snimanje je već potpisala ugovor, uskoro se očekuje snimanje.
11. april 2014. 23:00
Seriju "Uvod u anatomiju" već je napustilo nekoliko ključnih glumaca, no u desetoj sezoni odlaze i stažisti koji su poznati po aferama sa Kristinom i Arizonom - Lija i Šejn.
27. mart 2014. 15:52
Naša najpopularnija starleta Stanija Dobrojević uživa u noćnom provodu, a društvo joj pravi ni manje ni više nego sin Lepe Brene Viktor Živojinović, pa je njihova zajednička fotografija objavljena i na društvenim mrežama.
24. mart 2014. 12:56
Supruga legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula ne odvaja se od svoje jače polovine, s kojom će na leto proslaviti 55 godina braka, i otkriva da se zdravstveno stanje čuvenog glumca, godinu i po posle moždanog udara, napokon stabilizovalo!
14. mart 2014. 21:53
Pre dve nedelje počelo je prikazivanje serije "Mala istorija Srbije" na Novoj televiziji. Čini se kako će ova serija kratke forme, sa vodećim imenima domaće glumačke scene, biti jedan od glavnih aduta ove perspektivne televizije.
11. mart 2014. 10:10
Suprug Lepe Brene i bivši teniser Boba Živojinović pripremio je ručak za Marka Jarića i Harisa Džinovića, a pored teniskog reketa kojim je postizao zadivljujuće rezultate, Boba je pokazao da dobro barata i kuhinjskim priborom.
10. mart 2014. 11:46
Naš proslavljeni glumac Bata Živojinović je uz podršku svoje supruge Lule prebrodio najtežu životnu bitku, ali uprkos svemu budan sanja o povratku pred kamere.
2. mart 2014. 13:28
2013. godina bila je turbulentna za Lepu Brenu. Njeni sinovi su otišli u Sjedinjene Američke Države na školovanje, pa je pevačica zajedno sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem morala da se prilagodi praznom domu.
31. decembar 2013. 15:44
Popularna tv serija "Kalifornikacija" prestaće posle sedam godina da se prikazuje, saopštio je kanal Showtime.
10. decembar 2013. 14:30
Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su sinoć u najužem krugu prijatelja i porodice 22. godine skladnog braka. Jedna od najpopularnijih parova Balkana venčao se pre 22 godine, 7. decembra 1991. godine.
8. decembar 2013. 19:56

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus