x
Svet
Maraja Keri će dobiti 18 miliona dolara za mesto sudije u Idolu!
25. jul 2012. 20:22
S obzirom da su iz takmičenja "Američki Idol" pre par nedelja izašli i iz privatnih razloga napustili ovaj šou, Dženifer Lopez i Stiven Tajler, producenti su se bacili u potragu za novim licima.


Jedna od njih će biti Maraja keri koja će za učešće u narednoj sezoni inkasirati neverovatnih 18 miliona dolara i to je najveći honorar za jednog sudiju koji je prošao kroz ovo takmičenje.

Dženifer lopez je za prvu sezonu dobila 12, a za drugu 15 miliona dolara, dok su njihove koleginice Krsitina Agilera i Britni Spirs za učešće sudije u "The Voice" i "The X Factor" dobile 10 odnosno 16 miliona dolara.

Pouzdani izvori tvrde da je Dženifer odustala od daljeg učešća u žiriranju jer nije dobila traženu povišicu.

Autor: S.P.

   
| More    
Nakon provokativnog tizera, Džej Lo i Igi Azele su konačno predstavile vrući spot za pesmu "Booty", i još jednom pokazale zašto su muškarci širom sveta zaluđeni njihovom seksi guzom!
19. septembar 2014. 11:34
Iako je nedavno pričala kako kreće u potragu za dečkom, Dženifer Lopez odlučila je da se trenutno posveti promociji nove pesme, kao i svojoj porodici i najbližim prijateljima.
10. septembar 2014. 00:04
Popularna Dženifer Lopez snimila je svoj najnoviji film "The Boy Next Door", u kojem je još jednom kao glumica pokazala svu svoju seksepilnost.
9. septembar 2014. 13:18
Nakon provokativnih fotografija i kratkog videa za pesmu "Botty", Dženifer Lopez predstavila je i tizer novog spota kojim je potpuno zaludela svet svojom guzom koju je istakla u prvi plan.
5. septembar 2014. 10:37
Dženifer Lopez odgovorila je na izazov Kristijana Ronalda i priključila se humanitarnoj akciji Ledeni izazov, koja za cilj ima prikupljanje pomoći za ljude obolele od miotrofične lateralne skleroze.
23. avgust 2014. 00:10
Maraja Keri i Nik Kenon odlučili su da se nakon šest godina razvedu, zbog nesuglasica koje imaju poslednjih godinu dana. Glumac je za jedan američki magazin potvrdio informacije i dodao da sa pevačicom ne živi već nekoliko meseci.
22. avgust 2014. 21:54
Latino diva Dženifer Lopez i posle dva meseca od raskida viđena je u društvu svog bivšeg dečka Kaspera Smarta, koji, svestan svojih grešaka, čini sve kako bi mu se jedna od najlepših žena sveta vratila u naručje.
21. avgust 2014. 11:06
Pop zvezda Maraja Keri koja se posle porođaja znatno ugojila zbog mirovanja i nikako nije uspevala da povrati staru kilažu, izgubila je upornošću i uz pomoć takozvane ljubičaste dijete u proteklih nekoliko meseci čak 32 kilograma!
12. avgust 2014. 15:19
Nakon šest godina naizgled savršenog braka, jedan od najomiljenijih holivudskih parova Maraja Keri i Nik Kenon su pred razvodom, pišu američki tabloidi.
9. avgust 2014. 23:42
Latino zvezda Dženifer Lopez rešila je izgleda ne samo da zauvek raskrsti sa dugogodišnjim dečkom Kasperom Smartom, već i da potpuno promeni stajling! Tako je svoju prepoznatljivu dugu kosu ošišala na kratko, poput svake žene koja se suočava sa emotivnim problemom...
1. avgust 2014. 17:06

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus