Region

Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku

Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se, poručio legendarni glumac, koji leži u bolnici „Sveti Sava“ .

Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku"Dobiću i ovu bitku. Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se!" - poručio je  za Kurir legendarni glumac Velimir Bata Živojinović.

Valter  je ovu kratku izjavu prosledio preko svog kućnog prijatelja, koji mu svakog dana dolazi u posetu. Pošto leži na intenzivnoj nezi, samo uzak krug ljudi može da ga obiđe, a naša ekipa je svakoga dana ispred ulaza u bolnicu „Sveti Sava“ i komunicira sa članovima njegove porodice i osobama kojima je dozvoljen pristup u Batinu sobu.

Zamoli smo ih da nam izađu u susret i Živojinoviću prenesu našu podršku i zamole ga da nam kaže kako se oseća. Oni su to i učinili iako on i dalje otežano govori.

Inače, danas je 21. dan otkako je slavni glumac doživeo moždani udar. Prema lekarskoj proceni, upravo toliko traje kritični period bolesti, što bi trebalo da znači da će sada uslediti faza oporavka. Ukoliko sve bude kako treba, Bata će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

Izvor: Svet Plus

Komentari

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

Obaveštavamo vas da, posle veoma uspešnog premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u, film TEORIJA SVEGA (THE THEORY OF EVERYTHING) od četvrtka, 19. marta, stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

Tekstualna vest17. mart 2015

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

Na nedavno održanom FESTU, glavnu nagradu – Beogradskog pobednika za najbolji film u glavnom takmičarskom programu dobio je film Vuk (Theeb) reditelja Nadži Abu Novara. Zbog velikog interesovanja, Beograđanima je od juče 14.marta omogoćeno da gledaju Nadžijevo debitansko dugometražno ostvarenje na repertoaru Dvorane doma sindikata.

Tekstualna vest15. mart 2015

Region

Svet