x
Region
Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku
24. jul 2012. 15:13
Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se, poručio legendarni glumac, koji leži u bolnici „Sveti Sava“ .


"Dobiću i ovu bitku. Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se!" - poručio je  za Kurir legendarni glumac Velimir Bata Živojinović.

Valter  je ovu kratku izjavu prosledio preko svog kućnog prijatelja, koji mu svakog dana dolazi u posetu. Pošto leži na intenzivnoj nezi, samo uzak krug ljudi može da ga obiđe, a naša ekipa je svakoga dana ispred ulaza u bolnicu „Sveti Sava“ i komunicira sa članovima njegove porodice i osobama kojima je dozvoljen pristup u Batinu sobu.

Zamoli smo ih da nam izađu u susret i Živojinoviću prenesu našu podršku i zamole ga da nam kaže kako se oseća. Oni su to i učinili iako on i dalje otežano govori.

Inače, danas je 21. dan otkako je slavni glumac doživeo moždani udar. Prema lekarskoj proceni, upravo toliko traje kritični period bolesti, što bi trebalo da znači da će sada uslediti faza oporavka. Ukoliko sve bude kako treba, Bata će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

   
| More    
Lepa Brena zajedno sa svojim suprugom je pre nekoliko dana su u svom domu organizovali žurku, na kojoj se pored brojnih gostiju našala i bivša supruga Bobe Živojinovića, Zorica.
8. jul 2014. 17:26
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović žurkom su dočekali Bobinog najstarijeg sina Filipa (29), koji je pre dva dana sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Majom Mandžukom (32), doputovao iz Los Anđelesa u Beograd.
5. jul 2014. 15:08
Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, odlično se zabavljao tokom finalne večeri Zvezda Granda. Novinarima u bekstejdžu je otkrio, kako jedva čeka, da izbaci mamu i tatu iz kuće pa da organizuje ludu zabavu.
30. jun 2014. 21:09
Prva klapa nove serije po romanu Mir Jam "To je bilo jedne noći na Jadranu" pašće sredinom avgusta. Radni naziv serije koju će režirati Ivan Stefanović je "Jedne letnje noći", a glavne uloge biće poverene mladim, neafirmisanim glumcima.
30. jun 2014. 13:51
Naš legendarni glumac Velimir Bata Živojinović danas je proslavio svoj 81. rođendan. Živojinović, koji je rođen 5. juna 1933. u Koraćici kod Mladenovca, nedaleko od Beograda, odigrao je mnoštvo uloga na prostoru negdašnje Jugoslavije.
5. jun 2014. 21:22
Andija Aki Marković je nedavno upao u tuču sa menadžerom, a Viktor Živojinović, sin Lepe Brene se našao u središtu tuče, pa je odmah razdvojio zavađene strane, a kako se čini spasao pevača od sigurnih batina.
29. maj 2014. 21:11
Venčani kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića, rumunski teniski stručnjak Jon Cirjak, odlučio je da se pridruži humanitarnoj akciji i da na račun Vlade Srbije uplati 100.000 dolara za pomoć nastradalima u poplavama.
22. maj 2014. 11:48
Nakon što su mediji njenog najmlađeg sina dovodili u vezu sa raznim poznatim devojkama, Lepa Brena kaže da je normalno da njenog Viktora jure dame, ali i dodaje da je još uvek mali da bi imao ozbiljnu vezu.
21. april 2014. 16:15
Kako je navedeno, u BiH će uskoro započeti snimanje "Valter brani Sarajevo" rimejka, a navodno kultna uloga neće pripasti Bati Živojinoviću. Kineska kompanija koja finansira snimanje je već potpisala ugovor, uskoro se očekuje snimanje.
11. april 2014. 23:00
Seriju "Uvod u anatomiju" već je napustilo nekoliko ključnih glumaca, no u desetoj sezoni odlaze i stažisti koji su poznati po aferama sa Kristinom i Arizonom - Lija i Šejn.
27. mart 2014. 15:52

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus