x
Region
Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku
24. jul 2012. 15:13
Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se, poručio legendarni glumac, koji leži u bolnici „Sveti Sava“ .


"Dobiću i ovu bitku. Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se!" - poručio je  za Kurir legendarni glumac Velimir Bata Živojinović.

Valter  je ovu kratku izjavu prosledio preko svog kućnog prijatelja, koji mu svakog dana dolazi u posetu. Pošto leži na intenzivnoj nezi, samo uzak krug ljudi može da ga obiđe, a naša ekipa je svakoga dana ispred ulaza u bolnicu „Sveti Sava“ i komunicira sa članovima njegove porodice i osobama kojima je dozvoljen pristup u Batinu sobu.

Zamoli smo ih da nam izađu u susret i Živojinoviću prenesu našu podršku i zamole ga da nam kaže kako se oseća. Oni su to i učinili iako on i dalje otežano govori.

Inače, danas je 21. dan otkako je slavni glumac doživeo moždani udar. Prema lekarskoj proceni, upravo toliko traje kritični period bolesti, što bi trebalo da znači da će sada uslediti faza oporavka. Ukoliko sve bude kako treba, Bata će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

   
| More    
Filip Živojinović prihvatio je ledeni izazov i priključio se brojnim domaćim i stranim zvezdama u humanitarnoj akciji koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze.
26. avgust 2014. 21:46
Lepa Brena se i posle svih problema sa kojima se ovog leta suočila, odlično zabavila na popularnom Zrću na Pagu, gde je kao prava tinejdžerka uživala u društvu nekolicine prijatelja i supruga Bobe Živojinovića.
20. avgust 2014. 11:31
Serijal "Srećni ljudi" ponovo možete pratiti na RTS-u, šesti put od premijernog emitovanja popularne serije. Ipak, postoje neki detalji koje niste znali o porodici Golubović i glumcima...
11. avgust 2014. 13:29
Lepa Brena, koja se uspešno oporavlja u Novom Vinodolskom posle preloma i operacije desnog zgloba i levog lakta, otišla je u nedelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će sa suprugom Slobodanom Živojinovićem provesti nekoliko dana.
11. avgust 2014. 10:41
Naš legendarni glumac Velimir Bata Živojinović izašao je iz bolnice, nakon što je primljen zbog gangrene stopala, a lekar koji se trudi da Batin oporavak bude što uspešniji otišao je na Kubu kako bi doneo još doza lekova za glumca.
10. avgust 2014. 12:14
Lepa Brena zajedno sa svojim suprugom je pre nekoliko dana su u svom domu organizovali žurku, na kojoj se pored brojnih gostiju našala i bivša supruga Bobe Živojinovića, Zorica.
8. jul 2014. 17:26
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović žurkom su dočekali Bobinog najstarijeg sina Filipa (29), koji je pre dva dana sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Majom Mandžukom (32), doputovao iz Los Anđelesa u Beograd.
5. jul 2014. 15:08
Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, odlično se zabavljao tokom finalne večeri Zvezda Granda. Novinarima u bekstejdžu je otkrio, kako jedva čeka, da izbaci mamu i tatu iz kuće pa da organizuje ludu zabavu.
30. jun 2014. 21:09
Prva klapa nove serije po romanu Mir Jam "To je bilo jedne noći na Jadranu" pašće sredinom avgusta. Radni naziv serije koju će režirati Ivan Stefanović je "Jedne letnje noći", a glavne uloge biće poverene mladim, neafirmisanim glumcima.
30. jun 2014. 13:51
Naš legendarni glumac Velimir Bata Živojinović danas je proslavio svoj 81. rođendan. Živojinović, koji je rođen 5. juna 1933. u Koraćici kod Mladenovca, nedaleko od Beograda, odigrao je mnoštvo uloga na prostoru negdašnje Jugoslavije.
5. jun 2014. 21:22

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus