Region

Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku

Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se, poručio legendarni glumac, koji leži u bolnici „Sveti Sava“ .

Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku"Dobiću i ovu bitku. Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se!" - poručio je  za Kurir legendarni glumac Velimir Bata Živojinović.

Valter  je ovu kratku izjavu prosledio preko svog kućnog prijatelja, koji mu svakog dana dolazi u posetu. Pošto leži na intenzivnoj nezi, samo uzak krug ljudi može da ga obiđe, a naša ekipa je svakoga dana ispred ulaza u bolnicu „Sveti Sava“ i komunicira sa članovima njegove porodice i osobama kojima je dozvoljen pristup u Batinu sobu.

Zamoli smo ih da nam izađu u susret i Živojinoviću prenesu našu podršku i zamole ga da nam kaže kako se oseća. Oni su to i učinili iako on i dalje otežano govori.

Inače, danas je 21. dan otkako je slavni glumac doživeo moždani udar. Prema lekarskoj proceni, upravo toliko traje kritični period bolesti, što bi trebalo da znači da će sada uslediti faza oporavka. Ukoliko sve bude kako treba, Bata će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Uzbudljiva fantazija PAN uskoro u bioskopima! VIDEO

Uzbudljiva fantazija PAN uskoro u bioskopima! VIDEO

Od 8. oktobra u vašim bioskopima imaćete priliku da pogledate uzbudljivu fantaziju "Pan: Putovanje u zemlju Nedođiju". Pan je potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao J.M. Bari.

Tekstualna vest4. oktobar 2015

Region

Svet