x
Region
Bata Živojinović: Dobiću i ovu bitku
24. jul 2012. 15:13
Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se, poručio legendarni glumac, koji leži u bolnici „Sveti Sava“ .


"Dobiću i ovu bitku. Optimista sam i mislim pozitivno. Ne dam se!" - poručio je  za Kurir legendarni glumac Velimir Bata Živojinović.

Valter  je ovu kratku izjavu prosledio preko svog kućnog prijatelja, koji mu svakog dana dolazi u posetu. Pošto leži na intenzivnoj nezi, samo uzak krug ljudi može da ga obiđe, a naša ekipa je svakoga dana ispred ulaza u bolnicu „Sveti Sava“ i komunicira sa članovima njegove porodice i osobama kojima je dozvoljen pristup u Batinu sobu.

Zamoli smo ih da nam izađu u susret i Živojinoviću prenesu našu podršku i zamole ga da nam kaže kako se oseća. Oni su to i učinili iako on i dalje otežano govori.

Inače, danas je 21. dan otkako je slavni glumac doživeo moždani udar. Prema lekarskoj proceni, upravo toliko traje kritični period bolesti, što bi trebalo da znači da će sada uslediti faza oporavka. Ukoliko sve bude kako treba, Bata će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

   
| More    
Kako je navedeno, u BiH će uskoro započeti snimanje "Valter brani Sarajevo" rimejka, a navodno kultna uloga neće pripasti Bati Živojinoviću. Kineska kompanija koja finansira snimanje je već potpisala ugovor, uskoro se očekuje snimanje.
11. april 2014. 23:00
Seriju "Uvod u anatomiju" već je napustilo nekoliko ključnih glumaca, no u desetoj sezoni odlaze i stažisti koji su poznati po aferama sa Kristinom i Arizonom - Lija i Šejn.
27. mart 2014. 15:52
Naša najpopularnija starleta Stanija Dobrojević uživa u noćnom provodu, a društvo joj pravi ni manje ni više nego sin Lepe Brene Viktor Živojinović, pa je njihova zajednička fotografija objavljena i na društvenim mrežama.
24. mart 2014. 12:56
Supruga legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula ne odvaja se od svoje jače polovine, s kojom će na leto proslaviti 55 godina braka, i otkriva da se zdravstveno stanje čuvenog glumca, godinu i po posle moždanog udara, napokon stabilizovalo!
14. mart 2014. 21:53
Pre dve nedelje počelo je prikazivanje serije "Mala istorija Srbije" na Novoj televiziji. Čini se kako će ova serija kratke forme, sa vodećim imenima domaće glumačke scene, biti jedan od glavnih aduta ove perspektivne televizije.
11. mart 2014. 10:10
Suprug Lepe Brene i bivši teniser Boba Živojinović pripremio je ručak za Marka Jarića i Harisa Džinovića, a pored teniskog reketa kojim je postizao zadivljujuće rezultate, Boba je pokazao da dobro barata i kuhinjskim priborom.
10. mart 2014. 11:46
Naš proslavljeni glumac Bata Živojinović je uz podršku svoje supruge Lule prebrodio najtežu životnu bitku, ali uprkos svemu budan sanja o povratku pred kamere.
2. mart 2014. 13:28
2013. godina bila je turbulentna za Lepu Brenu. Njeni sinovi su otišli u Sjedinjene Američke Države na školovanje, pa je pevačica zajedno sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem morala da se prilagodi praznom domu.
31. decembar 2013. 15:44
Popularna tv serija "Kalifornikacija" prestaće posle sedam godina da se prikazuje, saopštio je kanal Showtime.
10. decembar 2013. 14:30
Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su sinoć u najužem krugu prijatelja i porodice 22. godine skladnog braka. Jedna od najpopularnijih parova Balkana venčao se pre 22 godine, 7. decembra 1991. godine.
8. decembar 2013. 19:56

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus