x
Region
Konačno: Lepa voditeljka se razgolitila! (Foto)
17. jul 2012. 22:52
Lepa voditeljka emisije "Sve za ljubav" Katarina Šišmanović ostavlja bez daha!


Do sada nismo imali prilike da je vidimo u ovom izdanju. Na radost svih muškaraca, Katarina je rešila da putem društvene mreže pokaže kako uživa ovog leta. U kupaćem kostimu, pozirala je ispred lepe peščane plaže i morskog plavetnila. Ravan stomak i zategnuto telo nisu toliko dolazili do izražaja u haljinicama koje je do sada nosila u svojim emisijama, tako da ovo njeno izdanje predstavlja pravo letnje osveženje. 

Koje je letovalište u pitanju, uskoro ćemo saznati a do tada uživajte u ovom lepom pejzažu.


Autor: M.R.
Foto: Facebook

   
| More    
Maneken Bane Janković i Katarina Živković odlučili su da nakon nekoliko meseci od raskida opet daju šansu ljubavi. Pevačica je u petak mankenu priredila prijatno iznenađenje, kada se pojavila u lokalu.
20. jul 2014. 19:54
Pevačica Katarina Živković i voditelj Bane Janković ponovo su zajedno, na oduševljenje njihovih fanova, koji kao da su predosetili i samo čekali da se ovaj par pomiri i ponovo počne da se viđa.
19. jul 2014. 14:22
Bivši verenik Katarine Živković, maneken Branislav Bane Janković, ovih je dana okupiran renoviranjem prostora koji će upotrebiti za svoj novi restoran, a čije će se otvaranje dogoditi upravo na pevačicin rođendan.
2. jul 2014. 23:23
Mlade, ali uspešne Grandove zvezde Katarina Živković i Aleksandra Prijović već duže vreme uživaju u dalekoj Australiji, gde borave u sklopu svoje velike turneje. Uživale su i u Sidneju, a oprobale su sreću i na kockarskim aparatima.
2. jul 2014. 14:04
Katarina Živković trenutno se nalazi na turneji u Australiji, gde pored brojnih koncerata uspeva da uživa i u slobodnom vremenu sa, za sada nepoznatim momkom.
23. jun 2014. 17:31
Katarina Živković, tokom boravka u Minhenu zbog svoje nepažnje izgubila je mobilni telefon, iako u njemu nije bilo provokativnih fotografija, pevačica je u strahu da će njene poruke osvanuti u javnosti.
10. jun 2014. 00:28
Katarina Živković predstavila je novu pesmu pod nazivom Da zaboravim u kojoj je opisala svoj nedavni raskid trogodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem koji je za pevačicu bio jako bolan.
10. maj 2014. 21:07
Katarina Živković i Bane Janković su ostali u prijateljskim odnosima, čak je Bane nastavio da radi kao Kaćin menadžer. Katarina je otkrila da je samo jednom u životu zaplakala, kao i da se kaje zbog toga.
5. maj 2014. 22:19
Bane Janković na sve moguće načine pokušava da ubedi Katarinu Živković da mu se vrati. Maneken je u stanu u kom je živeo sa pevačicom ostavio sve stvari, a nastavio je i da radi kao njen menadžer, te joj zakazuje što više nastupa da bi više vremena provodio sa njom.
3. maj 2014. 22:10
Nakon što je ispala iz šoua Ples sa zvezdama, Katarina Šišmanović otkriva da je tokom takmičenja zadobila ozbiljne povrede i da se još uvek oporavlja od njih. Šarmantna voditeljka ne krije zadovoljstvo što je bila deo ovog humanitarnog projekta.
30. april 2014. 10:27

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus