x
Region
Kako joj odoleti: Rada Manojlović zavodi svojom pojavom na plaži (Foto)
11. jul 2012. 20:47
Nije ni čudo što se za njen nastup uvek traži mesto više! Rada Manojlović prosto pleni muške a i ženske poglede svojim "zmijskim" telom.


Provokativna, u bikiniju sa kristalima plave boje, zavodila je muška srca. Dok su muškarci ostajali bez daha, ženski deo publike je komentarisao njen izgled.

Možemo da zaključimo samo jedno:

Rada je prava bomba!

Autor: M.R.
Foto: DM SAT

   
| More    
Rada Manojlović je pre par dana otputovala u Ameriku na jednomesečnu turneju, pa je u slobodnim trenucima obilazila zanimljivosti, a uspela je čak i da poseti uzbudljivu NBA utakmicu.
10. april 2014. 22:16
Rada Manojlović je otputovala u Ameriku gde će imati jednomesečnu turneju, a da bi spojila lepo i korisno slobodne dane će provoditi sa dečkom Momirom Gajićem. Ona je objavila slike sa Floride, ali bez dečka.
6. april 2014. 13:43
Rada Manojlović provešće mesec dana u Americi, gde će imati seriju koncerata, ali će sve slobodno vreme provesti sa dečkom Momirom Gajićem. Pred put, pecvačica je otkrila da neće spavati u kuću svog dečka, već u hotelu.
4. april 2014. 09:32
Rada Manojlović otputovala je juče u Ameriku gde će pored jednomesečne zakazane turneje, konačno uživati i u zagrljaju svog dečka Momira Gajića koji je sa nestrpljenjem očekuje.
3. april 2014. 14:42
Humanitarnu akciju u sklopu koje će u utakmici učestvovati popularna imena naše muzičke scene i ekipa filmskog projekta "Montevideo", a koju će organizovati Rada Manojlović sa dečkom Momirom Gajićem, podržao je i direktor Grand produkcije Saša Popović.
3. april 2014. 10:01
Rada Manojlović posle više od mesec dana konačno je dobila američku vizu, zbog turneje na koju putuje sutra ujutru, ali će pevačica u isto vreme moći i da poseti dečka Momira Gajića, koji joj prema njenim rečima jako nedostaje.
1. april 2014. 08:48
Pevačica Rada Manojliović je trenutno jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi, odgovorila je na pitanja i otkrila da nije osoba koja se lako nervira, da je bila zaljubljena u Breda Pita, kao i da je nerviraju razmaženi muškarci.
28. mart 2014. 10:29
Rada Manojlović izuzetno je razočarana što su mediji pogrešno protumačili njenu izjavu "Navukla sam se na iglu" i  ističe kako je samo htela na šaljiv način da kaže da su joj infuzije u nekoliko navrata podigle imunitet i dale snagu.
15. mart 2014. 22:37
Pevačica Rada Manojlović otkrila je u emisiji kod Ognjena Amidžića da se pokajala što je javno progovorila o svojoj vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem.
12. mart 2014. 23:56
Gostujući u jednoj emisiji Rada Manojlović požalila se voditeljki kako su joj isključili mobilni telefon, jer nije stigla da platila račun.
11. mart 2014. 09:57

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus