x
Svet
Leni Kravic smuvao bivšu devojku Džordža Klunija?
9. jul 2012. 21:11
Leni Kravic je prošle nedelje dospeo na naslovne strane zbog priče da “teši” Vanesu Paradi, koja se rastala od Džonija Depa nakon 14 godina veze i dvoje dece.


Američka štampa piše da je Leni Kravic ustvari u vezi sa lepom Italijankom Elizabetom Kanalis, koja je bila u dvogodišnjoj vezi sa Džordžom Klunijem.

Ova dama je bila u bekstejdžu na koncertu Lenija na Ibici, i koliko se moglo primetiti izgledali su jako "blisko".Autor: M.R.
Izvor: Svet / Mondo
Foto: Internet

   
| More    
Džoni Dep za sebe kaže da je patetičan i da su mu strane sve stvari vezane za tehnologiju, ali takođe i da se plaši da čita o sebi na internetu jer ne zna na kakve sve glasine može da naleti.
18. april 2014. 21:24
Džoni Dep se našao u čudu kada je dobio poziv da bude svedok na suđenju za ubistvo gde je njegova navodno bivša devojka optužena za ubistvo pešaka koga je udarila i vukla skoro dva kilometra autom.
13. april 2014. 13:06
Džoni Dep je već postao redovni gost emisije koju vodi Džimi Kimel, "Uživo sa Džimijem Kimelom", a već drugi put u godinu dana ga je poljubio u usta baš u toj emisiji.
8. april 2014. 21:20
Džoni Dep i Amber Herd pre nekoliko dana su objavili svoju veridbu, a sada su se pojavile i glasine da će ovaj poznati par uskoro dobiti i prinovu, kao i da je glumac presrećan što će se ponovo ostvariti u ulozi oca.
3. april 2014. 22:58
Džoni Dep je pokazao dijamantski verenički prsten i time potvrdio glasine da se verio sa svojom devojkom Amber Herd. Prsten je prvenstveno bio namenjen njoj, ali pošto joj je veliki glumac je odlučio da ga nosi.
1. april 2014. 20:17
Jedna od najpopularnijih svetskih glumica Anđelina Džoli navodno se protivi ženidbi Džonija Depa, koji je odlučuo da pred oltar odvede Amber Herd sa kojom je već dugo u vezi i krajnje je vreme da se ona kruniše brakom.
14. mart 2014. 11:58
Stejsi Kibler, nekadašnja rvačica i bivša devojka večitog neženje Džordža Klunija udala se pre samo nekoliko dana za Džareda Pobre, a danas je poznati par objavio i srećnu vest da će postati roditelji.
13. mart 2014. 22:29
Stejsi Kibler, nekadašnja rvačica i bivša devojka večitog neženje Džordža Klunija odala se za Džareda Pobrea u Meksiku sa kojim je počela da se zabavlja samo mesec dana nakon raskida od Klunija.
9. mart 2014. 13:23
Glumica Eva Mendes nedavno se rastala od Rajana Goslinga, a izgleda da su ovi tračevi istiniti jer je Džordž Kluni već "bacio oko" na slobodnu Evu.
1. mart 2014. 21:24
Džoni Dep je Vanesu Paradi ostavio posle 15 godina veze, zbog mlađe Amber Herd sa kojom je odlučio da stane na ludi kamen, a bivšu devojku pozvao je na svoje venčanje, što je već bilo dovoljno iznenađujuće.
17. februar 2014. 13:53

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus