Adem Ljajić kupio stan Staniji Dobrojević

Adem Ljajić i Stanija Dobrojević više ne mogu da sakriju svoju vezu, a da je mladi fudbaler potpuno izgubio glavu za starletom potvrđuje i to što je ovih dana kupio stan u blizini Beogradske arene vredan 150.000 evra, u kome ima nameru da se viđa sa njom.

Adem Ljajić kupio stan Staniji DobrojevićTako će Ljajić olakšati život i Staniji i sebi, jer je zbog još sveže veze s novopečenom pevačicom dosta vremena provodio u Novom Sadu. Nakon neuspelog skrivanja, zaljubljeni par viđen je na Crnogorskom primorju, gde su proveli šest dana odmora u luksuznom hotelu u Bečićima.

Stanija i Adem su se u Srbiju vratili odvojeno, a mesto ponovnog susreta sigurno će biti novo ljubavno gnezdo kod hotela “In”.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dara Bubamara sa sinom u Srbiji! FOTO

Dara Bubamara sa sinom u Srbiji! FOTO

Poznato nam je da Dara sa suprugom i sinom živi u Parizu, ali zbog poslovnih obaveza i nove pesme, Dara je već neko vreme u Srbiji. Kod nje došao je i njen sin!

Vest sa galerijom9. april 2015

SPEKTAKL: Nova pravila i nova scenografija u Pinkovim zvezdama od subote FOTO

SPEKTAKL: Nova pravila i nova scenografija u Pinkovim zvezdama od subote FOTO

Treći krug najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde, počinje ove subote. Novi krug donosi i nova pravila pa će se tokom večeri smenjivati šest grupa po 4 pevača koji će se međusobno nadmetati. Ćlanovi žirija više neće podizati stolice već će izvođenje numera ocenjivati elektronski.

Vest sa galerijom9. april 2015

Region

Svet