Najnovije vesti

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!

Spojila lepo i korisno! Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki, promovisala je novi parfem „fragrance 03“, a tom prilikom je bila i više nego uzbuđena.

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako se Rakočevićeva oznojila ispod miške, a na istoj se naziru i njene bradavice ispod duge haljine koju je nosila!

Da li zbog treme koja ju je verovatno tada obuzela ili zbog slabe klime, kreatorka se veoma oznojila. Ali nas interesuje koga je Verica Rakočević videla kada su se i njene bradavice toliko uzbudile? A možda je uzrok izbuđenju bilo prenaglašeno osećanje odgovornosti jer je poznato da je Rakočevićeva perfekcionista, piše Alo!

Vericu i njen novi parfem podržale su svojim prisustvom brojne poznate ličnosti. Kao i obično, u centru pažnje bila je kreatorkina ćerka Elena Karić, a zapažena je bila i Suzana Mančić, koja se doterala u stilu legendarne holivudske glumice Merilin Monro. Pored njih, došli su i Ognjan Ogi Radivojević, Leontina Vukomanović, Ana Stanić, Ivana Peters....

Osim što su imali priliku da prvi osete miris novog parfema, prisutni su uživali i u flamenku, koji su devojke izvele, a program su vodili TV zvezda Boško Jakovljević i glumica Lena Bogdanović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Milica Todorović potpuno gola pred kamerama! FOTO

Milica Todorović potpuno gola pred kamerama! FOTO

Milica Todorović nedavno je gostovala u Sloveniji, gde je zbog poslovnih obaveza provela četiri dana. Kako bi se pripremila za nastup, pevačica je odlučila da ode na masažu i tada se potpuno obnažila pred kamerama.

Vest sa galerijom21. januar 2015

Sin Marine Tucaković šokirao javnost svojim priznanjem!

Sin Marine Tucaković šokirao javnost svojim priznanjem!

Sin Marine Tucaković, gostujući u jednoj emisiji na televiziji Prva otkrio je šokantnu istinu pred kamerama. Naime, Milan Laća Radulović izjavio je, kako je svojevremeno legendarnom pevaču, Harisu Džinoviću piškio u viksi.

Vest sa galerijom21. januar 2015

Željko Šašić i Dara Bubamara ozbiljno zaratili!

Željko Šašić i Dara Bubamara ozbiljno zaratili!

Željko Šašić ozbiljno je isprozivao pevačicu Daru Bubamaru zbog provokativnih fotografija koje u poslednje vreme često objavljuje putem društvenih mreža. Popularnom pevaču, najviše je zametalo što njegova koleginica konstantno ističe svoje bujno poprsje.

Vest sa galerijom21. januar 2015

Region

Svet