x
Region
Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!
30. jun 2012. 12:42
Spojila lepo i korisno! Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki, promovisala je novi parfem „fragrance 03“, a tom prilikom je bila i više nego uzbuđena.


Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako se Rakočevićeva oznojila ispod miške, a na istoj se naziru i njene bradavice ispod duge haljine koju je nosila!

Da li zbog treme koja ju je verovatno tada obuzela ili zbog slabe klime, kreatorka se veoma oznojila. Ali nas interesuje koga je Verica Rakočević videla kada su se i njene bradavice toliko uzbudile? A možda je uzrok izbuđenju bilo prenaglašeno osećanje odgovornosti jer je poznato da je Rakočevićeva perfekcionista, piše Alo!

Vericu i njen novi parfem podržale su svojim prisustvom brojne poznate ličnosti. Kao i obično, u centru pažnje bila je kreatorkina ćerka Elena Karić, a zapažena je bila i Suzana Mančić, koja se doterala u stilu legendarne holivudske glumice Merilin Monro. Pored njih, došli su i Ognjan Ogi Radivojević, Leontina Vukomanović, Ana Stanić, Ivana Peters....

Osim što su imali priliku da prvi osete miris novog parfema, prisutni su uživali i u flamenku, koji su devojke izvele, a program su vodili TV zvezda Boško Jakovljević i glumica Lena Bogdanović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

   
| More    
Veljko Kuzmančević posvetio je tetovažu na ruci svojoj supruzi, modnoj kreatorki Verici Rakočević i uprkos svemu iskazao veliku količinu ljubavi prema svojoj izabranici.
23. avgust 2014. 14:20
Kreatorka Verica Rakočević i njen 36 godina mlađi muž Veljko Kuzmančević uživaju na jednom od najskupljih bazena u Tivtu. Bazen je predivan, a uz to ide i basnoslovna cifra za upad...
5. avgust 2014. 15:37
Verica Rakočević zajedno sa svojim suprugom Veljkom provela je nekoliko dana na Svetom Stefanu. Modna kreatorka požalila se svojim fanovima putem društvene mreže Fejsbuk, da je doživela pravo razočarenje kada joj se konobar u jednom restoranu obratio na engleskom jeziku.
27. jul 2014. 21:57
Atraktivna manakenka Dragana Džajić vidno uživa u onome što vidi u ogledalu, a i društvene mreže svakodnevno obasipa provokativnim fotografijama koje govore da joj samopouzdanja apsolutno ne nedostaje.
5. jul 2014. 12:34
Verica Rakočević takođe je pružila podršku Ivani Stamenković Sindi, kojoj je sud oduzeo strateljstvo nad ćerkom Petrom i dodelio ga ocu. Kreatorka je šokirana ovim saznanjem, a svoj revolt iskazala je putem društvene mreže Fejsbuk.
25. jun 2014. 19:11
Verica Rakočević (65) svakako uživa u braku sa svojim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem (35), a osim sjajnog izgleda Verica se defitnitivno može pohvaliti i izvanrednom top formom.
7. jun 2014. 21:27
Verica Rakočević je na društvenoj mreži Fejsbuk javno iskritikovala elektrodistibuciju jer je sramota, kako je navela, da dežurne službe uopšte ne rade, pa čitav Vrčin nema struje.
21. april 2014. 20:35
Dara Bubamara odlučila je da tuži Vericu Rakočević zbog uvreda koje je uputila na račun njenog izgleda. Pevačica je rešila da se rasprava između nje i kreatorke okonča na sudu.
2. april 2014. 10:09
Verica Rakočević potvrdila je da se ni u jednom trenutku nije pokajala  zbog onoga što je izgovporila na račun izgleda Ane Bekute, ali i dodaje da se nije nadala da će biti izložena tolikom medijskom linču.
1. april 2014. 11:22
Viktorijin anđeo Ducen Kros koja se nalazi u šestom mesecu trudnaće, novom golišavom fotografijom na Instagramu pokazala je svoj trudnički stomak, a obožavaocima je otkrila da će kroz nekoliko meseci roditi devojčicu.
23. mart 2014. 14:00

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus