x
Region
Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!
30. jun 2012. 12:42
Spojila lepo i korisno! Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki, promovisala je novi parfem „fragrance 03“, a tom prilikom je bila i više nego uzbuđena.


Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako se Rakočevićeva oznojila ispod miške, a na istoj se naziru i njene bradavice ispod duge haljine koju je nosila!

Da li zbog treme koja ju je verovatno tada obuzela ili zbog slabe klime, kreatorka se veoma oznojila. Ali nas interesuje koga je Verica Rakočević videla kada su se i njene bradavice toliko uzbudile? A možda je uzrok izbuđenju bilo prenaglašeno osećanje odgovornosti jer je poznato da je Rakočevićeva perfekcionista, piše Alo!

Vericu i njen novi parfem podržale su svojim prisustvom brojne poznate ličnosti. Kao i obično, u centru pažnje bila je kreatorkina ćerka Elena Karić, a zapažena je bila i Suzana Mančić, koja se doterala u stilu legendarne holivudske glumice Merilin Monro. Pored njih, došli su i Ognjan Ogi Radivojević, Leontina Vukomanović, Ana Stanić, Ivana Peters....

Osim što su imali priliku da prvi osete miris novog parfema, prisutni su uživali i u flamenku, koji su devojke izvele, a program su vodili TV zvezda Boško Jakovljević i glumica Lena Bogdanović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

   
| More    
Dara Bubamara odlučila je da tuži Vericu Rakočević zbog uvreda koje je uputila na račun njenog izgleda. Pevačica je rešila da se rasprava između nje i kreatorke okonča na sudu.
2. april 2014. 10:09
Verica Rakočević potvrdila je da se ni u jednom trenutku nije pokajala  zbog onoga što je izgovporila na račun izgleda Ane Bekute, ali i dodaje da se nije nadala da će biti izložena tolikom medijskom linču.
1. april 2014. 11:22
Viktorijin anđeo Ducen Kros koja se nalazi u šestom mesecu trudnaće, novom golišavom fotografijom na Instagramu pokazala je svoj trudnički stomak, a obožavaocima je otkrila da će kroz nekoliko meseci roditi devojčicu.
23. mart 2014. 14:00
Dara Bubamara nije mogla da ostane neutralna kada je Verica Rakočević rekla da ima kratke noge i veliku zadnjicu i da zbog toga ne treba da nosi usku garderobu, ali je kreatorka ipak uputila izvinjenje i posle Darinog odgovora.
20. mart 2014. 13:32
Pevačica Dara Bubamara nije oprostila Verici Rakočević komentar da žene sa kratkim nogama i velikom pozadinom ne treba da se oblače u usku garderobu, pa je odgovorila na njene primedbe.
18. mart 2014. 20:59
Otkako su Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmanović našli svoje utočište od gradske gužve u naselju u blizini Avale, njih dvoje su retko viđeni u centru Beograda. Ali kada jesu, onda deluju zaljubljenije nego ikad!
17. mart 2014. 11:50
Manekenka Larisa Rikelme, najseksipilnija i najpopularnija najvijačica na svetu, koja se proslavila na SP u fudbalu 2010. opljačkana je i pretučena u Argentini dok je boravila kod budućeg supruga, fudbalera Džonatana Fabra.
13. mart 2014. 16:59
Pevačica Ana Bekuta, koja se priprema za već tradicionalni koncert u beogradskom Sava Centru zakazan za 13. mart, odgovorila je na uvredljive komentare Verice Rakočević na račun njenog izgleda.
7. mart 2014. 21:17
Kreatorka Verica Rakočević bila je deo žirija koji svake nedelje komentariše stil poznatih u emisiji "Ekskluziv", a ovom priliku mnoge dame iz sveta estrade su iskritikovane, dok su neke čak dobile i pohvale.
6. mart 2014. 10:37
Modnoj kreatorki Verici Rakočević i njenom suprugu Veljku Kuzmančeviću je na vrata došla nova prinova. Napušteni zlatni retriver se pojavio na vratima njihove kuće i oni su ga odmah udomili.
3. mart 2014. 14:14

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus