Najnovije vesti

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!

Spojila lepo i korisno! Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki, promovisala je novi parfem „fragrance 03“, a tom prilikom je bila i više nego uzbuđena.

Verica Rakočević oznojena i uzbuđena!Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako se Rakočevićeva oznojila ispod miške, a na istoj se naziru i njene bradavice ispod duge haljine koju je nosila!

Da li zbog treme koja ju je verovatno tada obuzela ili zbog slabe klime, kreatorka se veoma oznojila. Ali nas interesuje koga je Verica Rakočević videla kada su se i njene bradavice toliko uzbudile? A možda je uzrok izbuđenju bilo prenaglašeno osećanje odgovornosti jer je poznato da je Rakočevićeva perfekcionista, piše Alo!

Vericu i njen novi parfem podržale su svojim prisustvom brojne poznate ličnosti. Kao i obično, u centru pažnje bila je kreatorkina ćerka Elena Karić, a zapažena je bila i Suzana Mančić, koja se doterala u stilu legendarne holivudske glumice Merilin Monro. Pored njih, došli su i Ognjan Ogi Radivojević, Leontina Vukomanović, Ana Stanić, Ivana Peters....

Osim što su imali priliku da prvi osete miris novog parfema, prisutni su uživali i u flamenku, koji su devojke izvele, a program su vodili TV zvezda Boško Jakovljević i glumica Lena Bogdanović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara trenutno boravi na Tajlandu gde puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju. Nakon što je otputovala na egzotičnu destinaciju, pevačica je nekoliko dana provela na Kopaoniku, gde je kako i sama kaže mogla da nastrada.

Tekstualna vest17. februar 2015

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelenu Žigon pre nekoliko dana preživela je veliku traumu kada je mlađi nepoznati muškarac upao sa kapom preko glave, koji je upao u subotu oko 13 časova u kuću porodice Žigon na Senjaku. U tom momentu poznata glumica je bila sama u prizemlju, dok su na spratu bili njena ćerka Ivana i unuk Steva.

Tekstualna vest17. februar 2015

Region

Svet