x
Region
Ognjen Amidžić ispunio obećanje Pokojnoj Milevi (Foto)
25. jun 2012. 14:00
Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je javno pozvao najtraženiju tviterašicu pokojnu Milevu da bude njegova gošća u studiju.


Ona je izjavila da će se rado odazvati pozivu ukoliko popularni voditelj budeo obrijao svoje brkove. Kako bi dokazao da je ispunio svoje obećanje, Ognjen je na Tviter profil postavio fotografiju na kojoj je namazan penom i sa brijačem u rukama. Sada se očekuje Milevina reakcija  ili možda gostovanje u emisiji, u svakom slučaju saznaćemo uskoro.Autor: J.B.
Foto: Twitter

   
| More    
Ognjen Amidžić uživa u društvu svog dvomesečnog sina Matije, te upravo u onim slatkim roditeljskim mukama crpi energiju i za posao u kojem će uskoro proslaviti čak dve deceije rada na televiziji.
6. februar 2014. 15:41
Novopečeni tata Ognjen Amidzić na slatkim je mukama dok tokom neprospavanih noći čuva dvomesečnog sina Mateja, kog ima sa Danijelom Amidžić.
27. januar 2014. 20:13
Ognjen Amidžić i Lepi Mića snimili su parodiju na reklamu za čokoladicu snikers, te pogledajte u šta se pretvara bivši učesnik nedavno završene sezone rijalitija Farma kada je gladan!
2. januar 2014. 21:00
Ognjena Amidžića i njegovog jednomesečnog sina Matiju, praznične svetkovine baš su iscrpele, te njih dvojica trenutno ne rade ništa, osim što "meditiraju" ispred TV -a, a novopečena mama Danijela potrudila se da sve to zabeleži svojom kamerom.
2. januar 2014. 19:14
Voditelj Ognjen Amidžić, koji je nedavno postao tata po prvi put, otkrio je kako se oseća u prvim danima roditeljstva i na koga njegov sin Matija liči.
12. decembar 2013. 09:29
Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, nedavno su postali roditelji po prvi put u životu, a kako se Ognjen snašao u držanju malog Matije, pokazala je njegova supruga na društvenim mrežama.
7. decembar 2013. 20:33
Ivan Ivanović je odlučio da zaboravi na razmirice između njega i voditelja na konkurentskoj TV kući, Ognjena Amidžića, te svoju večerašnju emisiju otvori čestitkom Ognjenu na rođenju sina.
6. decembar 2013. 22:55
Popularni voditelj Ognjen Amidžić postao je tata po prvi put, a već se žali! On, izgleda, nije znao koliko grlate bebe umeju da budu.
4. decembar 2013. 15:23
Novopečeni tata Ognjen Amidžić je rođenje svog sina Matije proslavio kako treba: uz muziku, piće i tradicionalno cepanje košulje proveselio se sa najbližim prijateljima i saradnicima.
3. decembar 2013. 10:08
Danijela Dimitrovska Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, porodila se danas, i na svet donela sina!
29. novembar 2013. 20:47

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus