Najnovije vesti

Maja Lena: Okrenula bih glavu da sretnem Avu Karabatić

Bivša učesnica rijalitija "Survivor" Maja Lena Lopatni šokirana je pisanjem medija o njenoj navodnoj vezi sa Nikolom Šoćem.

Maja Lena: Okrenula bih glavu da sretnem Avu Karabatić"Šokirana sam time što pišu mediji. Nemam reči za izmišljene skandale. Slobodna sam devojka koja izlazi i zabavlja se. Sa nekim ljudima iz "Survivora" sam stvarno zahladnela odnose, pa tako i sa Ognjenom Kajganićem, a sa Nikolom Šoćem nemam ništa" - rekla je Maja Lena koja je razočarana Avinim postupkom u finalnoj večeri.

"Sa svima sam u dobrim odnosima, ali Ava je napravila tako nešto ružno, da bih njoj jedinoj, da je vidim, okrenula glavu. Ona je svima govorila da će glasati za Milana, pa čak i njegovoj supruzi, a onda se predomislila. Velika sramota je što se "Survivor" sveo na to da je samo skandalozni rijaliti, poput Velikog brata i Farme. Vlada je dobar dečko, ali Milanu ipak više treba novac zbog svoje porodice" - rekla je Maja koja ne želi ništa da priča o svom bivšem dečku.

"Moj bivši dečko nije vredan da se pomene" - rekla je Maja Lena.

Autor: J.B.
Foto: internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić nakon što se posle duže pauze vratila na muzičku scenu i publici predstavila novi album "Ponovo rođena", odlučila je da poradi i na svom imidžu, te je fanove putem društvene mreže Fejsbuk, obradovala novom fotografijom i potpuno drugačijom frizurom.

Tekstualna vest17. februar 2015

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Proslavljeni vaterpolista i reprezentativac Srbije  Nikola Rađen, početkom godine doživeo je veliku tragediju, kada mu je u 54. godini iznenada preminuo otac Novak. 

Tekstualna vest17. februar 2015

Region

Svet