Maja Lena: Okrenula bih glavu da sretnem Avu Karabatić

Bivša učesnica rijalitija "Survivor" Maja Lena Lopatni šokirana je pisanjem medija o njenoj navodnoj vezi sa Nikolom Šoćem.

Maja Lena: Okrenula bih glavu da sretnem Avu Karabatić"Šokirana sam time što pišu mediji. Nemam reči za izmišljene skandale. Slobodna sam devojka koja izlazi i zabavlja se. Sa nekim ljudima iz "Survivora" sam stvarno zahladnela odnose, pa tako i sa Ognjenom Kajganićem, a sa Nikolom Šoćem nemam ništa" - rekla je Maja Lena koja je razočarana Avinim postupkom u finalnoj večeri.

"Sa svima sam u dobrim odnosima, ali Ava je napravila tako nešto ružno, da bih njoj jedinoj, da je vidim, okrenula glavu. Ona je svima govorila da će glasati za Milana, pa čak i njegovoj supruzi, a onda se predomislila. Velika sramota je što se "Survivor" sveo na to da je samo skandalozni rijaliti, poput Velikog brata i Farme. Vlada je dobar dečko, ali Milanu ipak više treba novac zbog svoje porodice" - rekla je Maja koja ne želi ništa da priča o svom bivšem dečku.

"Moj bivši dečko nije vredan da se pomene" - rekla je Maja Lena.

Autor: J.B.
Foto: internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Milica Todorović objavila prvu fotografiju sa dečkom! FOTO

Milica Todorović objavila prvu fotografiju sa dečkom! FOTO

Milica Todorović prvi put je objavila fotografiju sa dečkom Milošem. Njih dvoje su uživali na odmoru u Egiptu, a pevačica je fotografiju postavila na Instagram. Par na slici deluje srećno i zadovoljno, a slika je prikupila preko 2 i po hiljade lajkova.

Tekstualna vest28. jul 2015

Region

Svet