x
Region
Maja Lena: Okrenula bih glavu da sretnem Avu Karabatić
13. jun 2012. 11:20
Bivša učesnica rijalitija "Survivor" Maja Lena Lopatni šokirana je pisanjem medija o njenoj navodnoj vezi sa Nikolom Šoćem.


"Šokirana sam time što pišu mediji. Nemam reči za izmišljene skandale. Slobodna sam devojka koja izlazi i zabavlja se. Sa nekim ljudima iz "Survivora" sam stvarno zahladnela odnose, pa tako i sa Ognjenom Kajganićem, a sa Nikolom Šoćem nemam ništa" - rekla je Maja Lena koja je razočarana Avinim postupkom u finalnoj večeri.

"Sa svima sam u dobrim odnosima, ali Ava je napravila tako nešto ružno, da bih njoj jedinoj, da je vidim, okrenula glavu. Ona je svima govorila da će glasati za Milana, pa čak i njegovoj supruzi, a onda se predomislila. Velika sramota je što se "Survivor" sveo na to da je samo skandalozni rijaliti, poput Velikog brata i Farme. Vlada je dobar dečko, ali Milanu ipak više treba novac zbog svoje porodice" - rekla je Maja koja ne želi ništa da priča o svom bivšem dečku.

"Moj bivši dečko nije vredan da se pomene" - rekla je Maja Lena.

Autor: J.B.
Foto: internet

   
| More    
Ava Karabatić bila je specijalni gost u popularnoj hrvatskoj emisiji “Sport nedeljom”, gde je govorila o tome koji joj se svetski fudbaleri dopadaju.
28. oktobar 2012. 18:02
Na snimanju nove emisije "Đavolja večera", hrvatska starleta i učesnica "Survivora" Ava Karabatić je napravila svojevrstan skandal.
14. septembar 2012. 21:07
Maneken Vladimir Vuksanović nedavno je dobio novac za pobedu u "VIP Survajver"-u , a deo novca je odlučio da potroši na svoju lepšu polovinu.
13. septembar 2012. 21:31
Bivša učesnica rijaliti programa "Survivor", hrvatska starleta Ava Karabatić, gde god da se pojavi ostavlja bez daha. Da li svojom pojavom ili ponašanjem koje je u najmanju ruku opušteno, ne znamo, ali je sigurno da privlači pažnju.
10. septembar 2012. 12:47
Hrvatska starleta, učesnica ovogodišnjeg rijalitija "Surviver" dobila je svoju prvu ulogu, čime je ostvarila veliki san. Naime, dobila je ulogu u predstavi u kojoj će glumiti madam.
5. septembar 2012. 18:24
Aleksandar Krajišnik , pobednik druge sezone ekstremnog rijalitija „Survajver Srbija 2010“, uhapšen je juče na području Bratunca nakon što je na benzinskoj pumpi „Hercegovina oil“ u Konjević Polju ukrao 120 litara evrodizela.
30. avgust 2012. 16:07
Učesnica „VIP Survajvera“ i pevačica Martina Vrbos rešila je da ostavi crnogorskog biznismena albanskog porekla Alberta Camaja, a usput i da smrša sedam kilograma.
27. avgust 2012. 12:27
Učesnik ovogodišnjeg rijalitija "VIP Survivor", rukometaš Ognjen Kajganić koji će uskoro napuniti 36 godina, po svemu sudeći ne gubi vreme.
18. avgust 2012. 10:21
Rukometaš Ognjen Kajganić i hrvatska manekenka Aleksandra Grdić po svim su izgledima bili u kratkoj vezi po završetku rijalitija "VIP Survivor".
16. avgust 2012. 19:55
Pored Stanije Dobrojević, Ave Karabatić i Kristine Bekvalac druge takmičarke nisu mogle mnogo da se ističu. Ali kada su se svetla reflektora ugasila, ova devojka dobila je priliku da se istakne.
13. avgust 2012. 13:30

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus