x
Region
Povratak Vesne Trivalić kroz Otvorena vrata
12. jun 2012. 17:34
Proslavljena glumica Vesna Trivalić, koja već sedam godina živi u Dubaiju, uskoro će doći u Srbiju zbog novog angažmana. Reč je o ulozi Katarine Anđelić, poznatije kao Cakana u nastavku serije “Otvorena vrata”.


Nakon osamnaest godina, ponovo će se okupiti ista ekipa glumaca a Vesna Trivalić kaže da joj povratak glumi izuzetno prija.

"Iako je prošlo mnogo godina, serija je u meni ostala pod poglavljem „nedovršen posao". Sudeći po tome kako su moje kolege primile vest o snimanju nastavka, dobila sam potvrdu da to što sam mislila sve ove godine nije posledica mojih divnih uspomena sa snimanja već činjenica. I ja sam radoznala da vidim gde će autorski tim Srbljanović-Radović odvesti ovu porodicu nakon 18 godina, a ne sumnjam da će rezultat biti dobra zabava i smeh" - rekla je Vesna ekskluzivno za „Vonabi magazin" i dodala da će se posebno pripremiti za ulogu.

"Uskoro počinju posebne pripreme za susret i saradnju sa Bermudskim trouglom: Milan Gutović-Bogdan Diklić-Zoran Cvijanović, koji su me svojim magičnim i oštrim humorom izbacivali iz koloseka i to uvek u kadru. Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila, a naročito mi blagonaklone, duhovite i nežne poruke publike koje dobijam čine mnogo lakšim i lepšim povratak profesiji, koja je takođe godinama iza mene. Vrlo dirljivo, verujte" - rekla je Trivalićeva.Autor: I.L.
Izvor: Pressonline

   
| More    
Legendarni glumac Lane Gutović dao je intervju za hrvatski magazin "Mila" u kojem je otkrio da još uvek nije kasno da se zaljubi u Zagrepčanku.
20. septembar 2013. 14:49
Kultni TV serijal "Mile protiv tranzicije" u kojoj glavnu ulogu igra Zoran Cvijanović dobiće novi nastavak, a u priču će biti uveden i hrvatski pandan Miletu.
4. jul 2013. 22:13
Vesna Trivalić, koja igra Cakanu u novoj sezoni "Otvorenih vrata", kaže da je zadovoljna napravljenim, ali priznaje da se plašila kao će sve izgledati posle 20 godina pauze.
25. jun 2013. 17:03
Popularna serija "Otvorena vrata" od večeras se neće emitovati na TV "Prva". "Prva srpska televizija" uskoro kreće sa letnjom šemom u kojoj nećemo gledati čuveni sitkom.
3. jun 2013. 22:26
Serija "Otvorena vrata" posle pauze od skoro dve decenije ponovo je počela da se emituje, a likovi iz ovog ostvarenja nasmejaće vas i sada.
30. april 2013. 22:27
Prva epizoda novog serijala "Otvorenih vrata" dobila je uglavnom pozitivne kritike gledalaca, a glavni junaci serije su se u ponedeljak uveče okupili u studiju, te su na velikom ekranu, uz kokice, gledali prvu epizodu.
24. april 2013. 09:54
Sinoć je premijerno prikazana prva epizoda serije "Otvorena vrata", ali u novom izdanju i sa novim epizodama.
23. april 2013. 12:11
Serija Otvorena vrata počinje sa emitovanjem posle skoro 20 godina, a Sofija Jović otkrila je ponešto o svom liku, iako nije htela da otkrije previše detalja.
21. april 2013. 23:37
Nekada omiljena serija dobila je drugi nastavak čije prve epizode su snimljene, a pred gledaocima će biti već za četiri dana.
19. april 2013. 14:28
Porodica Anđelić - Jakovljević ponovo, nakon dve decenije, otvara vrata svoga doma 22. aprila na TV Prva.
12. april 2013. 21:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus