Region

Povratak Vesne Trivalić kroz Otvorena vrata

Proslavljena glumica Vesna Trivalić, koja već sedam godina živi u Dubaiju, uskoro će doći u Srbiju zbog novog angažmana. Reč je o ulozi Katarine Anđelić, poznatije kao Cakana u nastavku serije “Otvorena vrata”.

Povratak Vesne Trivalić kroz Otvorena vrataNakon osamnaest godina, ponovo će se okupiti ista ekipa glumaca a Vesna Trivalić kaže da joj povratak glumi izuzetno prija.

"Iako je prošlo mnogo godina, serija je u meni ostala pod poglavljem „nedovršen posao". Sudeći po tome kako su moje kolege primile vest o snimanju nastavka, dobila sam potvrdu da to što sam mislila sve ove godine nije posledica mojih divnih uspomena sa snimanja već činjenica. I ja sam radoznala da vidim gde će autorski tim Srbljanović-Radović odvesti ovu porodicu nakon 18 godina, a ne sumnjam da će rezultat biti dobra zabava i smeh" - rekla je Vesna ekskluzivno za „Vonabi magazin" i dodala da će se posebno pripremiti za ulogu.

"Uskoro počinju posebne pripreme za susret i saradnju sa Bermudskim trouglom: Milan Gutović-Bogdan Diklić-Zoran Cvijanović, koji su me svojim magičnim i oštrim humorom izbacivali iz koloseka i to uvek u kadru. Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila, a naročito mi blagonaklone, duhovite i nežne poruke publike koje dobijam čine mnogo lakšim i lepšim povratak profesiji, koja je takođe godinama iza mene. Vrlo dirljivo, verujte" - rekla je Trivalićeva.Autor: I.L.
Izvor: Pressonline

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Poltergajst - kućni duh zaposeo Savamalu! FOTO

Poltergajst -  kućni duh zaposeo Savamalu! FOTO

Ljubitelji horor filmova u utorak uveče su doživeli pravu poslasticu u vidu specijalne projekcije filma "Poltergajsta – kućni duh 3D".  Magacin "Depo" pretvoren je u bioskop na jedno veče, gde je oko stotinu izabranih gledalaca moglo da pogleda rimejk kultnog horora iz osamdesetih godina.

Vest sa videom21. maj 2015

Oraspoložite se uz komediju PITCH PERFECT 2 - NA PUTU DO ZVEZDA VIDEO

Oraspoložite se uz komediju PITCH PERFECT 2 - NA PUTU DO ZVEZDA VIDEO

Raspevane lepotice se vraćaju u filmu "Pitch Perfect 2: Na putu do zvezda", nastavku originalnog hit filma iz 2012. godine o grupi dopadljivih, ekscentričnih devojaka kojima je samo jedno zajedničko: neodoljiv zvuk koji proizvode kad se savršeno uklope, pomešaju i aranžiraju kao nikad ranije.

Vest sa videom20. maj 2015

Region

Svet