Najnovije vesti

Region

Povratak Vesne Trivalić kroz Otvorena vrata

Proslavljena glumica Vesna Trivalić, koja već sedam godina živi u Dubaiju, uskoro će doći u Srbiju zbog novog angažmana. Reč je o ulozi Katarine Anđelić, poznatije kao Cakana u nastavku serije “Otvorena vrata”.

Povratak Vesne Trivalić kroz Otvorena vrataNakon osamnaest godina, ponovo će se okupiti ista ekipa glumaca a Vesna Trivalić kaže da joj povratak glumi izuzetno prija.

"Iako je prošlo mnogo godina, serija je u meni ostala pod poglavljem „nedovršen posao". Sudeći po tome kako su moje kolege primile vest o snimanju nastavka, dobila sam potvrdu da to što sam mislila sve ove godine nije posledica mojih divnih uspomena sa snimanja već činjenica. I ja sam radoznala da vidim gde će autorski tim Srbljanović-Radović odvesti ovu porodicu nakon 18 godina, a ne sumnjam da će rezultat biti dobra zabava i smeh" - rekla je Vesna ekskluzivno za „Vonabi magazin" i dodala da će se posebno pripremiti za ulogu.

"Uskoro počinju posebne pripreme za susret i saradnju sa Bermudskim trouglom: Milan Gutović-Bogdan Diklić-Zoran Cvijanović, koji su me svojim magičnim i oštrim humorom izbacivali iz koloseka i to uvek u kadru. Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila, a naročito mi blagonaklone, duhovite i nežne poruke publike koje dobijam čine mnogo lakšim i lepšim povratak profesiji, koja je takođe godinama iza mene. Vrlo dirljivo, verujte" - rekla je Trivalićeva.Autor: I.L.
Izvor: Pressonline

Izvor: Svet Plus

Komentari

Ledeno doba uživo u Kombank Areni od 30. januara do 1. februara (Foto+Video)

Ledeno doba uživo u Kombank Areni od 30. januara do 1. februara (Foto+Video)

Očaravajući  junaci iz filma “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu. "Ledeno doba uživo" prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava.

Vest sa videom21. novembar 2014

Region

Svet