x
Region
Ana Bebić: Pevam sa Severinom da zaboravim na bol (Video)
10. jun 2012. 11:29
Pevačica Ana Bebić je sa Severinom snimila duet "Italijana", koji je za samo 24 sata imao 500.000 pregleda. Iako je reč o velikom uspehu, mlada pevačica kaže da je to bio samo jedan od načina da se izbori s privatnom tragedijom.


"Imali smo priliku da radimo sa Severinom duet i to je velika čast. Imamo u planu da septembar provedemo u studiju i, nadam se, do kraja godine završimo album. Biće na našem albumu još mnogo gostiju i iznenađenja za naše obožavaoce", rekla je Ana za Blic.

Tokom razgovora osvrnula se i na tragediju u diskoteci "Kontrast", u kojoj je izgubila najbolju drugaricu. Kaže da ne voli da priča o tome, ali ipak otkriva da je nakon tog događaja sasvim drugačija.

"Iskreno mislim da čovek ne može od toga da se oporavi i nikada neće moći da živi na isti način, već mora da se nosi s tim nedostatkom. Trudim se da što više radim, pesmu sa Severinom sam počela da radim da bih što pre zaboravila tragediju i da bih se posvetila poslu kako bi vreme brže prošlo. Mnogo sam opreznija. Sada retko izlazim. Spustila sam loptu, više ne žurim nigde i sve radim postepeno" - rekla je i dalje potresena Ana.Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

   
| More    
Prijava Severine Vučković u kojoj je optužila Milana Popovića da je falsifikovao pasoš malog Aleksandra, odbačena je od strane Tužilaštva u Vršcu.
1. oktobar 2014. 12:26
Severina Vučković provela je današnje prepodne sa preslatkim sinom Aleksandrom, te su se mama i dvogodišnjak zabavljali i uživali u parku poput pravih drugara.
30. septembar 2014. 13:59
Posle spektakularnog koncerta u Roterdamu, Severina je po običaju obradovala svoje fanove na Fejsbuku novom odevnom kombinacijom, veselih boja za veseli ponedeljak.
29. septembar 2014. 16:34
Jedna od najvećih zvezda regiona, Severina Vučković, ranojutarnjim selfijem iz Roterdama pozdravila je svoje obožavaoce na Fejsbuku, odmorna i spremna za večerašnji spektakularni koncert u ovom gradu.
27. septembar 2014. 12:59
Severina Vučković je nedavno očarala zagrebačku publiku na Rujanfestu, a najnovijom fotografijom osvojila je i Holanđane, pred kojima će nastupiti u subotu.
26. septembar 2014. 11:26
Severina Vučković kaparisala je stan od 150 metara kvadratnih u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u koji će se zvanično useliti na proleće 2015. godine.
24. septembar 2014. 10:26
Severina Vučković nastupila je na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu, gde je premijerno izvela uživo svoj poslednji veliki hit "Uno momento", duet sa Ministarkama.
22. septembar 2014. 13:38
Ana Bebić nakon dve godine se vraća na muzičku scenu sa novim singlom koji nosi naziv "Smajli". Nakon dueta sa Severinom, pevačica se povukla sa estrade ijer smatra da posle "Italijane" nije mogla da snimi bilo koju pesmu.
19. septembar 2014. 22:03
Severina Vučković ponovo je prevazišla samu sebe kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila seksi fotografiju na kojoj je u prvi plan istakla svoju savršenu guzu.
18. septembar 2014. 18:57
Jasno je da Severina voli dizajnerske krpice, stoga sigurno nećete biti začuđeni nekim firmiranim komadom na njoj, ali ovog puta je zgodna Splićanka ipak iznenadila odabirom odeće.
17. septembar 2014. 15:42

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus