x
Region
Kristina Bekvalac posle Survivora ne želi više da se šminka (Foto)
8. jun 2012. 15:09
Učesnici rijalitija "Survivor" Kristini Bekvalac jako se dopalo to što je na Kostariki izgledala potpuno prirodno, pa je tu tradiciju nastavila i po povratku u civilizaciju.
Naime, modna stilistkinja je na svoj Facebook profil postavila fotografiju sa Kopaonika kako u društvu prijatelja uživa u trenerci i patikama bez trunke šminke.

Autor: J.B.
Foto: Facebook

   
| More    
Kristina Bekvalac je ovih dana u centru interesovanja medija, zbog prve samostalne revije, ali kao i zbog privatnog života. Ona smatra da je on samo njena stvar, ali i to da ne može sprečiti medije da zadiru u njega.
14. april 2014. 00:09
Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina su odmah nakon Kristinine revije se zaputile u Sarajevo, gde je Nataša imala koncert, a pored toga su uspele i da uživaju u čarima grada.
11. april 2014. 20:12
U prepunoj sali sestra Nataše Bekvalac, Kristina Bekvalac, je predstavila svoju prvu samostalnu reviju  na 24. Fashion Selectionu. Njena najveća podrška bila joj je, naravno, sestra Nataša.
8. april 2014. 20:35
Nataša i Kristina Bekvalac nastavljaju svoj odmor sa ćerkicama, pa su između ostalog posetile i Diznilend, gde su se sudeći po fotografijama odlično provele i podsetile detinjstva.
17. mart 2014. 12:25
Nakon što je Nataša Bekvalac raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vukasanović, sa njenom sestrom Kristinom, koja je ovih dana takođe slobodna, konačno može da posveti vreme drugim mnogo bitnijim stvarima.
14. mart 2014. 14:08
Pop pevačica Nataša Bekvalac ovih dana vredno nastupa i promoviše novu pesmu "Najgora" koju je premijerno predstavila u X Factoru Adria, ali i pored svih obaveza uspeva da nađe vremena za provod. A sa kime bi drugo najviše uživala, nego sa svojom mlađom sestrom Kristinom.
10. mart 2014. 15:47
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se uselila u novi životni prostor na Dedinju sa svojom sedmogodišnjom ćerkicom Hanom. Ni jednog momenta lepa novosađanka nije skrivala zadovoljstvo što je svoj dom opremila po svom ukusu.
12. februar 2014. 21:52
Nataša, Kristina i njihova najstarija sestra Dragana Bekvalac proslavile su Božić u domu svojih roditelja u Novom Sadu u krugu porodice.
8. januar 2014. 11:11
Nataša Bekvalac je fanove na društvenim mrežama navikla na to da u poslednje vreme objavljuje slike uglavnom u porodičnom okruženju. Tako je bilo i večeras, te je Nata postovala fotke sa svojim verenikom i sestrom.
7. novembar 2013. 23:28
Nataša Bekvalac voli da sa svojim fanovima na društvenim mrežama podeli trenutke iz svog privatnog života, te je tako objavila fotografiju na kojoj je sa Vladom Vuksanovićem i sestrom Kristinom na porodičnom ručku.
4. novembar 2013. 13:25

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus