x
Svet
Perez Hilton oduševljen Severininom pesmom (Video)
6. jun 2012. 21:47
Za samo četiri dana Severinina nova pesma "Italiana" postigla je i svetsku slavu. Naime, slavni bloger Perez Hilton novi pevačicin singl objavio je na svojoj internet stranici i preporučio svojim fanovima da je poslušaju.


"Otkrili smo ovo na našem putu u Evropu. Njeno ime je Severina i dolazi iz Hrvatske. Ova pesma je prava poslastica. Drugim rečima, poslušajte"! - napisao je Perez na svom blogu.Autor: J.B.
Foto: Mondo

   
| More    
Biznismen Milan Popović je u podužoj životnoj ispovesti koju je u delovima ekskluzivno ispričao za štampano izdanje "Blica" naveo kako su Severina i on živeli zajedno samo par dana i da je slika koju je pevačica predstavljala medijima potpuno iskrivljena.
11. april 2014. 15:43
Uspešna pevačica Severina Vučković je dokazala po ko zna koji put da može biti u centru pažnje i pleniti svojim izgledom, čak i kada ima zdravstvenih problema, sa kakvim se suočila nedavno zbog operacije kolena.
10. april 2014. 11:13
Severina Vučković ovih je dana u centru pažnje zbog dobijene bitke oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, a sunce i prolećno vreme iskoristila je da se malo poigra sa mezimcem, u čemu je ni štake nisu sprečile.
3. april 2014. 13:58
Severina je prošetala modnom pistom na beogradskoj nedelji mode, a ovaj "Fashion week" ne bi mogao da prođe bez pomalo morbidnih, ali svakako jedinstvenih kreacija, a upravo jednu takvu ponela je hrvatska pevačica.
31. mart 2014. 11:13
Biznismen Milan Popović i Severina Vučković su nedavno imali parnicu, i nakon dugog procesa suđenja pevačica je dobila starateljsvtvo nad sinom Aleksandrom, što je Milana ostavilo nezadovoljnog i ljutog, i sa 2.000 evra manje koje će morati mesečno da plaća kao alimentaciju.
29. mart 2014. 13:26
Severina Vučković napokon može odahnuti, jer su dani borbe za dete i propale ljubavi sa Milanom Popovićem iza nje. Ipak, ni nakon sudske odluke u njenu korist pevačica nije zadovoljna pa je otkrila razloge zbog kojih će uložiti žalbu.
28. mart 2014. 12:02
Severina Vučković posle dugog procesa suđenja, konačno je i zvanično dobila strateljstvo nad svojim dvogodišnjim sinom Aleksandrom, dok će Milan Popović morati mesečno da plaća oko 2.000 evra alimentacije, zbog koje će pevačica uložiti žalbu.
26. mart 2014. 14:23
Severina je otkrila gostujući na radiju kakve je sve "prestupe" imala u mladosti, kao i da je o svemu govorila sa svojom majkom i da je sa njom uvek bila iskrena, posebno kada je ljubav u pitanju.
26. mart 2014. 11:34
Severinina pesma "Alcatraz" konačno je objavljena u kombinaciji sa novim spotom u kome je hrvatska pevačica prikazana kao zavodljiva ali i krhka žena koja, a njen stajling istakao je njen savršene noge.
24. mart 2014. 11:23
Pevačica Severina Vučković uspešno se oporavlja posle operacije kolena, a nedavno se pojavila u javnosti hodajući na štakama koje je ukrasila Svarovski kristalima.
23. mart 2014. 12:14

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus