Region

Svet

Nemirna haljina Ave Karabatić (Video)

Učesnica rijalitija "Survivor" Ava Karabatić gostovala je zajedno sa pobednikom rijalitija Vladom Vuksanovićem i finalistom Sebastijanom Flajsom u emisiji na hrvatskoj televiziji RTL.

Nemirna haljina Ave Karabatić (Video)Starleta se pojavila u uskoj ljubičastoj haljini koja joj je tokom emisije zadavala velike probleme, a povremeno bi iz dekoltea kamera uhavtila i njenu bradavicu koja je bila jako nemirna.

"Ko me ne voli neka me pljuje u lice. I Mariju Magdalenu su... Ko tebe kamenom, ti njega hlebom" - prokomentirala je Ava.

U šou je bila zajedno sa pobednikom "Survivora"' Vladimirom Vuksanovićem i finalistom Sebastijanom Flajsom. Vladi je poručila da je ona pobednica, a ne on i  između ostalog mu je rekla, da ostane ovakav kakav je i da se neke stvari ne mogu kupiti sa parama.

Spomenula je i da je nova kraljica u Srbiji i da je u Beogradu obožavaju, a otkrila je i neke svoje poslovne planove.

"Ovo je moja godina, poslova ima, sutra sam na otvorenju jednog kluba u Biogradu, preksutra letim u Vinkovce..." - rekla je i odala da ne misli da odustane od pevačke karijere u sklopu koje želi da napravi i duet sa Cecom.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>