Ceca Ražatović izazvala kolaps u Makedoniji (Video)

Pevačica Ceca Ražnatović izazvala je saobraćajni kolaps u centru Skoplja, gde je održala pres-konferenciju pred nastup u Metropolis areni!

Ceca Ražatović izazvala kolaps u Makedoniji (Video)Pošto je Ceca veoma popularna u Makedoniji, ne čudi što je veliki broj njenih obožavalaca došao da je uživo vidi u restoranu „Arabeska“, u kome se ona obraćala novinarima!

Koncert u Skoplju gledalo je 8.000 ljudi, a karte su bile rasprodate nedeljama unapred, pa je, prema očekivanjima, Metropolis arena bila prepuna. Ogromna hala bila je mala da primi sve one koji su želeli da slušaju folk zvezdu i zato je veliki broj Cecinih fanova ostao ispred dvorane. Za one koji nisu uspeli da obezbede mesto u Areni, pobrinuli su se organizatori, koji su proveli ceo koncert animirajući fanove ispred hale. Ražnatovićka će ponovo nastupiti u Makedoniji 4. avgusta, i to u Ohridu, na stadionu „Biljanini izvori“.

Folk zvezda je oduševljena energijom makedonske publike.

"Ovo je neverovatno, svi pevaju kao jedan, i to ne samo tačne melodije već sve pevaju i istim tempom kao ja" - rekla je Ceca za Kurir.Autor: J.B.
Izvor: Kurir

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Marija Šerifović oduševljena učesnicom X FACTOR ADRIA: Magdalena, BRAVO!!! VIDEO

Marija Šerifović oduševljena učesnicom X FACTOR ADRIA: Magdalena, BRAVO!!! VIDEO

Da snovi mogu da postanu stvarnost, potvrđuje i slučaj Magdalene Bogić, takmičarke X FACTOR ADRIA! Naime, talentovana učenica iz Bosne i Hercegovine koja se na audiciji ovog popularnog takmičenja predstavila čuvenim hitom „Molitva“ ovih dana dobija niz komplimenata, ali najdraži joj je onaj koji je stigao upravo od njenog idola, Marije Šerifović!

Tekstualna vest24. april 2015

Region

Svet