x
Region
Stoja: Dobro je da sam izvukla živu glavu
29. maj 2012. 10:13
Pevačica Stoja Novaković doživela je u nedelju uveče težak udes u kome je na svu sreću prošla bez povreda, dok je automobil potpuno uništen.


Naime, u pevačicin džip "grand čiroki“ koji je vozila udario je šleper. Do udesa je došlo na Zrenjaninskom putu, kad se vraćala iz rodnog Perleza.

"Bilo je strašno i još ne mogu da dođem sebi! U šoku sam! Ja sam brzinom od 40 kilometara na čas obilazila rupu na putu, jer su u toku radovi. Iza mene je išao kamion, čiji vozač očigledno nije video da ja obilazim prepreku, pa nije smanjio brzinu. Udario me je otpozadi i odmah sam ukočila. Kad bi neko sad video kola, ne bi verovao da sam preživela. Izgledaju kao harmonika, potpuno smrskana" - ispričala je za Kurir uznemirena Stoja:

"Hvala bogu, niko nije povređen. Udarila sam glavu, ali nije toliko ozbiljno. Ako mi se stanje pogorša, ići ću kod lekara, ali zasad sam dobro. Samo što još ne mogu da poverujem šta se dogodilo. Tek sad mi se vraćaju slike... Ma bilo je strašno, dobro je da sam izvukla živu glavu!" - rekla je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir

   
| More    
Stoja Novaković poslednjih godina puno napora je u ložila kako bi svoju liniju dovela do savršenstva, ali kada je videla da joj dijete prave veliki problem, odlučila je da odustane i ne mari da li ima višak kilograma.
31. avgust 2014. 12:48
Folk pevačica Stoja Novaković je gostovala u emisiji "Snaga Oktana", gde je izjavila da je pokušala da izvrši samoubistvo i zbog ljubavi prema suprugu Igoru, jer nije znala kako drugačije da ga natera da se pomire.
28. mart 2014. 11:39
Iako su se nedavno pojavili naslovi u medijima kako su unuci Stoje Novaković kidnapovani, pevačica je oštro demantovala takve spekulacije i dodala daona u životu nema nikakvih briga.
21. mart 2014. 20:31
Jedna od najmlađih baka na estradi Stojanka Stoja Novaković preživela je pravi pakao kada je njenoj snaji stigla poruka u kojoj je pisalo da su joj unuci oteti i da otmičare traže otkup, a sve je odmah prijavila policiji.
16. mart 2014. 19:56
Stoja Novaković ne pati od toga da po svaku cenu izgleda savršeno. Naprotiv, ona s ponosom nosi sve svoje vrline i mane, a kaže da joj je celulit na zadnjici poslednja briga.
24. januar 2014. 23:32
Pevačica Stoja Novaković gostovala je u emisiji na televiziji Happy, u kojoj je do najsitnijih detalja ispričala voditelju Ognjenu Nestoroviću sve detalje svog privatnog života i pevačke karijere, koje je do sada krila od javnosti.
3. oktobar 2013. 22:08
Popularna pevačica Stoja poslednjih dana je često u medijima, a ovaj put pažnju je izazvala novom pesmom.
11. maj 2013. 14:51
Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović ponovo su se posvađali, i to zbog mladog manekena. Folkerka je zabranila mužu da prisustvuje snimanju spota za pesmu "Pare, pare", jer je želela da izbegne ljubomorne scene.
7. novembar 2012. 12:14
Pesma za pesmom, spot za spotom i Stoja lagano približava svoj rad na albumu kraju, ali pre nego što se zaokruži cela ta priča pogledajte spot za pesmu "Pare, pare".
5. novembar 2012. 15:19
Folk pevačica Stoja Novaković odlučila da je obraduje svoje fanove još jednom novom pesmom.
14. oktobar 2012. 22:32

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus