Bugarska matura kao cirkus (Foto + Video)

U susednoj nam Bugarskoj među maturantkinjama vlada neka čudna moda. Razumljivo je da svaka devojka na svoj dan mature želi da izgleda posebno i upečatljivo ali Bugarke izgleda da u tome nemaju meru. Neke su se na taj dan pojavile jahajući konja, neke su se obukle kao da idu u bordel, sve u svemu, na ulicama je sve izgledalo kao da je cirkus došao u grad.

Bugarska matura kao cirkus  (Foto + Video)


Osnovna dilema koja je ovim povodom nastala u Bugarskoj, svela se na pitanje da li su ove devojke možda mislile da se radi o takmičenju za najgoru večernju haljinu ili su u stvari želele da nasmeju celu zemlju i njene susede. Mnogi su konstatovali da više liče na prostitutke nego na princeze.Svetislav Todorov, novinar bugarskog dnevnog lista “Dnevnik”, ispričao je za Blic da su ovakve stvari počele da se dešavaju pre desetak godina, kada je bugarski turbo-folk postao široko rasprostranjen među tinejdžerima:

"Ono što smo imali priliku da vidimo se može nazvati modom ili trendom, ali je tipično za ljude koji dolaze iz manjih mesta i gradova. Devojčice smatraju da je ono kako izgledaju pevačice koje važe za pop-folk dive, primer privlačnog i atraktivnog, a njihovi roditelji koji su slušali turbo-folk osamdesetih godina, očigledno nemaju ništa protiv da im ćerke liče na devojke koje svi zajedno gledaju na tv-u".

Kako izgleda matursko veče u Bugarskoj, pogledajte u klipovima:


Autor: I.L.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Orloj - Astronomski sat u Pragu

Orloj - Astronomski sat u Pragu

605. godišnjica astronomskog sata u Pragu! Orloj, astronomski sat, ima specijalan mehanizam i brojčanike koji pokazuju relativne položaje Sunca, Meseca, zodijačku konstelaciju i pojedine glavne planete.

9. oktobar 2015

Di-džej ostavlja bez daha! VIDEO

Di-džej ostavlja bez daha! VIDEO

Posao di-džeja uopšte nije lak, jer za to potreban prvo talenat, a onda i dosta vežbe kako bi ga usavršili. Ovaj di-džej će vas zasigurno oduševiti.

7. oktobar 2015

Ostalo

Smešno