Bugarska matura kao cirkus (Foto + Video)

U susednoj nam Bugarskoj među maturantkinjama vlada neka čudna moda. Razumljivo je da svaka devojka na svoj dan mature želi da izgleda posebno i upečatljivo ali Bugarke izgleda da u tome nemaju meru. Neke su se na taj dan pojavile jahajući konja, neke su se obukle kao da idu u bordel, sve u svemu, na ulicama je sve izgledalo kao da je cirkus došao u grad.

Bugarska matura kao cirkus  (Foto + Video)


Osnovna dilema koja je ovim povodom nastala u Bugarskoj, svela se na pitanje da li su ove devojke možda mislile da se radi o takmičenju za najgoru večernju haljinu ili su u stvari želele da nasmeju celu zemlju i njene susede. Mnogi su konstatovali da više liče na prostitutke nego na princeze.Svetislav Todorov, novinar bugarskog dnevnog lista “Dnevnik”, ispričao je za Blic da su ovakve stvari počele da se dešavaju pre desetak godina, kada je bugarski turbo-folk postao široko rasprostranjen među tinejdžerima:

"Ono što smo imali priliku da vidimo se može nazvati modom ili trendom, ali je tipično za ljude koji dolaze iz manjih mesta i gradova. Devojčice smatraju da je ono kako izgledaju pevačice koje važe za pop-folk dive, primer privlačnog i atraktivnog, a njihovi roditelji koji su slušali turbo-folk osamdesetih godina, očigledno nemaju ništa protiv da im ćerke liče na devojke koje svi zajedno gledaju na tv-u".

Kako izgleda matursko veče u Bugarskoj, pogledajte u klipovima:


Autor: I.L.
Izvor: Blic

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Ovo je najlepši saobraćajni znak u Beogradu! FOTO

Ovo je najlepši saobraćajni znak u Beogradu! FOTO

Da su u Srbiji saobraćani znaci i upozorenja često obojeni ili iscrtani sprejem nije ništa novo. Međutim, u Beogradu, u ulici Kraljice Marije, u blizini ''Narodnog fronta'' osvanuo je najlepši saobraćajni znak!

28. maj 2015

Ovo trebaju znati svi ljubitelji kafe! VIDEO

Ovo trebaju znati svi ljubitelji kafe! VIDEO

Širom sveta se svakog dana popije 1,6 milijardi šoljica kafe, a u porcesu uzgajanja, pripreme i obrade kafe učestvuje oko 60 miliona ljudi. Za pripremu savršene instant kafe vam treba manje od minuta.

27. maj 2015

Ostalo

Smešno