x
Svet
Seks i grad se nastavlja, pogledajte trejler (Video)
20. maj 2012. 11:12
Svi oni koji sa nestrpljenjem očekuju da vide nove avanture popularne Keri Bredšo sada mogu da odahnu jer se serija nastavlja.


Međutim, ukoliko očekujete da vidite i Saru Džesiku Parker, onda vas moramo razočarati, nje nema u seriji, barem ne na početku.

Serija je svojevrstan nastavak popularne serije, a priča se vrti oko mlade Keri, odnosno njenog odrastanja osamdesetih godina prošlog veka. Dnevnik Keri Bredšo je ideja za nastavak avanture, odnosno početak, zavisi kako gledate.

Pre par dana se pojavio i trejler pa pogledajte kako to sve izgleda i kako se Ana Sofija Rob snašla u ulozi Keri.Autor: S.P.

   
| More    
Glumica Sara Džesika Parker kaže da je nimalo ne pogađaju zlonamerni komentari koje redovno čita po društvenim mrežama. Ipak, jedan komentar ju je jako razbesneo.
2. maj 2014. 21:32
Iako je čudno, Sara Džesika Parker je priznala da joj je trebalo čak četrdeset i devet godina da proba tekilu, a na kraju je ipak rekla da joj je draži Kosmopoliten ili najobičnija čaša vina.
28. april 2014. 22:23
Popularna glumica Sara Džesika Parker nedavno je tek otvorila profile na društvenim mrežama kako bi ispromovisala svoje modne kreacije i parfeme, a sada je postala i pravi zavisnik.
28. februar 2014. 10:00
Popularna Sara Džesika Parker mogla bi uskoro da postane naslednica Ane Vintur, žene koja je postala slavna kao urednica magazina "Vog", a u tome bi joj pomogla upravo uloga Keri Bredšo.
1. februar 2014. 13:37
Jedna od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad", nije se baš proslavila u svojoj filmskoj adaptaciji, te su dva nastavka neslavno prošla kod publike. Uprkos tome, najavljena je mogućnost snimanja i trećeg dela.
9. januar 2014. 11:12
Tviteraši, obratite pažnju: na listu selebritija koje treba pratiti, upisala se i najslavnija filmska blogerka - Sara Džesika Parker!
7. novembar 2013. 13:42
Mnogi glumci pre početka snimanja filma moraju da dovedu u red svoju liniju. Tako je bilo i sa zvezdom serije "Seks i grad", ali kojom - teško da ćete pogoditi!
18. oktobar 2013. 14:38
Glumica Sara Džesika Parker ove godine nije otišla na Njujoršku nedelju mode, gde je do sada svake godine odlazila. Umesto gledanja šarenih stvarčica odabrala je veselu šetnju sa svojim devojčicama, Merion i Tabitom.
17. septembar 2013. 16:04
Popularna glumica Sara Džesika Parker koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" provela je vikend sa porodicom u loži na US Openu.
10. septembar 2013. 12:51
Glumica Sara Džesika Parker odlučila je da iduće godine lansira svoju liniju cipela koje je kreirala u saradnji sa direktorom kompanije "Manolo Blanik".
8. jun 2013. 14:59

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus