Vip Survivor: Nikola i Kristina imali seks poslednje večeri na Kostariki?! (Video)

Iako se puno nagađalo o njihovoj ljubavnoj romansi tokom učešća u rijalitiju "Survivor", prema rečima izvora bliskog produkciji poslednje večeri na Kostariki Nikola Šoć i Kristina Bekvalac imali su seks.

Vip Survivor: Nikola i Kristina imali seks poslednje večeri na Kostariki?! (Video)Naime, Kristina se poverila jednoj od učesnica rijalitija kako je imala burnu noć sa Nikolom, misleći da će ona njenu tajnu sačuvati za sebe. Ipak, nije bilo tako, već je jedna od Kristininih drugarica ispričala ostatku ekipe.

"Oboje su bili ozareni iako su imali neprospavanu noć. Kristina se pohvalila jednoj od bliskih prijateljica iz svog plemena, verovatno misleći da ova neće prepričati njene doživljaje ostatku ekipe, ali to se desilo. Zaboravili su prepirke, i sve ono oko čega su se svađali palo je u vodu u tih nekoliko časova koliko su nasamo proveli zajedno. Ni Nikola nije krio zadovoljstvo, ali njegovi prijatelji s Kostarike nisu prepričavali ono što im je poverio" - rekao je izvor Kurira.

Po povratku u zemlju Kristina i Nikola videli su se svega nekoliko puta, što će reći da je i romansa koju su započeli na Kostariki bila kratkog daha.Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto:RTL

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PINKOVE ZVEZDE: Miroslav Ilić doveo Cecu do suza! VIDEO

PINKOVE ZVEZDE: Miroslav Ilić doveo Cecu do suza! VIDEO

Trideset i peta emisija šoua trećeg kruga takmičenja PINKOVE ZVEZDE, doneće mnoga iznenađenja, a pored brojnih neslaganje među članovima žirija Miroslav Ilić uspeće Cecu Ražnatović da dovede do suza, ali od smeha.

Tekstualna vest17. april 2015

Parovi: Tijana Ajfon i pijani Gasttoz imali seks pred ukućanima? VIDEO 18+

Parovi: Tijana Ajfon i pijani Gasttoz imali seks pred ukućanima? VIDEO 18+

Tijana Ajfon i Gasttozz u rijalitiju Parovi više ne kriju svoje simpatije jedno prema drugom, te im je sinoć u emsiji "Goli život" koja se emituje uživo iz kuće, pušten snimak na kome se vidi kako se goli tuširaju pred svim ukućanima, a postavlja se pitanje i da li je bilo seksa među njima.

Tekstualna vest17. april 2015

Region

Svet