x
Region
Vip Survivor: Nikola i Kristina imali seks poslednje večeri na Kostariki?! (Video)
17. maj 2012. 10:44
Iako se puno nagađalo o njihovoj ljubavnoj romansi tokom učešća u rijalitiju "Survivor", prema rečima izvora bliskog produkciji poslednje večeri na Kostariki Nikola Šoć i Kristina Bekvalac imali su seks.


Naime, Kristina se poverila jednoj od učesnica rijalitija kako je imala burnu noć sa Nikolom, misleći da će ona njenu tajnu sačuvati za sebe. Ipak, nije bilo tako, već je jedna od Kristininih drugarica ispričala ostatku ekipe.

"Oboje su bili ozareni iako su imali neprospavanu noć. Kristina se pohvalila jednoj od bliskih prijateljica iz svog plemena, verovatno misleći da ova neće prepričati njene doživljaje ostatku ekipe, ali to se desilo. Zaboravili su prepirke, i sve ono oko čega su se svađali palo je u vodu u tih nekoliko časova koliko su nasamo proveli zajedno. Ni Nikola nije krio zadovoljstvo, ali njegovi prijatelji s Kostarike nisu prepričavali ono što im je poverio" - rekao je izvor Kurira.

Po povratku u zemlju Kristina i Nikola videli su se svega nekoliko puta, što će reći da je i romansa koju su započeli na Kostariki bila kratkog daha.Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto:RTL

   
| More    
Kristina Bekvalac je ovih dana u centru interesovanja medija, zbog prve samostalne revije, ali kao i zbog privatnog života. Ona smatra da je on samo njena stvar, ali i to da ne može sprečiti medije da zadiru u njega.
14. april 2014. 00:09
Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina su odmah nakon Kristinine revije se zaputile u Sarajevo, gde je Nataša imala koncert, a pored toga su uspele i da uživaju u čarima grada.
11. april 2014. 20:12
U prepunoj sali sestra Nataše Bekvalac, Kristina Bekvalac, je predstavila svoju prvu samostalnu reviju  na 24. Fashion Selectionu. Njena najveća podrška bila joj je, naravno, sestra Nataša.
8. april 2014. 20:35
Nataša i Kristina Bekvalac nastavljaju svoj odmor sa ćerkicama, pa su između ostalog posetile i Diznilend, gde su se sudeći po fotografijama odlično provele i podsetile detinjstva.
17. mart 2014. 12:25
Nakon što je Nataša Bekvalac raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vukasanović, sa njenom sestrom Kristinom, koja je ovih dana takođe slobodna, konačno može da posveti vreme drugim mnogo bitnijim stvarima.
14. mart 2014. 14:08
Pop pevačica Nataša Bekvalac ovih dana vredno nastupa i promoviše novu pesmu "Najgora" koju je premijerno predstavila u X Factoru Adria, ali i pored svih obaveza uspeva da nađe vremena za provod. A sa kime bi drugo najviše uživala, nego sa svojom mlađom sestrom Kristinom.
10. mart 2014. 15:47
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se uselila u novi životni prostor na Dedinju sa svojom sedmogodišnjom ćerkicom Hanom. Ni jednog momenta lepa novosađanka nije skrivala zadovoljstvo što je svoj dom opremila po svom ukusu.
12. februar 2014. 21:52
Nataša, Kristina i njihova najstarija sestra Dragana Bekvalac proslavile su Božić u domu svojih roditelja u Novom Sadu u krugu porodice.
8. januar 2014. 11:11
Nikola Đuričko nastavlja uspešno da gazi putem svoje internacionalne karijere, te će sada zaigrati i u filmu "Klovn", rame uz rame sa Stejsi Martin, glavnom zvezdom najkontroverznijeg filma današnjice "Nimfomanka".
26. decembar 2013. 16:40
Nikola Đuričko prisustvovao je svečanosti na kojoj je Anđelini Džoli dodeljen Oskar za humanitarni rad, a svojim opisom holivudske glumice nasmejao je sve prisutne u sali.
17. novembar 2013. 21:04

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus