x
Region
Vip surviovr Ava Karabatić: Ja sam seksualni manijak
11. maj 2012. 16:01
Učesnica rijalitija "Survivor" Ava Karabatić obeležila je poslednju epizodu rijalitija. Naime, Nikola i Vlada molili su Avui, pošto se razume u astrologiju, da im da neke osnovne karakteristike njihovih horoskopskih znakova.


Prvo je počela sa Nikolinim znakom Lava, kome je rekla: "Lavovi su u seksu dominantni. Zaljube se do daske, mnogo vole seks. Lav je seksualni manijak u krevetu, baš kao i ja" - izjavila je Ava i dodala da nikada nije bila u vezi sa Lavom, ali da misli da bi kreveti pucali: "Nisam, ali mislim da bi kreveti pucali"!

Onda je na redu bio i Vladin znak Jarac, kome je rekla da je jako tvrdoglav, ali pošto je u podznaku Rak znači da mu je porodica jako bitna i da će biti idealan otac, uz komentar: "Blago onoj koja te dobije".

Autor: J.B.

   
| More    
Zvezda regionalnog Velikog Brata Ava Karabatić rado se odazvala na "prozivku" Uroša Ćertića u sklopu svetske histerije zvane "Ledeni izazov" i u kupaćem kostimu se polila hladnom vodom.
25. avgust 2014. 14:56
I kaskader Uroš Ćertić prihvatio je ledeni izazov Dušana Kaličanina, glumca pozorišta na Terazijama, a pomoć pri izvršavanju "zadatka" pružile su mu model Gordana Radić i novinar-voditelj Irena Poša.
23. avgust 2014. 23:24
Pevačica i rijaliti zvezda Ava Karabatić za sebe tvrdi da peva bolje od pola hrvatske estrade, ali nikako ne može da zapamti stihove pesme koju treba da otpeva, pa tako ni one iz svoje pesme "Tajna veza" koju izvodi sa MC Ninnom.
9. avgust 2014. 14:22
Ava Karabatić snimila je spot za svoj prvi singl "Tajna veza", a kao najavu objavila je niz provokativnih fotografija koje je postavila na svoj Fejsbuk profil.
6. mart 2014. 22:26
Hrvatska starleta Ava Karabatić koja se u poslednje vreme opredeljuje kojom će se profesijom baviti, napravila je nekoliko novih lapsusa koji nsiu mogli da prođu neopaženo.
12. februar 2014. 10:05
Upečatljiva hrvatska starleta Ava Karabatić ponosna je što je snimila duetsku pesmu sa folkerkom Marinom Godanj, za koju je gotovo sigurna da će vrlo brzo postati hit.
9. januar 2014. 11:36
Hrvatska starleta Ava Karabatić sve je odlučnija u nameri da postane pevačica i u poslednjih dva meseca snimila je dva dueta koji se žanrovski u potpunosti razlikuju.
22. decembar 2013. 20:33
Kada je hrvatska starleta Ava Karabatić navodno na Tviteru napisala: "R.I.P. Nelson Mandela. Tvoje filmove ću pamtiti do kraja života", ova izjava proširila se internetom brzinom svetlosti, a Avu je to jako iznerviralo.
7. decembar 2013. 13:06
Ava Karabatić se posle učešća u poslednjoj sezoni Velikog brata razočarala u ljubav blizanca iz Francuske Željka Stojanovića i posle izlaska iz ovog rijalitija dugo je patila. Nakon što se između njih svašta izdešavalo u kući, Željko je u jednom trenutku rešio da završi njihovu vezu.
26. novembar 2013. 16:04
Ava Karabatić postala je voditeljka emisije "Od A do Ž" na jednoj dubrovačkoj televizii, a prilikom jednog od snimanja gosti su joj bili rvači koje je veselo dočekala.
31. oktobar 2013. 11:33

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus